Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Odličan debi, ne mogu vjerovat da neko može sa 21 godinom biti ovako siguran... MUME

- King_James
- Kontakt:
Malo ga sad ponese pred kraj kad naniza trojcu Portovih igraca, pa je izgubi, al sve u svemu odlicna partija i cini mi se da ce Besa uskoro postati miljenik navijaca Evertona

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10 
- plavipatriota
- Kontakt:
tehnika vrhunska, još kad nabije malo kondicije sto posto prva postava!
nikakve posudbe, ništa, počet će bar u pola utakmica ove godine!
nikakve posudbe, ništa, počet će bar u pola utakmica ove godine!
- King_James
- Kontakt:
Ma ne sumnjam ja u Mumeta, on ce do pocetka prvenstva da leti po terenuautogol je napisao/la:Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Ocekujem video ubrzo !
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma dobro, to je i normalno, s obzirom da poslije SP i nije trenirao s ekipom, niti igrao utakmice. Bio je preokupiran ovim transferom. Ali poznavajući ga, on će vrlo brzo dostići optimalnu formu i fizičku spermu. Momak je legenda, mislim na Mumeta.autogol je napisao/la:Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ovo je dosta dobro,ali nece niko ostati od nas ako ovako nastavi...
Pocet ce pametovati oni sto nisu dva puta u zivotu pogledali Everton do Besica...
Pocet ce pametovati oni sto nisu dva puta u zivotu pogledali Everton do Besica...
StarMo nije skutorija...
- tyler durden
- Kontakt:
spremu.voltron30 je napisao/la:Ma dobro, to je i normalno, s obzirom da poslije SP i nije trenirao s ekipom, niti igrao utakmice. Bio je preokupiran ovim transferom. Ali poznavajući ga, on će vrlo brzo dostići optimalnu formu i fizičku spermu. Momak je legenda, mislim na Mumeta.autogol je napisao/la:Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10
tyler durden je napisao/la:spremu.voltron30 je napisao/la:Ma dobro, to je i normalno, s obzirom da poslije SP i nije trenirao s ekipom, niti igrao utakmice. Bio je preokupiran ovim transferom. Ali poznavajući ga, on će vrlo brzo dostići optimalnu formu i fizičku spermu. Momak je legenda, mislim na Mumeta.autogol je napisao/la:Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odličan, šteta pa nije igrao kvalifikacije iz razloga koji su poznati samo trenerskom magu Safetu Sušiću.
Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti odlična sezona za Bešića.
Sretno, majstore u nastavku, ubijeđen sam, velike karijere!
Sretno, majstore u nastavku, ubijeđen sam, velike karijere!
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Hahaha... Jbg, premetaljka. Sprema, sprema, to sam mislio.tyler durden je napisao/la:spremu.voltron30 je napisao/la:Ma dobro, to je i normalno, s obzirom da poslije SP i nije trenirao s ekipom, niti igrao utakmice. Bio je preokupiran ovim transferom. Ali poznavajući ga, on će vrlo brzo dostići optimalnu formu i fizičku spermu. Momak je legenda, mislim na Mumeta.autogol je napisao/la:Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10
- RockyMaivia
- Kontakt:
Zavisivoltron30 je napisao/la:Ma dobro, to je i normalno, s obzirom da poslije SP i nije trenirao s ekipom, niti igrao utakmice. Bio je preokupiran ovim transferom. Ali poznavajući ga, on će vrlo brzo dostići optimalnu formu i fizičku spermu. Momak je legenda, mislim na Mumeta.autogol je napisao/la:Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10
StarMo nije skutorija...
spermu, spermuRockyMaivia je napisao/la:Zavisivoltron30 je napisao/la:Ma dobro, to je i normalno, s obzirom da poslije SP i nije trenirao s ekipom, niti igrao utakmice. Bio je preokupiran ovim transferom. Ali poznavajući ga, on će vrlo brzo dostići optimalnu formu i fizičku spermu. Momak je legenda, mislim na Mumeta.autogol je napisao/la:Jedini minus mu je fizicka sprema,djeluje mi dosta sporije i tromije nego na SP,a ostalo je za 10![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma jarane, odmah je postao miljenik navijača
dva odlična poteza, dva uklizavanja i to je to 
Re: Odg: Muhamed Bešić
kažu igrao u gulaš ligi, to mu kao minus bio.Neutral je napisao/la:Odličan, šteta pa nije igrao kvalifikacije iz razloga koji su poznati samo trenerskom magu Safetu Sušiću.
Još kažu da je u ajduku bio, eh onda bi druga prica bila.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zasto sam zaboravio na ovu utakmicu?!?!
cekamo video...
cekamo video...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], denza, Goalgetter, Toxin i 39 gostiju.