AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma svi su oni "protiv", ali nesto brzo zaborave na to, dovoljan dokaz je vidjeti ih ispred onog muzeja kako se slikaju sa celavcima i velicaju ih.
Obicne bezmudne pickice, treba tu mnogo radikalnijih poteza da se svemu stane na kraj.
Obicne bezmudne pickice, treba tu mnogo radikalnijih poteza da se svemu stane na kraj.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Budala bi do sad shvatila da se ne isplati ne ulagati u ekipu. Ove godine, a vrlo vjerovatno i sljedece necemo igrati LP i to su veliki gubici ako uzmemo u obzir koliko je Milan profitirao od LP ranijih godina. Ako tome dodamo slabu posjecenost utakmica i potencijalne bonuse od sponzora kojih nece biti, onda se moze reci da ce Milan za jednu godinu neigranja u LP izgubiti cca 50 mil. Stvarno se covjek zapita da li je njima jedini cilj da uniste klub 
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovi navijaci Curva Sud ja sam ubijedjen da ih klub finansira kako bi sutjeli. Javna je tajna da vodja CS vozi Ferrari a nista ne radi. Dovoljno je da potkupe 10 momaka I svi ce za njima. Ne zaboravimo da je medju tim navijacima bilo onih koji su zvizdali Maldiniju na oprostaju.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Re: Odg: AC Milan
To je javna tajna. Al prazne tribine ce biti najbolji pokazatelj sta navijaci misle o zbivanjima u klubu._forzamilan_ je napisao/la:Ovi navijaci Curva Sud ja sam ubijedjen da ih klub finansira kako bi sutjeli. Javna je tajna da vodja CS vozi Ferrari a nista ne radi. Dovoljno je da potkupe 10 momaka I svi ce za njima. Ne zaboravimo da je medju tim navijacima bilo onih koji su zvizdali Maldiniju na oprostaju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Dok Maldini i jos neke legende nisu dobile nikakvo mjesto u klubu po zavrsetku karijere,jasno je o kakvim prevarantima je rijec u nasoj upravi. Curva Sud je ista,uopste nemaju svoje lice i stav. Jadno i pateticno. Jadni moj Milan.
- IlProfessore
- Kontakt:
To je nešto poput dešavanja u Dinamu ZG gdje Mamić pokušava potkupiti neke "navijače" i drži ih sa palicom dok su ostali tu iz ljubavi i pružaju otpor tom njegovom sistemu... dok je drugačija situacija sa pozerima iz Curve Sud Milano. Jedini koji su tu bili iz ljubavi su Fossa dei Leoni, a znamo kako su oni završili... 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
a gledaj ove ekskluzive. taman kad pomislis da ne moze gore...Milan are considering to sign Goran Pandev, and they have already contacted Napoli, according to Sky.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Srozali smo se maksimalno i nema nama pomaka dok se dva celava magarca ne sklone iz kluba.
Takodjer drago mi je da sam se vratio nakon dosta vremena.I hvala nadleznim na ovom forumu na njihovom ne razumjevanju.Jer na moj zahtjev su me banovali i obecao sam da cu se javiti kad se vratim i evo obecanje ispunjavam.POzdravlja vas drug @francobaresi.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Sto posto baresi? Malo mi je stil pisanja nesvojstven tebi. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
dobro nam dosao nazad druze, i mi smo im upucivali apele ali nikakve fajde. 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milion %,zazelio sam se foruma jer ima ovdje i dobre raje.
Ma razumijem ja i njih,ljudi rade svoj posao i to je ok,ali obecao sam da cu se javiti kad se vratim i evo to sam uradio.
Ma razumijem ja i njih,ljudi rade svoj posao i to je ok,ali obecao sam da cu se javiti kad se vratim i evo to sam uradio.
@francobaresi
Ok, onda dobrodosao (mada sam i dalje ubjedjen da si ti @ibrakadabra) 
a i mogao si vala kakav drugi nik, tipa baresifranco ili francobaresi1, ovaj agent mi ne stoji uz tebe
a i mogao si vala kakav drugi nik, tipa baresifranco ili francobaresi1, ovaj agent mi ne stoji uz tebe
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jarane budi ubjedjen u sta hoces,ja napisao sta i kako.Vec objasnio taj profil nije moj,vec je to koristio brat jedino kratko vrijeme,nisam ni ja to znao na pocetku dok mi nije receno da zbog toga ne mogu ponovo se prijaviti na forum.Ima ovdje onih sa kojima Sam zajedno u onoj grupi na fb i oni znaju da nisam odustao od mog,vaseg,naseg Milana. Iznerviran jeesam ovom situacijom i gadi mi se ova uprava ali doci ce i njihovo kraj 
@francobaresi
Mah, mene je tesko ubjediti u to iz vise razloga, ali na kraju krajeva, nije to sada ni vazno. Niti je to moja stvar.
Kako god, dobrodosao jos jednom, meni si nedostajao.
Jedna dobra vijest je da su nasi stvarno zagrizli za Perina, navodno bi ponudili Albetrazzija i jos nekoga. Mada se pojavila i vijest da ce doci tek iduce sezone, navodno jer vec imamo tri golmana (ovo su mislim suplje).
Kako god, dobrodosao jos jednom, meni si nedostajao.
Jedna dobra vijest je da su nasi stvarno zagrizli za Perina, navodno bi ponudili Albetrazzija i jos nekoga. Mada se pojavila i vijest da ce doci tek iduce sezone, navodno jer vec imamo tri golmana (ovo su mislim suplje).
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sto se tice tih nagadjanja ja sam se ogradio od toga,odnosno trudim se da se ogradim od toga.OVo ljeto je bezbroj imena povezivano sa MIlanom ali od toga nista nema jer celo je odavno pogubio razum i ne zna sta radi.Obicini prosjak na svijetskom merkatu.
@francobaresi
Ovo što su njih dvojica za kratko vrijeme uradili Milanu, koji je godinama bio strah i trepet u Evropi, vrijedno je divljenja.
Da su dobili zadatak da unište klub za što kraći period, vjerujem da ne bi imali ni blizu ovakav učinak.
Što se tiče lažnih špekulacija o transferima koje se svakodnevno serviraju, moram priznati da sam se već duže vrijeme isključio iz tematike. To preporučujem i ostalima, bez obzira što nije nimalo jednostavno.
Što se tiče lažnih špekulacija o transferima koje se svakodnevno serviraju, moram priznati da sam se već duže vrijeme isključio iz tematike. To preporučujem i ostalima, bez obzira što nije nimalo jednostavno.
Dvadeset i cetiri godine su gradili Milan i sve su unistili za samo 3-4 sezone.
Milan je sad recimo nesto kao Ajax ali je jos uvijek u nesto jacoj ligi, a ni nju ne moze osvojiti dok Ajax moze makar to. Umjesto da budemo rame uz rame sa Realom,Barcom i ostlim velikanima mi smo postali rang jednog Chieva. 
@francobaresi
- IlPrincipe
- Kontakt:
@Franco dobrodošao
Sky reports that Joel Campbell is willing to join Milan. His agent met with Maiorino and Salvatore Monaco earlier today in London.
Tuttosport claims that Al Ahli Club (Dubai) have offered Robinho a 2-year contract worth €4.5m per year + bonuses. nosi ga više u pm
Inzaghi is expected to meet with Galliani in the weekend (perhaps in Forte dei Marmi) to discuss the transfer market.
GdS claims that Galliani and Preziosi spoke about a swap deal involving Niang, Kucka and Antonelli during yesterday's meeting.

Sky reports that Joel Campbell is willing to join Milan. His agent met with Maiorino and Salvatore Monaco earlier today in London.
Tuttosport claims that Al Ahli Club (Dubai) have offered Robinho a 2-year contract worth €4.5m per year + bonuses. nosi ga više u pm
Inzaghi is expected to meet with Galliani in the weekend (perhaps in Forte dei Marmi) to discuss the transfer market.
GdS claims that Galliani and Preziosi spoke about a swap deal involving Niang, Kucka and Antonelli during yesterday's meeting.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Oni se nece proci dok tu Kucku ne dovedu, yebo im on mater.
I koje probleme cemo rijesiti Kembelom? I dalje ces imati dva nesposobna beka i ispodprosjecne veznjake zbog cega citava ekipa pati. Od ovako jadnog budzeta, oni ce vecinu potrositi na desno krilo iako imaju Meneza i iako je diskutabilno koliko je taj Kembel bolji od ovoga (ako uopste i jeste). Koja je **** svrha?
Yebo mater, da nas forumase postave da sklapamo ekipu, bolje bi ih sklepali.
I koje probleme cemo rijesiti Kembelom? I dalje ces imati dva nesposobna beka i ispodprosjecne veznjake zbog cega citava ekipa pati. Od ovako jadnog budzeta, oni ce vecinu potrositi na desno krilo iako imaju Meneza i iako je diskutabilno koliko je taj Kembel bolji od ovoga (ako uopste i jeste). Koja je **** svrha?
Yebo mater, da nas forumase postave da sklapamo ekipu, bolje bi ih sklepali.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Umjesto da uzme recimo Ochoa-u on nam dovede Aggazija ili kako vec.
I navalio na to desno krilo isto kao da ce to rijesiti sve probleme a sredina suplja a bekovi nisu nista bolji.
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 13 gostiju.