Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nije više ni smiješno,liga je za plakat.
Nad tobom sunce najljepše sja
Što nema bar tekstualnog prenosa iz ŠirokogGrdan je napisao/la:Široki vodi 1-0,Zakarić u 27. minuti.
imas ovdje:nnoo88 je napisao/la:Što nema bar tekstualnog prenosa iz ŠirokogGrdan je napisao/la:Široki vodi 1-0,Zakarić u 27. minuti.
http://www.nk-sirokibrijeg.com/live/" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mozda je za tebe retardirano ali reci mi samo posteno koja bi budala pustila da se nadju suprostavljeni navijaci na istoj tribini......Jos plus u Foci pa tamo jos neznaju da je rat stao.....Mozda je trebala pasti mrtva glava ipak je bolje ovako nema dolazka gostujucim navijacima i tacka....Neutralni teren pa nek pobjedi ko je bolji....HercUSrcu je napisao/la:Mislim da je najbolje da i mi u Mostaru svaki put izdamo priopćenje i to je to.Mancini je napisao/la:E čuj policija Foče rekla da ne može obezbijediti gostujuće navijače.Onda svaka policijska stanica može izdati slićno saopštenje.
Retardirano do bola!
Odakle stadionu licenca za Premijer ligu kada nema prostor za gostujuće navijače?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- champions1921
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Ako niste u stanju organizovati utakmicu kako treba ne trebate ni igrati ligu.lovcen16 je napisao/la:Mozda je za tebe retardirano ali reci mi samo posteno koja bi budala pustila da se nadju suprostavljeni navijaci na istoj tribini......Jos plus u Foci pa tamo jos neznaju da je rat stao.....Mozda je trebala pasti mrtva glava ipak je bolje ovako nema dolazka gostujucim navijacima i tacka....Neutralni teren pa nek pobjedi ko je bolji....HercUSrcu je napisao/la:Mislim da je najbolje da i mi u Mostaru svaki put izdamo priopćenje i to je to.Mancini je napisao/la:E čuj policija Foče rekla da ne može obezbijediti gostujuće navijače.Onda svaka policijska stanica može izdati slićno saopštenje.
Retardirano do bola!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
utakmica se trebala igrati na Grbavici ili Koševu ali kod nas mora sve naopako.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Liga od 16 nema nikakvog smisla, ali tako je kako je, ne vjerujem da će ikad smanjiti ligu na 10 klubova jer tad rs ne bi imao vise od 2 kluba u ligi a to im ne odgovara
Sloboda
Sarajevo
Željezničar
Velež
Zrinjski
Široki Brijeg
Borac
Čelik
Olimpic
Mladost Obarska
Sloboda
Sarajevo
Željezničar
Velež
Zrinjski
Široki Brijeg
Borac
Čelik
Olimpic
Mladost Obarska
- Evolution87
- Kontakt:
Ma samo zaostriti kriterije za dobijanje licence u PLBIH i nikom ne gledati kroz prste. Kako fino UEFA za stadione svake godine dize kriterije, neka tako i savez.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovaj lale je opasan lik vidi mu se na faci :/
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Upravo tako.Suplja je prica kako je MUP procijenio da nemoze garantovati bezbjednost gostujucim navijacima.Ja utakmicu ne bih igrao 100%.Postujem cinjenicu da se izvode radovi na maticnom stadionu ali brate prijavi adekvatan stadion kao rezervni.Imam neki osjecaj da se radi nakaradno uz blagoslov odredjenih mocnika u savezu i zastite pojedinih klubova iz x razloga.Boli me vise briga iz kojeg entiteta ko dolazi,daj napravi ista pravila za sve i igraj.Citav nam se svijet smije ali nasi ublehasi ne haju,oni po svom pa po svom.Ostaje nam samo da se nadamo da konacno zazivi vladavina prava u nasem drustvu i da se paraziti iz svih pora drustva ukloneGrdan je napisao/la:utakmica se trebala igrati na Grbavici ili Koševu ali kod nas mora sve naopako.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- alan_kardec
- Kontakt:
gledam maloprije na bht-u, izjava sportskog diektora Zvijezde, Novalić čini mi se. Košulja, kravata, sako, frizura, faca
... lik bio naduvan dok daje izjavu, 100%.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako kaze onaj sekretar ``ima tu jos par klubova koji moraju do 8 platiti neka dugovanja.``
Naslutih ja da cemo mozda i 2 kolo mi pauzirati.
Vidjecemo kakvih ce se kriterija drzati savez. Moralo se negdje krenuti sada ce i drugi navrijeme uplacivati ili znaju sta ih ceka. Korak ka profesionalizmu!
A **** zvijezda je od 2 jula suspendovana na pravosnaznu odluku od 70.000km, nema tu zalbe vise, oni se jedino mogu zaliti na onih 15 hiljada. Zalili su se vec pa su im skinuli od pocetne cijene. Nego to je ona politika platicu kad stgnem imamo licencu. E **** nemoze vise idemo profesionalnije i vecina vas trazi tako. Ovo ce neminovno voditi skracenju lige.
Opet kazem zao mi je sto se na njima kola lome prvo al ce se sad moci i ostali kaznjavati sve prema pravilniku.
Naslutih ja da cemo mozda i 2 kolo mi pauzirati.
Vidjecemo kakvih ce se kriterija drzati savez. Moralo se negdje krenuti sada ce i drugi navrijeme uplacivati ili znaju sta ih ceka. Korak ka profesionalizmu!
A **** zvijezda je od 2 jula suspendovana na pravosnaznu odluku od 70.000km, nema tu zalbe vise, oni se jedino mogu zaliti na onih 15 hiljada. Zalili su se vec pa su im skinuli od pocetne cijene. Nego to je ona politika platicu kad stgnem imamo licencu. E **** nemoze vise idemo profesionalnije i vecina vas trazi tako. Ovo ce neminovno voditi skracenju lige.
Opet kazem zao mi je sto se na njima kola lome prvo al ce se sad moci i ostali kaznjavati sve prema pravilniku.
Jeste li baš ovako ofirno pitari morali krenuti u sezonu? Očekujem Dinu Selimovića aka Fening sutra sa bombastičnim naslovom: "Dino u borbi protiv korupcije u BiH fudbalu"
Ja te volim, volim Željo..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nije mi jasno zasto slavija, dok se renovira njihov stadion, igra u "dalekoj" foci, kad moze da igra na otoci, grbavici ili kosevu... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nema tu "njihovih"jovanmaksimovic je napisao/la:nije mi jasno zasto slavija, dok se renovira njihov stadion, igra u "dalekoj" foci, kad moze da igra na otoci, grbavici ili kosevu...
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 04 avg 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bliža im focajovanmaksimovic je napisao/la:nije mi jasno zasto slavija, dok se renovira njihov stadion, igra u "dalekoj" foci, kad moze da igra na otoci, grbavici ili kosevu...
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
liga tek počela, s njom i sranja..
a tek slijede izbori

a tek slijede izbori
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
meni nelogicno igrati u gradu koji je 60km udaljen od sarajeva a u istom gradu gdje igraju imaju jos 3 stadiona koja ispunjavaju uslove
ali dobro tamo gdje logika prestaje pocinje bosna...
ali dobro tamo gdje logika prestaje pocinje bosna...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ko god je izbrisao post u kojem sam popljuvao "saban" klubove,govorio da se smanji liga,i da se savez sam raspusti nakon ovakvih propusta,nije imao razloga da ga izbrise!!!
StarMo nije skutorija...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.