crespo je napisao/la:Otisao bi sutra u hotel da mi se muntari potpise na interov dres al haj ga pogodi koji je meni svaki isti.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
crespo je napisao/la:Otisao bi sutra u hotel da mi se muntari potpise na interov dres al haj ga pogodi koji je meni svaki isti.
Ma samo uletis u hotel i drekni Muntaaari, i ako se okrenuo, on je... ako se okrenula ona je. Zato pazi dobro, ne bi valjalo da Muntari konta da mu muntas zenuCartman je napisao/la:crespo je napisao/la:Otisao bi sutra u hotel da mi se muntari potpise na interov dres al haj ga pogodi koji je meni svaki isti.![]()
Ih, daj nesto teze, dva crnca al da se ne vidi ime na dresuno rules je napisao/la:evo sad zapamti ko je Muntari![]()
Onaj ko bude nekog za vrat hvatao il' davio, to je Muntaribiskitt je napisao/la:Ih, daj nesto teze, dva crnca al da se ne vidi ime na dresuno rules je napisao/la:evo sad zapamti ko je Muntari![]()
U tom slucaju Interu treba novi veznjak a Muntariju krevet u KCUS.biskitt je napisao/la:Bolje da ga tako zapamtimo, nego po plesu oko korner zastavice kad nam zabije.
p.s.
Ne bih zelio gledati sta ce mu se desiti ako slucajno ovako krene na Spahu
Asamoah Gyajan ce haman opet biti Spahiceva zrtva ako ga vidi ima garu da slog strefi.Prdnut prije tri dana nije mogao od Spahe a za Muntaria ima lijeka Kung Fu Pandza ako je bolji,nije jaci.biskitt je napisao/la:Bolje da ga tako zapamtimo, nego po plesu oko korner zastavice kad nam zabije.
p.s.
Ma kakav Pandza. Muratovic nece dozvolit Muntariu ni da se priblizi Pandzi. To jest prvih 10 minuta, a onda ce bit autobahn po obicaju na sredini terena.harishp je napisao/la:Asamoah Gyajan ce haman opet biti Spahiceva zrtva ako ga vidi ima garu da slog strefi.Prdnut prije tri dana nije mogao od Spahe a za Muntaria ima lijeka Kung Fu Pandza ako je bolji,nije jaci.biskitt je napisao/la:Bolje da ga tako zapamtimo, nego po plesu oko korner zastavice kad nam zabije.
p.s.
Isto ko da protiv Albanije igraju pa kao sve zemlje igraju sad moderan nogomet,moze svako iznenaditi.Eto "bacicemo" koji respekt na BiH..Koje je vaše mišljenje zašto igrate baš protiv BiH? I je li to dobar izbor?
U početku se govorilo da ćemo igrati protiv Paragvaja, a onda je odlučeno iz nekih razloga da će to ipak biti BiH. Gledajući kako se moderan nogomet razvija u posljednje vrijeme, teško je reći je li to dobar ili loš izbor. Sve momčadi igraju na nekom visokom nivou te stoga moramo respektirati BiH i igrati kao da je finale Svjetskog prvenstva.
Nije prvi srbin koji misli da ce lahko pobjedit Bosnu, a nece bit ni prvi koji ce bit porazen.delija je napisao/la:Pazi ogdovor strucnjaka iz GAne na pitanjeIsto ko da protiv Albanije igraju pa kao sve zemlje igraju sad moderan nogomet,moze svako iznenaditi.Eto "bacicemo" koji respekt na BiH..Koje je vaše mišljenje zašto igrate baš protiv BiH? I je li to dobar izbor?
U početku se govorilo da ćemo igrati protiv Paragvaja, a onda je odlučeno iz nekih razloga da će to ipak biti BiH. Gledajući kako se moderan nogomet razvija u posljednje vrijeme, teško je reći je li to dobar ili loš izbor. Sve momčadi igraju na nekom visokom nivou te stoga moramo respektirati BiH i igrati kao da je finale Svjetskog prvenstva.
Uu imam osjecaj ponovit ce se Belgija
Da je tako tog autobahna bilo,mi nebi ni boda u kvalifikacijama osvojili,niti bi Dzeko i ostali mogli dati koliko bi po takvom pisanju drugi nam davali golova i prolazili tek tako.Muratovicu i jeste bila prednost defanzive i klinac bi Rahimic sam izdeverao da ovog nije bilo.Uostalom alternative su tu ili mozda nisu.Pa budes ponekad i JFK aerodrom vidio.Cartman je napisao/la:Ma kakav Pandza. Muratovic nece dozvolit Muntariu ni da se priblizi Pandzi. To jest prvih 10 minuta, a onda ce bit autobahn po obicaju na sredini terena.harishp je napisao/la:Asamoah Gyajan ce haman opet biti Spahiceva zrtva ako ga vidi ima garu da slog strefi.Prdnut prije tri dana nije mogao od Spahe a za Muntaria ima lijeka Kung Fu Pandza ako je bolji,nije jaci.biskitt je napisao/la:Bolje da ga tako zapamtimo, nego po plesu oko korner zastavice kad nam zabije.
p.s.
Nemoj njega kriviti nego novinara oslobodjenja, koji je ovdje prepoznao pricu, mada ovo i jeste interesantno.AYAN je napisao/la:yepo vas Čola...
On će i gofana jest, samo da se raji uliže...
Ko foL on navija za zmajeve!? Gade mi se takve ulizice...
Kad održava koncert u Beogradu, on je Beograđanin, kad je koncert u Sarajevu, on je Sarajevska raja, a kad drži koncert u Mostaru, on je Mostarska Liska... ma mrs...biskitt je napisao/la:Nemoj njega kriviti nego novinara oslobodjenja, koji je ovdje prepoznao pricu, mada ovo i jeste interesantno.AYAN je napisao/la:yepo vas Čola...
On će i gofana jest, samo da se raji uliže...
Ko foL on navija za zmajeve!? Gade mi se takve ulizice...
S druge strane, bez namjere da ulazim u daljnju diskusiju Cola je Cola vec 40 godina, ne treba njemu ulizivanje dzeki koji je tek na pocetku svoje karijere takoreci.
Nego dodjose li ovi Ganci, nigdje nisam nasao gdje su smjesteni i to. Kako ce nam nas kolega sa foruma otici po Muntarijev autogram?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.