Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
gledam maloprije na bht-u, izjava sportskog diektora Zvijezde, Novalić čini mi se. Košulja, kravata, sako, frizura, faca
... lik bio naduvan dok daje izjavu, 100%.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako kaze onaj sekretar ``ima tu jos par klubova koji moraju do 8 platiti neka dugovanja.``
Naslutih ja da cemo mozda i 2 kolo mi pauzirati.
Vidjecemo kakvih ce se kriterija drzati savez. Moralo se negdje krenuti sada ce i drugi navrijeme uplacivati ili znaju sta ih ceka. Korak ka profesionalizmu!
A **** zvijezda je od 2 jula suspendovana na pravosnaznu odluku od 70.000km, nema tu zalbe vise, oni se jedino mogu zaliti na onih 15 hiljada. Zalili su se vec pa su im skinuli od pocetne cijene. Nego to je ona politika platicu kad stgnem imamo licencu. E **** nemoze vise idemo profesionalnije i vecina vas trazi tako. Ovo ce neminovno voditi skracenju lige.
Opet kazem zao mi je sto se na njima kola lome prvo al ce se sad moci i ostali kaznjavati sve prema pravilniku.
Naslutih ja da cemo mozda i 2 kolo mi pauzirati.

Vidjecemo kakvih ce se kriterija drzati savez. Moralo se negdje krenuti sada ce i drugi navrijeme uplacivati ili znaju sta ih ceka. Korak ka profesionalizmu!
A **** zvijezda je od 2 jula suspendovana na pravosnaznu odluku od 70.000km, nema tu zalbe vise, oni se jedino mogu zaliti na onih 15 hiljada. Zalili su se vec pa su im skinuli od pocetne cijene. Nego to je ona politika platicu kad stgnem imamo licencu. E **** nemoze vise idemo profesionalnije i vecina vas trazi tako. Ovo ce neminovno voditi skracenju lige.
Opet kazem zao mi je sto se na njima kola lome prvo al ce se sad moci i ostali kaznjavati sve prema pravilniku.
Jeste li baš ovako ofirno pitari morali krenuti u sezonu? Očekujem Dinu Selimovića aka Fening sutra sa bombastičnim naslovom: "Dino u borbi protiv korupcije u BiH fudbalu"
Ja te volim, volim Željo..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nije mi jasno zasto slavija, dok se renovira njihov stadion, igra u "dalekoj" foci, kad moze da igra na otoci, grbavici ili kosevu... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Nema tu "njihovih"jovanmaksimovic je napisao/la:nije mi jasno zasto slavija, dok se renovira njihov stadion, igra u "dalekoj" foci, kad moze da igra na otoci, grbavici ili kosevu...

Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 04 avg 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bliža im focajovanmaksimovic je napisao/la:nije mi jasno zasto slavija, dok se renovira njihov stadion, igra u "dalekoj" foci, kad moze da igra na otoci, grbavici ili kosevu...

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
liga tek počela, s njom i sranja..
a tek slijede izbori

a tek slijede izbori

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
meni nelogicno igrati u gradu koji je 60km udaljen od sarajeva a u istom gradu gdje igraju imaju jos 3 stadiona koja ispunjavaju uslove
ali dobro tamo gdje logika prestaje pocinje bosna...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ko god je izbrisao post u kojem sam popljuvao "saban" klubove,govorio da se smanji liga,i da se savez sam raspusti nakon ovakvih propusta,nije imao razloga da ga izbrise!!!
StarMo nije skutorija...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dobro neko ranije napisan...cudo nisu moskvu izabralijovanmaksimovic je napisao/la:meni nelogicno igrati u gradu koji je 60km udaljen od sarajeva a u istom gradu gdje igraju imaju jos 3 stadiona koja ispunjavaju uslove![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Što je još gore, taj stadion ne ispunjava uslove, kaže Miodrag Lale da će najvjerovatnije zabraniti dolazak gostujućih navijača u Foču.
-
- Kontakt:
hocu ljudi da u svojoj republici igraju 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
kakva bijeda moras biti da ovo napises ali strah cuda cinigio10 je napisao/la:Jeste li baš ovako ofirno pitari morali krenuti u sezonu? Očekujem Dinu Selimovića aka Fening sutra sa bombastičnim naslovom: "Dino u borbi protiv korupcije u BiH fudbalu"
Ne moze Slaviji niko nista ni bankrot ni milionska dugovanja sve dok je tu Kulina.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Joj vi se iznenađujete kao da ste sa Marsa pali u ovu napaćenu zemlju
Svako svoje brani, vlada korupcija kao što je i dosad radila i radiće dok svi ne pomremo, dok nas ne okupira neko sa zapada ili dok se međusobno ne poubijamo

Svako svoje brani, vlada korupcija kao što je i dosad radila i radiće dok svi ne pomremo, dok nas ne okupira neko sa zapada ili dok se međusobno ne poubijamo

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ovaj Kulina???brazzo je napisao/la:Ne moze Slaviji niko nista ni bankrot ni milionska dugovanja sve dok je tu Kulina.

StarMo nije skutorija...
Sve smo kupili, šta nam možeš? Jado jadni.gio10 je napisao/la:Jeste li baš ovako ofirno pitari morali krenuti u sezonu? Očekujem Dinu Selimovića aka Fening sutra sa bombastičnim naslovom: "Dino u borbi protiv korupcije u BiH fudbalu"

Nešto ste i ukrali 46-te a niste vratili, al' mi smo široke ruke halalili smo.Krokodil je napisao/la:Sve smo kupili, šta nam možeš? Jado jadni.gio10 je napisao/la:Jeste li baš ovako ofirno pitari morali krenuti u sezonu? Očekujem Dinu Selimovića aka Fening sutra sa bombastičnim naslovom: "Dino u borbi protiv korupcije u BiH fudbalu"

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
osnovala partija, podržala čaršija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.