Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A ko ce im to zaprijetit u smjesnoj skotskoj ligi? Rangersi, Hibernian, Hearts svi u drugoj ligiLeverkusen je napisao/la:otkad je Celticu otisao glavni igrac Jorgos Samaras, mogu slobodno da se oproste mozda i od titule u Škotskoj. U ligu evrope ako udju bice za dlaku. Leverkusen doveo pojacanje na pozajmicu 1 godinu Papadopulosa iz Salkea Centralnog beka
Ja se bas nadam da nece Pao proci,drazi mi je Standard,a i zbog DineManuel je napisao/la:Primise gol u 94 minuti![]()
Valjda bar Pao prodje i ako je za sad lose.
Ja se nadam da hocearelinho je napisao/la:Ja se bas nadam da nece Pao proci,drazi mi je Standard,a i zbog DineManuel je napisao/la:Primise gol u 94 minuti![]()
Valjda bar Pao prodje i ako je za sad lose.
ma da ga j.ebes ne mogu sa G 7Manuel je napisao/la:Ja se nadam da hocearelinho je napisao/la:Ja se bas nadam da nece Pao proci,drazi mi je Standard,a i zbog DineManuel je napisao/la:Primise gol u 94 minuti![]()
Valjda bar Pao prodje i ako je za sad lose.,uvijek navijam za klubove koji imaju bolje navijace
![]()
Ma briga me za Dinu
hahah prodje i MB i StandardManuel je napisao/la:Ma ne mogu klinac grme citavu tekmu![]()
Pogodi Pao dvije precke i stativu,ovo je gotovo svasta su fulili.
Prodje ti Dino Mehmeda Mujkica
Pored ovih bih jos dodao i Aelarelinho je napisao/la:hahah prodje i MB i StandardManuel je napisao/la:Ma ne mogu klinac grme citavu tekmu![]()
Pogodi Pao dvije precke i stativu,ovo je gotovo svasta su fulili.
Prodje ti Dino Mehmeda Mujkica![]()
hajmo jos sutra DZ,PFC,Sheriff,Dnipro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.