Isto mozes i sa autom. Trose naftu, ista poskupi USA zaradi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma ja prestao cim sam procitao da ce poskupiti i ovaj duhan. bio sam mjesec dana bas nervozan al evo u zadnje vrijeme dolazim sebi. nece na meni niko pare zarađivatisonik24 je napisao/la:fakat nevjerovatno, daj poskupi cigare, ali eto ima alternativa duhan za motanje, medjutim sad i to poskupi katastrofalno, i sta sadfera je napisao/la:kako je krenulo jos malo ce ljudi poceti otimati pare po ulici i pljackati da mogu cigare kupiti.
ukinu bijedi svaki nacin da uziva i onda ce se cuditi kad opet puknu protesti...
Cigare kostaju svaku drzavu ogroman broj para. Prvo sto drzave placaju za lijecenje svojih gradjana, drugo sto gube radnu snagu kad se razbole i trece sto umjesto da neko radi i placa porez, lezi u bolnici. I zato treba lupit cijene visoke. Milijarde su u pitanju za same drzave.Otelo je napisao/la:Pa imaju i cigarete. Povecavaju procenat raka, ljudi trose novac na lijecenje, farmaceuti zaradjuju.
Isto mozes i sa autom. Trose naftu, ista poskupi USA zaradi
Je li iko tvrdio da su svi pusaci bolesni momcino?Kawhi je napisao/la:Znam milion zdravih ljudi koji puše.
Otelo je napisao/la:Jel imaju kod nas na kioscima one Philip Morris cigare ?
Ili Bond te Lucky Strike, nikad ih nisam vidio a treba mi za nesto
Hvala.Dzoni je napisao/la:Otelo je napisao/la:Jel imaju kod nas na kioscima one Philip Morris cigare ?
Ili Bond te Lucky Strike, nikad ih nisam vidio a treba mi za nesto
Imas na svakom bolje opremljenom kisoku.
Lucky pogotovo.
Jedino mi je zao sto jos nisam naletio na meko pakovanje.
zapitaj se.Virtu4l je napisao/la:Dvije kutije dnevno
Virtu4l je napisao/la:Prestao sam piti alkohol, dvije godine ni kapi, jbg, ne mogu oboje ostaviti.
Uzmi se opet alkohola da smanjiš na jednu kutiju.Virtu4l je napisao/la:Prestao sam piti alkohol, dvije godine ni kapi, jbg, ne mogu oboje ostaviti.