Girouda još neću da komentarisem al Sanogo i Akpom ga mogu komotno zamijeniti
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arteti Cazorli i Monrealu put bio daleko od Arsenala 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dakle jedna prijateljska. Prvo to treba rijesiti.
Drugo, svi pljuju Girouda, evo drugo poluvrijeme bez njeg ista igra. Jedna prilika na pocetku i to je to. Zelalem je unio malo svjezine, i pokazao gdje fale igraci. Ne moze covjek spica krivit ako ekipa ne stvara dovoljno prilika, a danas nije.
Drugo, svi pljuju Girouda, evo drugo poluvrijeme bez njeg ista igra. Jedna prilika na pocetku i to je to. Zelalem je unio malo svjezine, i pokazao gdje fale igraci. Ne moze covjek spica krivit ako ekipa ne stvara dovoljno prilika, a danas nije.
Celik!3,2,2.
Opet se rušite na Girouda koji danas nije imao ni jednu priliku,nit ju je sam stvorio nit su mu je stvorili saigrači.
Rušite se na Cazorlu i Wilsherea prevare od igrača,pogotovo ovaj drugi što ja mašao 2 zicera
Rušite se na Cazorlu i Wilsherea prevare od igrača,pogotovo ovaj drugi što ja mašao 2 zicera
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e jest mi nedostajalo ovo, da bude ovakva atmosfera na temi 
- mordfustang
- Kontakt:
Što se mene tiče Alexis,Chambers i Ox od kako je ušao su bili danas najbolji
Španci 0 bodova kao i Jack
Španci 0 bodova kao i Jack
Zadnja izmjena: mordfustang, dana/u 03 avg 2014, 19:21, ukupno mijenjano 2 puta.
danas se lose odigrala utakmica i nema se sta tu puno komentarisati,,izgleda da je benfika juce bas bila losa,,pa smo ocekivali da i monaku strpamo bar 3-4 gola..utakmica nula bodova 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kao prvo vidjelo se da manekeni ne treba da igraju u Arsenalu.. Hodaju al bukvalno, Giroud nije klasa, jeste dobar napadac ali mora biti neko s njim u paru..Akpom i Sanogo čak budu kreativniji nego on i više se vide..ne znam sad stvarno al sa Giroudom ići na sve frontove.. 
Ovi španci u ekipi su hadalji i sve i jednog izbaciti..
Wilshere, mora se uozbiljit i početi ispočetka, ko Ramiz
Bellerin, Chambers, Campbell, Sanogo, Debuchy su bili odlični, Ox isto i oni bi lahko mogli u prvi sastav..
Sad kad se nijemci vrate.. Ozil i Mertesacker su tu al Podolski će gusiti nekoga, nadam se ne Joela..
Walcott će doći a biće dosta igrača baš
Ovi španci u ekipi su hadalji i sve i jednog izbaciti..
Wilshere, mora se uozbiljit i početi ispočetka, ko Ramiz
Bellerin, Chambers, Campbell, Sanogo, Debuchy su bili odlični, Ox isto i oni bi lahko mogli u prvi sastav..
Sad kad se nijemci vrate.. Ozil i Mertesacker su tu al Podolski će gusiti nekoga, nadam se ne Joela..
Walcott će doći a biće dosta igrača baš
jel pravilo da nam svake godine neko uzme ovaj kup
,,
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Alexisa u spic, panj na klupu, dovesti DMFa a traktora na tribine poslati, prodati Cazorlu i na krilu se osloniti na OXa i Campbella. Iza Alexisa Ozil, Ramiz i DMF a sa strane prodorna krila i to bi bilo to...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 89375.html" onclick="window.open(this.href);return false; krezo gledaj i uci,,

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- blues4ever
- Kontakt:
Ironija je kad 4rsenal ne moze osvojit vlastiti kup

HajroviK.blues4ever je napisao/la:Ironija je kad 4rsenal ne moze osvojit vlastiti kup![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ironija je kad Terek ostane suha kurca s ekipom koja je "bolja" od Arsenal
To je kup Fly Emiratesa.blues4ever je napisao/la:Ironija je kad 4rsenal ne moze osvojit vlastiti kup![]()
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- blues4ever
- Kontakt:
Mislim da se nakon deset godina apstinencije, ne trebas hvaliti sa FA CUP.AA23 je napisao/la:Ironija je kad Terek ostane suha kurca s ekipom koja je "bolja" od Arsenal
Žiru neće igrat protiv naftaša.Razlog-nedovoljna spremnost
Navodno je ovo Profa izjavio nakon današnje utakmice.
Ove dvije tekme su otkrile sve loše i sve dobro u Arsenalu.Wengeru reaguj!!
Navodno je ovo Profa izjavio nakon današnje utakmice.
Ove dvije tekme su otkrile sve loše i sve dobro u Arsenalu.Wengeru reaguj!!
A.F.C. Bournemouth!
Slaba ti matematika jaro moj, a nama onaj tvoj kolega našao pričati nešto 
Btw. Sljedeće sedmice po oficijalni prvi trofej u novoj sezoni
Akpoma bi češće volio gledati
Btw. Sljedeće sedmice po oficijalni prvi trofej u novoj sezoni
Akpoma bi češće volio gledati
Ne decko,pravilo je da ste vi uvijek iza sampiona tzv. luzeritopnik1 je napisao/la:jel pravilo da nam svake godine neko uzme ovaj kup,,
- Ozymandias
- Kontakt:
Pa vi ste do 2004. apstinirali dovoljno. Zadnjih 10 godina se dohvatili kojeg trofeja i on dosao na temu podjebavat.blues4ever je napisao/la:Mislim da se nakon deset godina apstinencije, ne trebas hvaliti sa FA CUP.AA23 je napisao/la:Ironija je kad Terek ostane suha kurca s ekipom koja je "bolja" od Arsenal
Wenger: "Giroud was not ready today - I don't know if I will play him in the Community Shield" #AFCvMON
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.