Od nas fizicki spremniji za klasu,redovna plata...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RockyMaivia
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta sam lose rekao
StarMo nije skutorija...
-
Imperator98
- Kontakt:
Fakat,mu čudno prezime za Albanca,zar nije onda logicnije da se preziva Ajdari a ne Ajdarević....sajo10 je napisao/la:Kao prvo nema nikakve veze sa Bosnom. On je vise albananac nego ista. Ima neka prica oko njegovog prezimena, ne mogu da se sjetim njegovo albansko prezime.ovisnik je napisao/la:Ko je ovaj Ajdarević u Standardu, danas zabi strašan gol iz koljena, po prezimenu Sandžaklija, 24 godine, ako ima ikakve veze sa BIH mogao biti treći igrac standarda u kategoriji potencijalnih reprezentativaca BiH
Kao drugo, on nema sta da trazi u nasoj repci cak i da je imo sansu. Kao mlad je otisao u Englesku ali se nije probio, onda prije nekoliko godina je se vratio u Svedsku Allsvenskan i harao ligan. Ali ruku na srce svedski fudal je odron. Jedino sto ga spasava je fantasticna infrastruktura koja dozvoljava da timovi imaju vrlo dobru ekonomiju i sredstva da dovede ove talente i djecurlije po Africi i Juzne Amerike pa ih prodavaju za vrlo dobre cijene. Naprimjer igrac Kosta Rike Celso Borges igra za AIK a jedan je od tri najbolja igraca svoje drzave koja je igrala cetvrtfinale.
Puno ih je zbog represija u bivsoj Jugi slaveniziralo prezimena. Posebno izrazeno kod Albanske manjine u Crnoj Gori. U BIH ja znam da postoji prezime Hajdarevic u Hercegovini(zaledje Neuma). Ali Ajdarevic i jos Astrit nesumnjivo je Albanskog porjekla.Imperator98 je napisao/la:Fakat,mu čudno prezime za Albanca,zar nije onda logicnije da se preziva Ajdari a ne Ajdarević....sajo10 je napisao/la:Kao prvo nema nikakve veze sa Bosnom. On je vise albananac nego ista. Ima neka prica oko njegovog prezimena, ne mogu da se sjetim njegovo albansko prezime.ovisnik je napisao/la:Ko je ovaj Ajdarević u Standardu, danas zabi strašan gol iz koljena, po prezimenu Sandžaklija, 24 godine, ako ima ikakve veze sa BIH mogao biti treći igrac standarda u kategoriji potencijalnih reprezentativaca BiH
Kao drugo, on nema sta da trazi u nasoj repci cak i da je imo sansu. Kao mlad je otisao u Englesku ali se nije probio, onda prije nekoliko godina je se vratio u Svedsku Allsvenskan i harao ligan. Ali ruku na srce svedski fudal je odron. Jedino sto ga spasava je fantasticna infrastruktura koja dozvoljava da timovi imaju vrlo dobru ekonomiju i sredstva da dovede ove talente i djecurlije po Africi i Juzne Amerike pa ih prodavaju za vrlo dobre cijene. Naprimjer igrac Kosta Rike Celso Borges igra za AIK a jedan je od tri najbolja igraca svoje drzave koja je igrala cetvrtfinale.
-
Imperator98
- Kontakt:
Ima li Hodžića u planovima Dinama,jel makar debitovao....
Prvo ga je neko vrijeme spominjao trener da je pokupio kao neku povredu na treningu. Ali zadnje dvije sedmice nisam nista cuo o njemu. Cak sta vise Dinamo je ( navodno zbog sitne povrede Copa i Hodzica ) kupio jako skupog napadaca iz Sportniga, Wilson Eduarda. Tako da su Eduardo i Cop 99% prve opcije. Zbog povrede Hodzica u prve tri , cetri utakmice ( Eduarda tada nije bilo ) je sansu dobijao novi napadac Radonjic koji je i nije bas iskoristio. Mislim da ce se Hodzic boriti sa Radonjicem za tog treceg napadaca. Mozda nebi bilo lose da ga DInamo posudi u koji klub. Ili cak da je presao u startu u npr. Hajduk gdje bi vjerovatno igrao. Ovako ce to biti jako tesko pored Copa, Eduarda i Radonjica. Steta Sarajevu bi sada super dosao jedan takav napadac umjesto BIlbije. Da je igrao u kojem god drugom klubu mislim da bi im bio interesantan.Imperator98 je napisao/la:Ima li Hodžića u planovima Dinama,jel makar debitovao....
s kakvim levatima igra buric.. 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Buric protiv Stilica, jos 10 min do kraja 2:2
Limvo Likce
2-3 je sada, opet ogroman kiks odbrane lecha..bagra je napisao/la:Buric protiv Stilica, jos 10 min do kraja 2:2
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
aa,nema Zole ni na klupi Genta 
Cesena dobila sa 2:1 u prijateljskoj utakmici Santarcangelo. Jedan od pogodaka zabio je nas Milan Djuric. Koliko sam uspio da pohvatam, Djuric igra jako dobro u ovoj predsezoni te ce vjerovatno igrati narednu sezonu u prvom timu Cesene. Dakle, igrati ce Seriu A 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bravo Milane!
@Adi kao i obično sa kvalitetnim informacijama.
@Adi kao i obično sa kvalitetnim informacijama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako bude prvotimac treba mu dati šansu u A reprezentaciji,ako već bude solidan u prvenstvu.Adi_Zepce je napisao/la:Cesena dobila sa 2:1 u prijateljskoj utakmici Santarcangelo. Jedan od pogodaka zabio je nas Milan Djuric. Koliko sam uspio da pohvatam, Djuric igra jako dobro u ovoj predsezoni te ce vjerovatno igrati narednu sezonu u prvom timu Cesene. Dakle, igrati ce Seriu A
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hrvatski savez pritišće Niku Kovača: Zovni Halilovića da nam ga ne ukrade BiH
Tehnički direktor Hrvatskog Nogometnog Saveza Romeo Jozak jedan je od najuticajnijih ljudi u hrvatskom fudbalu.
Nekadašnji prvi čovjek svih selekcija NK Dinamo danas uveliko utiče na izbor i status svih selektora Hrvatske, posebno u mlađim kategorijama.
Jozak brine da za Hrvatsku zaigraju svi najbolji igrači koji imaju bilo kakve veze sa Hrvatskom, a čini se kako još nije miran i siguran da će fudbaler Barcelone Alen Halilović zaigrati za “vatrene”.
“Sa Nikom Kovačem u direktnom razgovoru moramo naći rješenje za dugoročnu strategiju. Selektor se pita za sve taktičke i strategijske stvari na terenu, no o uvođenju nekih mladih igrača treba se čuti i savez, jer će selekcija ostati i nakon selektora.” rekao je u jednom od intervjua za hrvatske novine Romeo Jozak.
U HNS-u još uvijek imaju bojazan da bi Alen Halilović zbog svojih ličnih preferencija mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu. Halilović je igrao prijateljske utakmice za Hrvatsku i još uvijek mu je otvoren put ka selekciji naše zemlje.
Tehnički direktor Hrvatskog Nogometnog Saveza Romeo Jozak jedan je od najuticajnijih ljudi u hrvatskom fudbalu.
Nekadašnji prvi čovjek svih selekcija NK Dinamo danas uveliko utiče na izbor i status svih selektora Hrvatske, posebno u mlađim kategorijama.
Jozak brine da za Hrvatsku zaigraju svi najbolji igrači koji imaju bilo kakve veze sa Hrvatskom, a čini se kako još nije miran i siguran da će fudbaler Barcelone Alen Halilović zaigrati za “vatrene”.
“Sa Nikom Kovačem u direktnom razgovoru moramo naći rješenje za dugoročnu strategiju. Selektor se pita za sve taktičke i strategijske stvari na terenu, no o uvođenju nekih mladih igrača treba se čuti i savez, jer će selekcija ostati i nakon selektora.” rekao je u jednom od intervjua za hrvatske novine Romeo Jozak.
U HNS-u još uvijek imaju bojazan da bi Alen Halilović zbog svojih ličnih preferencija mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu. Halilović je igrao prijateljske utakmice za Hrvatsku i još uvijek mu je otvoren put ka selekciji naše zemlje.
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
Ne znam da li je neko pomenuo ovog igrača Smail Prevljak,95 godište,napadač,187cm...
Prešao je u Red Bull Leipzig ili Rasenballsport Lepzig,pošto su im švabe zabranile naziv Red Bull
Uglavnom eto u drugoj ligi Njemačke,ima naše papire... A ovaj Leipzig vidim doveo i Rebića,i još će se pojačavati,tako da vjerujem da će oni brzo,možda već sljedeću sezonu biti u Bundesligi s gigantima... jer imaju keša 
Prešao je u Red Bull Leipzig ili Rasenballsport Lepzig,pošto su im švabe zabranile naziv Red Bull
Nema razloga da se Hrvati brinu, jer Susic je Alena vec zaboravio. E ako momak potpise za Germaniu, onda su Hrvati nayebali.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hrvatski savez pritišće Niku Kovača: Zovni Halilovića da nam ga ne ukrade BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
suljic iz premjer lige u madjarsku,,reseta vise tamo nego ovdjeHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
Opet zabio.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Licnih preferencija. Interesantno.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:U HNS-u još uvijek imaju bojazan da bi Alen Halilović zbog svojih ličnih preferencija mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu.
Nazalost nas tele-selektor isto ima "licne preferencije", a one su vezane za novcanik njegovog brata.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema, jer ne zna sta je toPrincipatus je napisao/la:Licnih preferencija. Interesantno.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:U HNS-u još uvijek imaju bojazan da bi Alen Halilović zbog svojih ličnih preferencija mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu.
Nazalost nas tele-selektor isto ima "licne preferencije", a one su vezane za novcanik njegovog brata.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Selektoru nije prirodno da Alen igra za nas.Principatus je napisao/la:Licnih preferencija. Interesantno.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:U HNS-u još uvijek imaju bojazan da bi Alen Halilović zbog svojih ličnih preferencija mogao zaigrati za Bosnu i Hercegovinu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.