Tu sam sa novim characterom (isto ime), ali sa starim znanjem
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Eh evo i ja sam sad tu u timu
pozdravljam vas sve, i drago mi je što se vraćam u stare dane. Igrao sam za Cartoonse kad smo osvojili titulu u prvoj sezoni BH lige, pa sam igrao svugdje dok nisam prestao.
lijep pozdrav još jednom
WakaFlocka je napisao/la:Eh evo i ja sam sad tu u timupozdravljam vas sve, i drago mi je što se vraćam u stare dane. Igrao sam za Cartoonse kad smo osvojili titulu u prvoj sezoni BH lige, pa sam igrao svugdje dok nisam prestao.
Tu sam sa novim characterom (isto ime), ali sa starim znanjemlijep pozdrav još jednom
Reci broj koji hoćeš, i de taj neko ko je stavio da bi me otpustio nek ukine to, vako nam na 95% Team Satisfaction
@BelminM23
Jbg njihov golman imao srece, ali treba ipak reći da nas je naš golman spasio prosipanja bodova svojim sejvom u 90-oj minuti na šut od 5 bara. Ono još nisam vidio da neko vadi.
Iker
Jbg njihov golman imao srece, ali treba ipak reći da nas je naš golman spasio prosipanja bodova svojim sejvom u 90-oj minuti na šut od 5 bara. Ono još nisam vidio da neko vadi.
Iker
- Unknown Genius
- Kontakt:
Šut van kaznenog iz slobodnog udarca, 1 bar, odbranio bih i ja da sam na golu bio.JesseP je napisao/la:@BelminM23
Iker
Tražimo zamjenu za Ikera, ovaj Keylor Navas večeras je prva meta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Glupo bi bilo dovoditi navasa za klupe i prijateljske utakmiceUnknown Genius je napisao/la:Šut van kaznenog iz slobodnog udarca, 1 bar, odbranio bih i ja da sam na golu bio.JesseP je napisao/la:@BelminM23
Iker![]()
Tražimo zamjenu za Ikera, ovaj Keylor Navas večeras je prva meta.
Suze su mi išleUnknown Genius je napisao/la:Btw. Potez kola je onaj gigant iz Vala, šta frajer uradi, mogli su Jadranu bod uzeti da nije onako kiksao. Mislim da je broj 7, SM neki.
Srecom tu nije do gola doslo jer mi nije jasno kako golman ono nije mogao uzeti,glupa situacija...
Sve u svemu utakmica je cijelo vrijeme u našim rukama bila i da smo bili prisebniji ne bi niti dali gol (CD odigra standardan jedan bot move po utakmici u najgorem trenutku i ostavi njihovom igraču prazan put da se sjuri prema golu),a mi bi sigurno jos makar jedan uvalili.Na kraju glavno da se pobijedilo.
Tko ovo iz Genijalaca dijeli sa mnom prvo mjesto po broju asistencija?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Iker je protiv Omerte pokazao da samo u prijateljskim i zna braniti. Valjda budemo mogli više dati nego što budemo primali, mada će to biti teško.JesseP je napisao/la: Glupo bi bilo dovoditi navasa za klupe i prijateljske utakmice
Komična situacija, ali spasili ste se dobro.SiamoNoi je napisao/la:Suze su mi išleUnknown Genius je napisao/la:Btw. Potez kola je onaj gigant iz Vala, šta frajer uradi, mogli su Jadranu bod uzeti da nije onako kiksao. Mislim da je broj 7, SM neki.![]()
![]()
Srecom tu nije do gola doslo jer mi nije jasno kako golman ono nije mogao uzeti,glupa situacija...
Sve u svemu utakmica je cijelo vrijeme u našim rukama bila i da smo bili prisebniji ne bi niti dali gol (CD odigra standardan jedan bot move po utakmici u najgorem trenutku i ostavi njihovom igraču prazan put da se sjuri prema golu),a mi bi sigurno jos makar jedan uvalili.Na kraju glavno da se pobijedilo.
Tko ovo iz Genijalaca dijeli sa mnom prvo mjesto po broju asistencija?
Nisam vidio taj gol koji ste primili, ali pratio sam veći dio tekme na HRT-u.
Prvo mjesto dijelite ti i @Clutch sa foruma.
A i onaj štoper vam je dobar, IMBA ili kako već, za 0.1 bolji od mene po ratingu, ali obojica smo u TOP 3 u obje lige zajedno što se odbrane tiče.
Mislim da će biti zanimljiva borba za 1. mjesto, bez obzira koliko vi bili sigurni da osvajate.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
IMBA trener-igrac 
Ja sam taman na moru za utakmicu s vama,al nadam se da cu nac kakav internet
Ja sam taman na moru za utakmicu s vama,al nadam se da cu nac kakav internet
Čestitam momci na prvoj pobjedi, vi bolji bez mene izgleda 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Momci, čestitke na prvoj pobjedi. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ajde genijalci stisnite malo da Bošnje uzmu i prvu i drugu ligu
Tesko ces taj film gledat
Uzima Jadran bez poraza 
Jesu to oni sto nemaju muda da igraju prvu ligu???SiamoNoi je napisao/la:Tesko ces taj film gledatUzima Jadran bez poraza
Mes Que Un Club
Jesu li to oni što na čistu namještaljku pobjede HNK Val (čiji igrači ne žele šutati na prazan gol) ?SiamoNoi je napisao/la:Tesko ces taj film gledatUzima Jadran bez poraza
To su oni koji su odlucili izdominirat i drugoligase i prvoligase kako nitko kasnije ne bi mogao plakat da nije igrao protiv nas pa je zato dominacija manje vrijednaamertiger je napisao/la:Jesu to oni sto nemaju muda da igraju prvu ligu???SiamoNoi je napisao/la:Tesko ces taj film gledatUzima Jadran bez poraza
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 04 avg 2014, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste našli SM ?SiamoNoi je napisao/la:Usrali se velikog Jadrana.
To su oni koji su odlucili izdominirat i drugoligase i prvoligase kako nitko kasnije ne bi mogao plakat da nije igrao protiv nas pa je zato dominacija manje vrijednaamertiger je napisao/la:Jesu to oni sto nemaju muda da igraju prvu ligu???SiamoNoi je napisao/la:Tesko ces taj film gledatUzima Jadran bez poraza
edit: Nego jel moguće šta ona 7ica uradi
ma nemojte se iznenaditi da 7 vala predje u jadran uskoro 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nismo našli Belmine,a mozda nikog niti ne potpišemo do kraja sezone jer za iducu nam se vracaju jos neki bivsi clanovi pa treba slobodnih mjesta imat
Ma ESSF samo čeka da ja potpišem i da kompletiramo prelazni rok, na ovim igračima kontamo i ostati, ne planiramo neke strane dovoditi. Imamo kvalitetnih igrača i ovdje na forumuSiamoNoi je napisao/la:![]()
![]()
Nismo našli Belmine,a mozda nikog niti ne potpišemo do kraja sezone jer za iducu nam se vracaju jos neki bivsi clanovi pa treba slobodnih mjesta imat
- SimkeSamke
- Kontakt:
dje ste raja

LJILJANI ZLATNI !

LJILJANI ZLATNI !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.