De brate popij lijekove molim te,il sta vec uzimas kao terapiju!autogol je napisao/la:Ne decko,pravilo je da ste vi uvijek iza sampiona tzv. luzeritopnik1 je napisao/la:jel pravilo da nam svake godine neko uzme ovaj kup,,
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Aj prošetaj nemoj se provaljivatblues4ever je napisao/la:Ironija je kad 4rsenal ne moze osvojit vlastiti kup![]()
Arsenal All The Way !
Arsenal boss Arsène Wenger has asked to be kept updated over Borussia Dortmund defender Mats Hummels' situation. (****: BILD)
kobasicarautogol je napisao/la:Ne decko,pravilo je da ste vi uvijek iza sampiona tzv. luzeritopnik1 je napisao/la:jel pravilo da nam svake godine neko uzme ovaj kup,,
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Na pitanje za zadnjeg veznog Wenger rekao da imamo Flaminija, a da su tu ko Arteta i Ramsey.. Daj Voajere molim te kupi DMF-a najkritičnija pozicija
yebo ga arteta ,,a nebi me cudilo da nam ramba podje gurat na dmf-a,,ja neznam jel on corav,,ili sta je s njim pa svako imalo normalan vidi da mu fali dmf,,i da arteta nije ni za qurca 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja bi ovo izveo protiv naftašaSzczesny, Debuchy, Chambers, Koscielny, Gibbs, Flamini, Rambo, Campbell (desno), Cazorla (AMC), Ox (lijevo), Alexis (CF)
A.F.C. Bournemouth!
Rosicky umjesto Cazorle.. Rosicky trenutno ispred Wilshera i Cazorle, čak i Wilsherea ispred Cazorle na amfu.. Ovaj mali kloc je propo ko kauč, ništa nije pokazao toliko dobro prošle sezone a njegovo peglanje lopte još.. I da na amfu igra, ne bi ja..
Over the next few weeks, we could very well see Guilavogui move to Wolfsburg, allowing Gustavo to go to Madrid & Khedira to #AFC. Patience.
daj ga voajerAA23 je napisao/la:Over the next few weeks, we could very well see Guilavogui move to Wolfsburg, allowing Gustavo to go to Madrid & Khedira to #AFC. Patience.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne sumnjajte u vodju, DM se dovodi sigurno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kako je poceo pricati daj boze,,,i ja sam istog misljenja pa ostaje da vidimo,sto ga prije dovede to bolje,,da se malo uigra sa ekipomProfesor je napisao/la:Ne sumnjajte u vodju, DM se dovodi sigurno!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... lls-agent/" onclick="window.open(this.href);return false;
nemoj molim te, čudi mene ovo " da je Campbell " voljan za posudbom.. rekao je sam da će učiniti sve da bude naš i bio je fenomenalan, neće ga valjda Wenger dat, trenutno bi ga u prvu čak gurnuo
nemoj molim te, čudi mene ovo " da je Campbell " voljan za posudbom.. rekao je sam da će učiniti sve da bude naš i bio je fenomenalan, neće ga valjda Wenger dat, trenutno bi ga u prvu čak gurnuo
Khediru Real ne zeli i odavno bi bio igrac Arsenala, ali nije prva opcija Wengera. Ukoliko ona propadne, onda dolazi.AA23 je napisao/la:Over the next few weeks, we could very well see Guilavogui move to Wolfsburg, allowing Gustavo to go to Madrid & Khedira to #AFC. Patience.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ima vakih dosta tvitovaJust received a text from my **** in London. #AFC are pushing very hard for #Khedira. His wages are a big issue. It's just tough. #RMCF
nego Greivis, ko je prva? onaj portugalac? il iz italije onaj crnac
Greivis je napisao/la:Niger jedan.
dobro, niger je
iz italije il portugala

Svakog dana, svakoga minuta spomenem te bar hiljadu puta samo ti me podsjećas na sreću
Artetu više ja voljeti neću
Tu su svi samo ti nisi tu
sad kad suze padaju
tu su svi samo ti nisi tu
Gunnersi te čekaju
Rasplaka me
ajde keydura brateSheyi je napisao/la:
Svakog dana, svakoga minuta spomenem te bar hiljadu puta samo ti me podsjećas na sreću
Artetu više ja voljeti neću
Tu su svi samo ti nisi tu
sad kad suze padaju
tu su svi samo ti nisi tu
Gunnersi te čekaju
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.