Vjeruj mi da hoce barem ovi koji su dosli ovoga ljeta i potpisali ugovore. U protivnom mogu dobiti raskid ugovora bez odstete. Uci se polako na greskama.JoseMourinho je napisao/la:Shvatite da igrači (tipa Puric) nikad neće završit u Bosni visoko, neće nikad htjet pristat na tu posudbu da igraju u kantonalnoj ligi ili et prvoj fbih
uredu djecurlija vasa njih slat tamo, al ove već "afirmisane" nista od tog jer neće pristati na to
Znak ko kakav se sastav očekuje?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
JoseMourinho je napisao/la:Shvatite da igrači (tipa Puric) nikad neće završit u Bosni visoko, neće nikad htjet pristat na tu posudbu da igraju u kantonalnoj ligi ili et prvoj fbih
uredu djecurlija vasa njih slat tamo, al ove već "afirmisane" nista od tog jer neće pristati na to
ne mora samo ce se znat da od iduce tj zimske pauze nece biti vise igraca tiopa puric vusljanin todorovic i slicni a ako neces u visoko ili ti je tribina ili raskid ugovora na stetu igraca, a ko ce ga onakvog niko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: FK Sarajevo
Najvjerovatnije ovaj sastav:
Bandović - Protić, Dupovac, Tatomirović, Berberović - Cimirot, Kovačević/Kostić - Duljević, Stojčev, Okić - Velkoski
Bandović - Protić, Dupovac, Tatomirović, Berberović - Cimirot, Kovačević/Kostić - Duljević, Stojčev, Okić - Velkoski
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- JoseMourinho
- Kontakt:
Raskid ugovora na štetu igrača je stvar koja se desi jednom od 100 ili 1000 slučajeva, a posudbu mogu odbiti bez problema, znaci ostaje im tribina i čekanje kraja ugovoraRule_hz je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Shvatite da igrači (tipa Puric) nikad neće završit u Bosni visoko, neće nikad htjet pristat na tu posudbu da igraju u kantonalnoj ligi ili et prvoj fbih
ne mora samo ce se znat da od iduce tj zimske pauze nece biti vise igraca tiopa puric vusljanin todorovic i slicni a ako neces u visoko ili ti je tribina ili raskid ugovora na stetu igraca, a ko ce ga onakvog niko
Ja samo govorim kakva je situacija jbg potpisali su se ugovori sa njima, u medjuvremenu došli bolji, al ti ugovori ostaju na snazi, jedina dva načina da ih se rjesis je da ih prodas(al ko ce ih kupit) i sporazumni raskid(gdje ce teško pristat ako nemaju sa strane dobru ponudu)
Da vidimo danas derbi i europa navijace hoce li doci po kisi.
Ako je normalan igrač kojima je na prvom mjestu igranje utakmica onda ce raskinuti ugovor. Ako su mu bitne pare, sjedice vecinom na tribini.
- franklampard8
- Kontakt:
Hvala bogu neceV87 je napisao/la:Da vidimo danas derbi i europa navijace hoce li doci po kisi.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
taman se ponadao da ce vrijeme biti fino, kad ono 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
crvenobijeli
- Kontakt:
jel ima kise?Head je napisao/la:Al se vrijeme promijeni u sekundi.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ko iz kabla na kosevskom pada
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
nije kisa problem, koliko je ova grmljavina :/ crno nebi, jbt ko mrak da je pao...
'vamo kod mene i grad padao 
-
crvenobijeli
- Kontakt:
ccc ovdje u gradaccu citav dan sunacno,ev odjednom neki oblaci grmi hoce kisa,zao mi samo sto u sarajevu pada kisa,al valjda ce teren bit dobar za dobru utakmmicu,sretno veceras pa makar nek bude 0-0 
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ko ga sisa,novine pod guzicu,kisober,i hajmo istok
ispadat ce se ona do tekme,jest da ce biti milja i po,ali pozelio sam se i takvih utakmica iskreno 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
ocekujem 500 dusa na stadionu, pada kisa i iz neba i iz zemlje 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
joj nevremena braco draga, meni i balkon citav mokar iako je natkriven, ovo vam treba odgodit ako bude padalo ovako 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Zar uvijek kada mi igramo mora kiša i nevrijeme da bude pu hebem mu koji smo pehovi. Ništa od današnje posjete
doći će samo 1000 standardnih i to je to. Ako me već grom mora udariti neka me udari na Hasetu neće mi biti žao.
SRETAN BROJ - 1725
hoće bit strem
valter22 je napisao/la:hoće bit strem
http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256" onclick="window.open(this.href);return false; evo brate
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 8 gostiju.