Valja platiti onim svajcarcima 500.000eura za tv prenose i duple ugovore19TM87 je napisao/la:ja sam nekako ocekivao da ce karte biti 10-7-5-5...ali eto...
Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
da u pravu si ,, iz bihaca rak raka da j..... nemozes stici za 4 i pol sata,,, i jos se toliko nadrucas da tri dana nemozes jesti!!! ali sta ces **** ga ,,izbori su u oktobru!!!!szlaja je napisao/la:Da imamo autoputeve, uvijek bi bilo puno. Ovako, ja NPR moram se zamaksuzit sutra na tekmu, 3 sata voznje u jednom pravcu. Previse za nekih 130km. Ali ipak dolazim

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
E ba raja, a sta je sa onim sanjarima sto sanjaju po citavu noc pobjede??
Bilo ih je pun forum pred baraz i ostale tekme, pa me bas cudi, gdje su sta rade, reko mogli su koju prognozu bacit'??

Bilo ih je pun forum pred baraz i ostale tekme, pa me bas cudi, gdje su sta rade, reko mogli su koju prognozu bacit'??

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
od kako je Ciroslav otisao Snovi su im Postali Java!!!!!!!!!!Adinjo je napisao/la:E ba raja, a sta je sa onim sanjarima sto sanjaju po citavu noc pobjede??![]()

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
hahahaahahahahahahahahaAlucard je napisao/la:
extra si ovo skonto

HZSA87
hocel biti oko stadiona gdje kupit karata posto cu doc 10 min prije tekme u sarajevo
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neko je vec rekao da je sanjao 3:0 za nas.Adinjo je napisao/la:E ba raja, a sta je sa onim sanjarima sto sanjaju po citavu noc pobjede??![]()

Veceras ce svi da sanjaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i ja cu sanjati... hh,.. ma mi pobjeđujemo.. e samo me zanima oce biti TV prenos 
odg hitno je

odg hitno je
bice BHT
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
hvala.. jel tekma u pola 6 ili pola 5
To sam ja rekao,sjecam se zadnjeg gola sa ivice sesnesterca neko ju je napucao samo mi je bilo mutno da ga prepoznam koji je,uglavnom je bio eurogolcinaomerbavarac je napisao/la:Neko je vec rekao da je sanjao 3:0 za nas.Adinjo je napisao/la:E ba raja, a sta je sa onim sanjarima sto sanjaju po citavu noc pobjede??![]()
Bilo ih je pun forum pred baraz i ostale tekme, pa me bas cudi, gdje su sta rade, reko mogli su koju prognozu bacit'??![]()
Veceras ce svi da sanjaju.
nema sta 3:0 za nas sutra,garant

pola 6Nerim je napisao/la:hvala.. jel tekma u pola 6 ili pola 5

kad dolaze ganci
Imal' gdje slika sa treninga Gane ...ako nema večeras minus za sportsport ! , baš me interesuje kako se crne mambe snalaze na Koševskom tepihu 

no rules je napisao/la:Imal' gdje slika sa treninga Gane ...ako nema večeras minus za sportsport ! , baš me interesuje kako se crne mambe snalaze na Koševskom tepihu
kad su dosli igra li muntari
Ako su dosli dobro su se smrzli,jel je ovdje citav dan padala kisa,povremeno i snijeg, kolko sam vidio u gradu da je bio minus 1 stepen predvecer...
Hebali su jeza sutra
samo se nadam da ce teren biti kolko tolko spreman s obzirom kakva se sve vremenska doba smjenjuju u jednom danu 
Hebali su jeza sutra

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
čini mi se da sam na TV-u čuo da večeras imaju trening na koševu ... , a Muntari je valjda stigao (najavljen je) , ako se nebude izgubio gdje u mraku 

18 igraca gane koji ce se suprostaviti nasim zmajevima
Ghana Squad:
Goalkeepers: Richard Kingson (Wigan Athletic, England) Daniel Agyei (Liberty Professionals, Ghana)
Defenders: Samuel Inkoom (Basel, Switzerland), David Addy (FC Porto, Portugal), Eric Addo (Roda JC, Holland), Lee Addy (Bechem Chelsea, Ghana), Jonathan Mensah (Grananda, Spain) Ibrahim Ayew (Zamalek, Egypt).
Midfielders: Sulley Muntari (Inter Milan, Italy), Derek Boateng (Getafe, Spain), Agyemang Badu (Udinese, Italy), Anthony Annan (Rosenborg, Norway) Kwadwo Asamoah (Udinese, Italy), Andre Ayew, (Arles Avignon, France)
Strikers: Prince Tagoe (Hoffenheim, Germany), Matthew Amoah (NAC Breda, Holland), Asamoah Gyan (Rennes, France), Yaw Antwi, (FK Napredak Krusevac, Serbia),
****: Ghanafa.org
Ghana Squad:
Goalkeepers: Richard Kingson (Wigan Athletic, England) Daniel Agyei (Liberty Professionals, Ghana)
Defenders: Samuel Inkoom (Basel, Switzerland), David Addy (FC Porto, Portugal), Eric Addo (Roda JC, Holland), Lee Addy (Bechem Chelsea, Ghana), Jonathan Mensah (Grananda, Spain) Ibrahim Ayew (Zamalek, Egypt).
Midfielders: Sulley Muntari (Inter Milan, Italy), Derek Boateng (Getafe, Spain), Agyemang Badu (Udinese, Italy), Anthony Annan (Rosenborg, Norway) Kwadwo Asamoah (Udinese, Italy), Andre Ayew, (Arles Avignon, France)
Strikers: Prince Tagoe (Hoffenheim, Germany), Matthew Amoah (NAC Breda, Holland), Asamoah Gyan (Rennes, France), Yaw Antwi, (FK Napredak Krusevac, Serbia),
****: Ghanafa.org
Otisao bi sutra u hotel da mi se muntari potpise na interov dres al haj ga pogodi koji je meni svaki isti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.