Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
nemoramo na kraju polusezone,,mi cemo na kraju biti prvi,,nemoramo na polusezoni 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ona jucasnja ekipa s Rosickyem je brže igrala
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa i ne igrala brze kad Cazorla MORA svaki put bar jedan dribling uraditi. Kod njeg nema brzog protoka lopte. A isto tako Jack je nesposoban.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ova ekipa ima 4 uljeza...
Eto kako price o prilagodbi na ekipu su smijesne ima i tu istine ali evo ovaj Chambers tu igra ko da je sa nama 3 godine a ona panjina Monreal i Arteta ko da prvi put igraju, tako je to kad nemas ni gram kvaliteta...
Eto kako price o prilagodbi na ekipu su smijesne ima i tu istine ali evo ovaj Chambers tu igra ko da je sa nama 3 godine a ona panjina Monreal i Arteta ko da prvi put igraju, tako je to kad nemas ni gram kvaliteta...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 03 avg 2014, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ima campbel sjedi iza klupe za rezervne igrace

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bolje se Sanogo pozicionira majke mi nego Giroud..
-
BigBigBang
- Kontakt:
E ovde gdje je bio sad Giroud trebao se naci Alexis i to bi bio gol ali ne moze kad je hrast u spicu a on na krilu...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako mi giroud i arteta idu na zivce yebo te zivot
joj jeste dosadni sa tim Sanogom, lik prosle godine odigrao skoro 15 utakmica nije primio loptu kako treba
Al fakat naši Spanci u ekipu su loši, Rosicky umjesto Cazorle.. Dmf neki da zamijeni krezu i Gibbs mjesto Monreal..
Giroud nikad neće bit klasa džaba sve al mi nemamo napadača onog pravog.. Može Giroud i zabiti i dati ali nije to to
Giroud nikad neće bit klasa džaba sve al mi nemamo napadača onog pravog.. Može Giroud i zabiti i dati ali nije to to
-
BigBigBang
- Kontakt:
Strah me da ne ureknem ali Chambers djeluje sjajno na stoperu...
Ovo je napadac, a ne onaj panj iz francuske...
- mordfustang
- Kontakt:
Tako se to radi,gledaj cepljo i uči
Chambers i Koss maestralno.LIjeva strana i sreda užasni.Wilshere uopšte do 33 minute i nemogućeg promašaja se vidio ni čuo od strane komentatora nije.Monreal i Cazorla također rupe.Msm da su to tri igrača koja sa Artetom ni u ludilu ne smiju imat važnu ulogu u timu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Oni momci željni dokazivanja su igračine za ove danas...
Arteta, Cazorla, Monreal - nosit vani, hadalji pravi
Giroud, nidje veze, maneken je pravi, nije Sanogo možda bolji ali bi više pokazao jer je više vidljiv nego ovaj kloc...
Debuchy dobar..
Uglavnom prelose
Arteta, Cazorla, Monreal - nosit vani, hadalji pravi
Giroud, nidje veze, maneken je pravi, nije Sanogo možda bolji ali bi više pokazao jer je više vidljiv nego ovaj kloc...
Debuchy dobar..
Uglavnom prelose
Arsenal
Mozda ovako naglas razmisljam i nece se svidjeti nekome, ali sve sto vise gledam Wilshere-a, sve mi se cini da od njega igraca nema, bar ne klasu na koju se tim moze osloniti.
Ova godina je trenutak istine za njega, ako ne opravda povjerenje, da sam Wenger, ne bih se libio i prodao ga jer se mogu uzeti fine pare.
Giroud i napadaci tog tipa, Sanogo, nisu igraci za Arsenalov sistem, nisu bili niti ce biti. Arsenalova igra je uvijek brza i dinamicna, a ovi sa tim veze nemaju. Spore klade, ograniceni fudbalski.
Zato i ne cudi to sto se stalno Arteti prizeljkuje odlazak, a uskoro i Cazorli, neadekvatni su za igru Arsenala.
Sanchez, Campbell, Chamberlain pa i Theo, to su profili igraca koje zahtijeva ova ekipa.
Ova godina je trenutak istine za njega, ako ne opravda povjerenje, da sam Wenger, ne bih se libio i prodao ga jer se mogu uzeti fine pare.
Giroud i napadaci tog tipa, Sanogo, nisu igraci za Arsenalov sistem, nisu bili niti ce biti. Arsenalova igra je uvijek brza i dinamicna, a ovi sa tim veze nemaju. Spore klade, ograniceni fudbalski.
Zato i ne cudi to sto se stalno Arteti prizeljkuje odlazak, a uskoro i Cazorli, neadekvatni su za igru Arsenala.
Sanchez, Campbell, Chamberlain pa i Theo, to su profili igraca koje zahtijeva ova ekipa.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 avg 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
onakva utakmica jucer,,ovo danas ni sjenka one utakmice,,nezz koji im je qurac,,artetu odma vadit,,jacka isto,,cazorla napolje,,i monreal,,ubacit ljude kako treba neka igraju,,,ovo je ludilo,,alexis nije imao lopte kako bog zapovjeda 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Tesko je odabrati najgoreg pored cetiri standardna uljeza u nasoj igri (Arteta, Monreal, Cazorla, Giroud) pridruzio im se i nepostojeci Wilshere koji imam osjecaj da ukoliko svi budu zdravi bi vrlo lako mogao sjediti na klupi naredne sezone...
Ne moze se danasnji fudbal igrati bez pravog DMF-a pa ni protiv Monaca a kamoli jacih klubova spanski traktor je apsolutno smece i neupotrebljiv je u bilo kakvom sistemu igru...takodjer nastavlja se Wengerovo silovanje igre bez pravih krila zamislite jednog Draxlera da je umjesto peglatora Cazorle cije su smijesne sablonske driblinge svi procitali...
i da na kraju kazem, svako ko misli da cemo mi nesto veliko napraviti sa Giroudom u spicu zivi u zabludi, konkurencija ima napadace poput Diega Coste, Aguera, RVPa i Rooneya a konkurenti u evropi imaju Suareza, Lewandovskog, Cavanija, IBrahimovica a mi imamo Girouda pa razlika je nebeska Giroud je miljama daleko od ovih...
Ne moze se danasnji fudbal igrati bez pravog DMF-a pa ni protiv Monaca a kamoli jacih klubova spanski traktor je apsolutno smece i neupotrebljiv je u bilo kakvom sistemu igru...takodjer nastavlja se Wengerovo silovanje igre bez pravih krila zamislite jednog Draxlera da je umjesto peglatora Cazorle cije su smijesne sablonske driblinge svi procitali...
i da na kraju kazem, svako ko misli da cemo mi nesto veliko napraviti sa Giroudom u spicu zivi u zabludi, konkurencija ima napadace poput Diega Coste, Aguera, RVPa i Rooneya a konkurenti u evropi imaju Suareza, Lewandovskog, Cavanija, IBrahimovica a mi imamo Girouda pa razlika je nebeska Giroud je miljama daleko od ovih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.