RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 01 mar 2010, 13:28

Ma stipu Travnik i ligu danas...Praznik je, nek se sekira ko je placen za to...

Jasta je nego dobar onaj video majstore. Meni je nesto ovaj, valjda zbod naziva, neznam...

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 01 mar 2010, 13:39

ma meni je ovaj prvi najdrazi najvise zbog drugih navijackih skupina, zato sto su nakon ovog promjenili misljenje o nama ;)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 mar 2010, 13:53

Hahahha :D , e jes mi do njihovog misljenja. E jesu mi oni patriote. Kad izgovore Hercegovina, ko da im zdrav zub vadis iz glave. I onda se zale na ove neke sto ih ne vole. Sta ce ih volit, kad sami sebe ne vole. Odo popit koju....

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 01 mar 2010, 14:16

neka neka, nek ima ovaj video, neka gledaju i uzivaju :D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 01 mar 2010, 14:18

Premocan pravo :D
Samo jedan klub Velež Mostar

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 01 mar 2010, 15:20

SVIMA KOJI VOLE SVOJU DOMOVINU ,BOSNU I HERCEGOVINU, OD SVEGA SRCA CESTITAM DAN NEZAVISNOSTI !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

meris05
Kontakt:

Post Postao/la meris05 » 01 mar 2010, 23:41

ma ljudi budite realni ....travnik je jak kod kuce kao zemlja i koja ekipa uzme bodove u travniku treba im cestitati,naj lakse je osuditi nekoga kad izgubis,travnik ima stvarno dobru i uigranu ekipu nisu slucajno vec duze vrijeme PL-ligas,a imaju i oni svoju politiku kao i svaki drugi klub nemaju oni ambicije nit imaju finacije da se bore za vrh tabele njima je dovoljno ostanak u PL i to je to ,,,pogledajte malo bolje njihovu statistiku na gostovanju 2 do3 pa cak i 4 standarna neigraju,,dok ostala 2-3standarna igraca mijenja od 55 min da bi usli tatini sinovi ,,dok domace utakmice igra sasvim drugi sastav mada i kuci nekad ubaciva tatine sinove zavisi o kakvoj je utakmici rijec da li su im potebni bodovi ili ne.......provjerene info...pozdrav!!!!!! :D :D

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 02 mar 2010, 02:03

A jeli se kad Velezu svirao penal u 90oj,slucajno ili ne protiv Travnika?
Dobro ste navijali,fina brojka al bodovi su zasluzeno ostali u Travniku.Dobra ste ekipa
imate dbrog trenera,budite realni i posteni silji se i kod vas,i u Tuzli i Sarajevu zasto
nebi u Travniku?Sve je to BiH.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 02 mar 2010, 11:23

de ne srackajte, i cuj je li se velezu svirao penal u 90, sta bolan???

ako se igdje sudilo posteno ove godine onda je to na stadionu rodjenih ;) a zna se da je liga domacinska, ali koji qrac nas vise hebu ovim kartonima, sta je ovo, pa svaka utakmica u gostima crveni, na nekim i po dva ili tri, i prosjecno i kuci i na strani svaka utakmica 6-7 zutih... shvatam ja da se sudi domacinski, ali zar bas svaku utakmicu da nas ovako kasape :roll:

pa nismo par utakmica odigrali u najacem sastavu :roll:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 mar 2010, 12:03

Ja sam bio na utakmici i po meni je Djafa zasluzeno dobio drugi zuti karton a prvi je bio i nije bio tako da je sudija tu odluku donio saam.Moramo biti svijesni da nas ceka ovako sudjenje gdje god odemo jer smo svima trn u oku i s tim se moramo nosit.A i realno,odigrali smo slabo,ispod svojih ocekivanja.U pojedinim trenucima neki momci psuju Coli sto je pogrijesio a momak nas ostavio u ligi,kad da gol najbolji a cim pogrijesi najgori je ali to jw Mostar,haha.Ima vazda nekih likova koji dodju prvi put na utakmicu i psuju a nemaju pojma ko igra za Velez ali ne treba to igrace da brine ali se meni zgadilo na tribini.Igra jeste losa bila,ispod ocekivanja ali ne treba psovat igracima jer ne moze se svaka utakmica odigrat po zelji publike jer sta bi bilo da nema gresaka?Ne bi bilo golova ali nadam se da cemo vec u nedelju pokazat da smo spremni za tu evropu i da pokazemo ko su najbolji navijaci.

Pozdrav Rođenim gdje god bili Mostar u srcu,Velez do groba

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 mar 2010, 13:46

Joj ovog cuj velezu u 96 penal kakve to veze ima sa travnikom i njihovim njivarima od igraca.
Samo jedan klub Velež Mostar

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 02 mar 2010, 23:03

Adnel je napisao/la:Joj ovog cuj velezu u 96 penal kakve to veze ima sa travnikom i njihovim njivarima od igraca.
eh ima sa tvojim pikom,ta utamica je bila proslu sezonu Travnik izgubi u 90oj.A ne sjecate se borbe za
opstanak jel? eto sad nije taj vas zasluzeno dobio drugi zuti,ajd ne rise majkeeeti.Pirota je stadion za vrapcice. :mrgreen:

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 02 mar 2010, 23:42

ultras je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Joj ovog cuj velezu u 96 penal kakve to veze ima sa travnikom i njihovim njivarima od igraca.
eh ima sa tvojim pikom,ta utamica je bila proslu sezonu Travnik izgubi u 90oj.A ne sjecate se borbe za
opstanak jel? eto sad nije taj vas zasluzeno dobio drugi zuti,ajd ne rise majkeeeti.Pirota je stadion za vrapcice. :mrgreen:
procjena 16 godina. Ako uračunamo blagu retardaciju možeš maksimalno imati 18 godina.

Ali sagledajmo sa bolje strane. Makar znamo kakvu grupu ljudi predstavljaš.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 mar 2010, 00:00

Pirota jeste stadion za Vrapcice, ali u Vrapcicima je samo drugi stadion kojeg je Velez izgradio. Velezov prvi stadion pod Bijelim Brijegom je veci i mislim da bi se i ti slozio da je jos uvijek bolji od Pirote, jel de?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 mar 2010, 00:14

Evo i mene nakon dužeg vremena na ovoj temi.

Utakmica protiv Travnika bila je tvrda, ali i tipična za našu ligu. Igralo se grubo, bez puno pravih akcija i uigranih kombinacija. Travnik kod kuće igra veoma dobro, dok u gostima su nula. Oni nemaju neke ciljeve u PL, njima je samo cilj opstanak. Zato oni kod kuće igraju najbolje sa najboljim igračima, dok u gostima igraju neki totalni amateri.

No, šta jedan poraz znači u našoj ligi, ništa. Nije ovo Engleska liga pa da se svaki poraz skupo plaća. Mi smo u drugoj ligi gdje je poraz u gostima od slabijeg kluba poptpuno normalna stvar.

Stoga, glavu gore, netrebamo biti zabrinuti jer ima još dosta do kraja prvenstva i ja mislim da na kraju možemo biti među prve tri ili četiri ekipe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 03 mar 2010, 01:34

MostaracVelezovac je napisao/la:Pirota jeste stadion za Vrapcice, ali u Vrapcicima je samo drugi stadion kojeg je Velez izgradio. Velezov prvi stadion pod Bijelim Brijegom je veci i mislim da bi se i ti slozio da je jos uvijek bolji od Pirote, jel de?
Jeste Bijeli Brijeg stadion ljepsi od Pirote,ali cinjenice su drugo.Meni je samo zasmetalo sto se Travnik
s vase strane omalovazava jer nevidim razloga za tolikim kukanjem za bodovima,imate ekstra ekipu
koja je ustanju svakom 2-3 da uvali hladno.Mostarci su vazda bili gospoda,borili se sportski al bogami
je i poraz priznati sportski,nadam se da ti je jasno moje misljenje.Ni ja ni ti nismo krivi za nerad saveza
i katastrofalnog takmicenja.Red Army respect za ovo gostovanje.toliko o vama i Travniku.

@Analic zivio

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 03 mar 2010, 01:47

aBd rodjeni jedva cekam tekmu sa vama....ocekujem dobru tekmu, dobro navijanje s obje str....inace 2 omiljeni klub u ovoj nasoj drzavi :D respect rodjeni ! inace pitar (tacnije hordas) pozz
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 mar 2010, 08:43

n4n3 je napisao/la:aBd rodjeni jedva cekam tekmu sa vama....ocekujem dobru tekmu, dobro navijanje s obje str....inace 2 omiljeni klub u ovoj nasoj drzavi :D respect rodjeni ! inace pitar (tacnije hordas) pozz
Tacno tako. Horde su uvijek dobrodosle u Mostar. Bez obzira na desavanja u jesenjem dijelu i primitivizam pojednih clanova vase uprave i igraca. Ne bi ni u ludilu smjeli dopustiti nesto da se dogodi, iole, slicno kao u Tuzli proslo kolo. A kao sto znas, od kada se igra ova Premier liga, Velez vas jos nije maznuo nijednom :-) Samo ne dolazite ko Manijaci, pa da vam prva pjesma bude kao u njih ( Hebemo vam mater u.st.a..sku!!!), mada su i oni od ostatka tribine dobili samo aplauz zahvale za tu pjesmu. Heheh..Trudimo se, vec duze vremena, da se na tribine moze komotno doci sa djecom, pa i ja namjeravam u miru dovesti svoju da osjete fudbal.
Sto je jos vaznije, ocekujem extra utakmicu, nadam se da nas nece jos vise izmasakrirati sa kartonima u iducem kolu sa Olimpikom, a kakva je ova nasa uprava, i kakav je samo slab pritisak uradila na savez u vezi Travnika, moze nam savez raditi sta hoce. Ali, eto, nadati se da nece.

P.S. Upozorit cemo Ibraku, da za svaki slucaj, dva puta prebroji, koliko ko od nasih ima kartona :D

Evo mali izvjestaj sa prvog poluvremena :D

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 03 mar 2010, 11:52

ultras je napisao/la:
Momak, kad si ti bio na stadionu u Vrapcicima???
Danasnji Vrapcici su Alijanc arena za onu tvoku katakombu od Pirote!!!

tako ne rise, i ne kvarimi sveopsti dojam u gradu cevap.. pardon u grad vezira :mrgreen:
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 03 mar 2010, 13:59

carina je napisao/la:
n4n3 je napisao/la:aBd rodjeni jedva cekam tekmu sa vama....ocekujem dobru tekmu, dobro navijanje s obje str....inace 2 omiljeni klub u ovoj nasoj drzavi :D respect rodjeni ! inace pitar (tacnije hordas) pozz
Tacno tako. Horde su uvijek dobrodosle u Mostar. Bez obzira na desavanja u jesenjem dijelu i primitivizam pojednih clanova vase uprave i igraca. Ne bi ni u ludilu smjeli dopustiti nesto da se dogodi, iole, slicno kao u Tuzli proslo kolo. A kao sto znas, od kada se igra ova Premier liga, Velez vas jos nije maznuo nijednom :-) Samo ne dolazite ko Manijaci, pa da vam prva pjesma bude kao u njih ( Hebemo vam mater u.st.a..sku!!!), mada su i oni od ostatka tribine dobili samo aplauz zahvale za tu pjesmu. Heheh..Trudimo se, vec duze vremena, da se na tribine moze komotno doci sa djecom, pa i ja namjeravam u miru dovesti svoju da osjete fudbal.
Sto je jos vaznije, ocekujem extra utakmicu, nadam se da nas nece jos vise izmasakrirati sa kartonima u iducem kolu sa Olimpikom, a kakva je ova nasa uprava, i kakav je samo slab pritisak uradila na savez u vezi Travnika, moze nam savez raditi sta hoce. Ali, eto, nadati se da nece.

P.S. Upozorit cemo Ibraku, da za svaki slucaj, dva puta prebroji, koliko ko od nasih ima kartona :D

Evo mali izvjestaj sa prvog poluvremena :D
to neces cuti ni u ludilu od nas, pogotovo sad kad neki drugi talasi vijore oko nas, to vec svi znate,
jesmo iz istog grada, al TM ne poredite s nama nikako, oni su svoja furka, mi svoja, te parole smo mi davno ostavili iza sebe, nacionalizam itd, jer to kad cujem gazi ovo, ono, nasmijem se do bola koliko je to meni vise jadno, najsvjeziji je primjer sad u BL, mada su najbolji uslovi tamo, i najbolja policija kad su u pitanju gostujuci navijaci, profersionalni su do bola, i svaka im cast, al to nije tema sada ..
ono sto mene zanima kakve su price u vezi nas, hocete li pustati navijace gostujuce ovaj put, mislim da nema smisla vise onako, jer ipak imate uslove za nas, kad ima sloboda, onda stvarno ne znam :mrgreen:
ja jedva cekam, bio sam i prosli put incognito kad smo dosli, dok nas nisu istjerali, i hvala vam za onaj aplauz, i sto ste na policiju galamili i negodovali sto nas vode, i da kakva je situacija s dzaficem (hocel igrati protiv nas radi kartona) i osmanagicem, dva paklena igraca, sjecam ih se jos s AFH, unistili su nas :|
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.