A 13-tog igramo finale superkupa protiv domuzara.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
07.08 protiv najboljih igraca iz MLS lige u 3:55 po nasem vremenu,i time ce Americka turneja biti zavrsena.
Što mi nismo doveli Brandta??? Momak je otišao za mizernih 350k u Leverkusen. Ogroman potencijal, treba na vrijeme ovu omladinu pokupovati za ovu siću, pored talenata koji imamo i mi u mlađim kategorijama.
Ništa novo za Sinana? Lijepo bi bilo otići do Schalke-a da se kupi onaj Kosovar, već sada se vidi da će momak biti odličan napadač.
Ne znam kakvo je ovo furanje Austrijanaca u mlađim kategorijama, Austrija i fudbal, kao BiH i skijanje. Alaba je slučajnost, a i on je inače veliki Austrijanac.
Ništa novo za Sinana? Lijepo bi bilo otići do Schalke-a da se kupi onaj Kosovar, već sada se vidi da će momak biti odličan napadač.
Ne znam kakvo je ovo furanje Austrijanaca u mlađim kategorijama, Austrija i fudbal, kao BiH i skijanje. Alaba je slučajnost, a i on je inače veliki Austrijanac.
Kosovara teško da ćete maznuti. Ima ugovor do 2019-te a otkupna klauzula je oko 60 milki. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa ne mozemo imati sve talente. 
Uzecemo ga kad bude kompletan igrac.
Uzecemo ga kad bude kompletan igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ide mi na živce priča da Bayern svima krade igrače. Kao da u Bayern dolaze džabe
Rode nije htio produžiti ugovor jer je bilo očigledno da je prerastao Frankfurt, Robert je najavio davno odlazak, a Bayern je već prošle sezone nudio 20 - 25 miliona eura. Pa u nas je Kroos otišao za te pare u Real (godinu dana ugovora).
Ovdje se pljuje po Bayern-u na svakom koraku kako uništaje lige, kako ovo, kako ono. Uvijek neki izgovori za uspjeh minhenskog kluba.
Neuer je došao i masno je plaćen za golmana u okvirima Bundeslige.
Lahm, Schweini, Kroos, Muller, Alaba su igrači koji su produkt Bayern-a.
Robben je došao jer ga niko nije htio, plaćen ispod cijene.
Ribery je plaćen mizernih 25 miliona eura, dok smo za istu cijenu prodali Owen-a u United.
Dante došao skoro pa džabe, nije vidio reprezentaciju dok nije u Bayern došao.
Boateng je bio viška u City-u, pa smo ga ulovili.
Rafinha je bio više na klupi u Italiji nego što je igrao.
Javi je masno plaćen nakon nekoliko godina skautinga.
Gotze je kupljen jer je najveći njemački talenat.
itd.
Bayern ne bi bio Bayern da nije bilo neke strategije. Reći da je Bayern kriv što je liga slabija je besmisleno. Bayern nije krivac što je Armenac promašivao nemoguće prošle sezone protiv Real-a u pobjedi od 2:0. BvB radi odličan posao za razliku od drugih, tako da će biti sve bolji uz ovaj trenutni rad. Ne mogu odmah postati financijski jaki kao Englezi gdje se Arapi igraju football manager-a.
Rode nije htio produžiti ugovor jer je bilo očigledno da je prerastao Frankfurt, Robert je najavio davno odlazak, a Bayern je već prošle sezone nudio 20 - 25 miliona eura. Pa u nas je Kroos otišao za te pare u Real (godinu dana ugovora).
Ovdje se pljuje po Bayern-u na svakom koraku kako uništaje lige, kako ovo, kako ono. Uvijek neki izgovori za uspjeh minhenskog kluba.
Neuer je došao i masno je plaćen za golmana u okvirima Bundeslige.
Lahm, Schweini, Kroos, Muller, Alaba su igrači koji su produkt Bayern-a.
Robben je došao jer ga niko nije htio, plaćen ispod cijene.
Ribery je plaćen mizernih 25 miliona eura, dok smo za istu cijenu prodali Owen-a u United.
Dante došao skoro pa džabe, nije vidio reprezentaciju dok nije u Bayern došao.
Boateng je bio viška u City-u, pa smo ga ulovili.
Rafinha je bio više na klupi u Italiji nego što je igrao.
Javi je masno plaćen nakon nekoliko godina skautinga.
Gotze je kupljen jer je najveći njemački talenat.
itd.
Bayern ne bi bio Bayern da nije bilo neke strategije. Reći da je Bayern kriv što je liga slabija je besmisleno. Bayern nije krivac što je Armenac promašivao nemoguće prošle sezone protiv Real-a u pobjedi od 2:0. BvB radi odličan posao za razliku od drugih, tako da će biti sve bolji uz ovaj trenutni rad. Ne mogu odmah postati financijski jaki kao Englezi gdje se Arapi igraju football manager-a.
momci kad se ekipa sa svjetskog vraca u paketu sa robenom 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Oikonomou, School, Gaudino i stariji Schweini prekomadovani u prvu ekipu i vec su zaduzili svoje brojeve.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
ozbiljno Tobias u prvoj?Omerbavarac je napisao/la:Oikonomou, School, Gaudino i stariji Schweini prekomadovani u prvu ekipu i vec su zaduzili svoje brojeve.
Zar on nije igrao za drugi tim,na ovim pripremama nije ni bio u rosteru.
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bio je u rosteru ali je svaku utakmicu sjedio na klupi.
Sa ekipom je u Americi, bas sam vidio na nekoj slici neki dan.
Sa ekipom je u Americi, bas sam vidio na nekoj slici neki dan.
http://www.marca.com/2014/08/04/futbol/ ... 66162.html
Radio Marca: FC Barcelona set to offer €40 millions for J. Boateng
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
phily je napisao/la:http://www.marca.com/2014/08/04/futbol/ ... 66162.html
Radio Marca: FC Barcelona set to offer €40 millions for J. Boateng
![]()
![]()
Toliko o tome.Rummenigge: „Lächerlich!" Eine klare Absage Richtung Barca!
pa ja neznam koja je budala mogla vjerovati da bi neko dao za boatenga 40 milki 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Barca ocigledno, al' su dobili odbijenicu po kratkom postupku.topnik1 je napisao/la:pa ja neznam koja je budala mogla vjerovati da bi neko dao za boatenga 40 milki
Pa kad su za onu letvu dali iz Valencie 18 mil, a lik jos ima 31 godinu, sve ti je jasno.
Pep: Jerome Boateng spielt zu 100 Prozent nächstes Jahr für Bayern
to jest,za to sam zaboravio,po njihovoj logici boateng mozda vrijedi i 100mil pa su poceli od cifre 40milanelbavarac je napisao/la:Barca ocigledno, al' su dobili odbijenicu po kratkom postupku.topnik1 je napisao/la:pa ja neznam koja je budala mogla vjerovati da bi neko dao za boatenga 40 milki
Pa kad su za onu letvu dali iz Valencie 18 mil, a lik jos ima 31 godinu, sve ti je jasno.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Guardiola otkrio koja mu je najveća greška u karijeri te šta misli o tika-taki
Danas se u javnosti pojavila autobiografija sjajnog trenera Pepa Guardiole.
U knjizi pod nazivom ''Herr Pep'' trener Bayerna govori, o Barceloni, tika-taki, te najtežim trenucima kroz koje je prošao kao trener.
Knjigu je napisao novinar Marti Perarnau kojem je Pep dozvolio da 200 dana provede s njim i da bilježi sve što želi, ali i da ne piše ni o čemu što vidi iza zatvorenih vrata.
Guardiola je otkrio da mrzi tika-taku te otkrio koja mu je najveća greška u karijeri.
''Posjed lopte samo je alat kojim organizujes sebe i izazoveš probleme kod protivnika. Ako ne postoji dio od 15 dodavanja, dobar prelaz između obrane i napada je nemoguć'' istako je Guardiola te otkrio šta mu je najveća greška u dosadašnoj karijeri.
Najteži poraz u karijeri bio mu je onaj od Real Madrida s Bayernom u polufinalu prošlosezonske Lige prvaka kada je na Allianz Areni poražen 4-0.
''To je moja najveća greška kao trenera'' rekao je 43-godišnjak.
http://****.ba/vijest/77681" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas se u javnosti pojavila autobiografija sjajnog trenera Pepa Guardiole.
U knjizi pod nazivom ''Herr Pep'' trener Bayerna govori, o Barceloni, tika-taki, te najtežim trenucima kroz koje je prošao kao trener.
Knjigu je napisao novinar Marti Perarnau kojem je Pep dozvolio da 200 dana provede s njim i da bilježi sve što želi, ali i da ne piše ni o čemu što vidi iza zatvorenih vrata.
Guardiola je otkrio da mrzi tika-taku te otkrio koja mu je najveća greška u karijeri.
''Posjed lopte samo je alat kojim organizujes sebe i izazoveš probleme kod protivnika. Ako ne postoji dio od 15 dodavanja, dobar prelaz između obrane i napada je nemoguć'' istako je Guardiola te otkrio šta mu je najveća greška u dosadašnoj karijeri.
Najteži poraz u karijeri bio mu je onaj od Real Madrida s Bayernom u polufinalu prošlosezonske Lige prvaka kada je na Allianz Areni poražen 4-0.
''To je moja najveća greška kao trenera'' rekao je 43-godišnjak.
http://****.ba/vijest/77681" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nerminovic
- Kontakt:
Beckenbauer, Pep and Ribery are planning to visit Uli in prison together [Bild].
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znamo mi da mu je to najveca greska i bez ovog isjecka a i dan danas ga neki pljuju zbog tog poraza. 
Ja sam mu oprostio.
Sretan 19. rodjendan Hojbjergu.
Gledam neke slike sa Americke turneje i ono sto sam najvise zapazio je ta bratska ljubav Riberya i Lewe.
Gdje god krene jedan tu je i drugi a isto tako djeluju na terenu. :thumpup:
Ja sam mu oprostio.
Sretan 19. rodjendan Hojbjergu.
Gledam neke slike sa Americke turneje i ono sto sam najvise zapazio je ta bratska ljubav Riberya i Lewe.
Gdje god krene jedan tu je i drugi a isto tako djeluju na terenu. :thumpup:
- Bayern@heart
- Kontakt:
Od sutra smo skoro komplentni. Osam igrača koji su nastupili u završnici SP se sutra pridružuje ekipi u SAD-u i kako reče PEP dobit će i oni svojih 15 minuta igre sutra protiv MLS All Stars. Konačno skoro kompletni
Da li će biti dovoljno 20 dana za pripreme cjelokupne ekipe za prvo kolo bundeske ostaje da vidimo.
Schweini je imao koitus minimalno sa stotinjak žena, od Neymar-ove sestre pa nadalje
Njegova djevojka Sarah i nije bila s njim jer zna kako je izdržljiv i van terena. U ovom slavlju nakon Svjetskog prvenstva podsjećao je na onog Schweini-a na početku karijere gdje je bio sve osim pravi profesionalac.
Njegova djevojka Sarah i nije bila s njim jer zna kako je izdržljiv i van terena. U ovom slavlju nakon Svjetskog prvenstva podsjećao je na onog Schweini-a na početku karijere gdje je bio sve osim pravi profesionalac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.