Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zvizdat ce svakome ko uzme mjesto Ikeru, to je tako, covjek je ikona u Madridu.
Mi to odavde ne razumjemo jer smo daleko od Madrida i pravog madridisma, al kad je neko 15 godina na golu kluba, neko uz koga su Madriđani odrastali, tesko je prihvatiti da tek tako ode.
Mi to odavde ne razumjemo jer smo daleko od Madrida i pravog madridisma, al kad je neko 15 godina na golu kluba, neko uz koga su Madriđani odrastali, tesko je prihvatiti da tek tako ode.
Ma ne mora značit ,samo ako je zamjena dovoljno kvalitetna nema frke, sjetimo se ko je naslijedio broj 7 i od koga mada je to teško porediti jer Apolon je priča za sebe ali znaš na šta sam mislio..Niko neće trpjeti rezultatske dubioze o kakvoj god je llegendi riječ,kad se sjetim samo finala lp i na koji način smo je mogli zijanit..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Ne razumijem zasto bi isao? OK, imao je gresaka prosle sezone, ali sigurno ne vise od Checha, Buffona, Neuera i ostalih top golmana. Koliko je samo napad zicera promasio, ili koliko je puta samo odbrana izgledala izgubljeno, posebno na poceku sezone pa ne vidim da iko poziva na neke radikalne rezove na tim pozicijama. Ovoliku kolicinu hejta ne razumijem nikako 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja ne hejtam Ikera,samo sam mišljenja da je u rezultatskom smislu za klub bolje da brani neko ko je trenutno bolji od njeg.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nisu problem njegovi kiksevi,nego njegovo nezadovoljstvo sjedenja na klupi,nije on ni sad zadovljan s tim,i to su samo problemi u ekipi i nista vise. Njemu da se da povjerenje da sad bude prvi golman,on bi brzo vratio formu,umjesto toga dovodis golmana koji je imao dobru sezonu i nonamera da ga mjenja. Bez hejta za navasa,meni je svejedno ko ce braniti,moze i jesus iz castile.
Za real kao ekipu najbolje je bilo vratiti ikera na go i gotovo,ili rotirati njega i diega po jednu tekmu da brane. Druga dobra opcija za ekipu je bila prodati ga i mirna bosna,nema iker 40 godina,moze jos 5 sezona biti vrhunski golman.
Za real kao ekipu najbolje je bilo vratiti ikera na go i gotovo,ili rotirati njega i diega po jednu tekmu da brane. Druga dobra opcija za ekipu je bila prodati ga i mirna bosna,nema iker 40 godina,moze jos 5 sezona biti vrhunski golman.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Po meni bi za klub bilo produktivnije da, recimo, neko drugi preuzme izvodjenje slobodnjaka od 8% Ronalda.... A svi znamo da se to nece desiti.madridist je napisao/la:Ja ne hejtam Ikera,samo sam mišljenja da je u rezultatskom smislu za klub bolje da brani neko ko je trenutno bolji od njeg.
Fit Tony: I keep my friends close...
Nerealno je ocekivati da Iker napusti Madrid,vi koji se tome nadate uzalud se nadate.
Diego odlazi,i moram reci da mi je zao zbog toga,momak je bio odlican i zelim mu puno srece u nastavku karijere gdje god branio.
Vjerujem da ce Casillas poceti kao jedinica ovu sezonu,i morat ce biti 100% onaj pravi jer ce Keylor sa klupe cekati svoju sansu da se zacementira na toj poziciji a ni Ancelotti nece dugo cekati na Ikera ukoliko ovaj bude grijesio.
Diego odlazi,i moram reci da mi je zao zbog toga,momak je bio odlican i zelim mu puno srece u nastavku karijere gdje god branio.
Vjerujem da ce Casillas poceti kao jedinica ovu sezonu,i morat ce biti 100% onaj pravi jer ce Keylor sa klupe cekati svoju sansu da se zacementira na toj poziciji a ni Ancelotti nece dugo cekati na Ikera ukoliko ovaj bude grijesio.
madridist je napisao/la:Ja ne hejtam Ikera,samo sam mišljenja da je u rezultatskom smislu za klub bolje da brani neko ko je trenutno bolji od njeg.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma Iker se zasitio svega. Covjek je osvojio sve zivo sto se moglo osvojiti, i sa Realom i sa reprezentacijom, ovo ce mu biti 16 sezona u dresu dresu Reala.
Kad su slavili La Ligu 2012, zajedno sa Ronaldom je obecao da ce donjeti Decimu na Cebeles, zato je i slavio u onom zlatnom dresu od prije 2 godine. Ispunio je i to obecanje.
Prosla sezona mu je odlicno krenula. Odlicne odbrane protiv Juventusa i Schalkea, kada je podsjetio na starog Ikera, kompletnu ligu sampiona do finala je odbranio odlicno. Protiv Borussie spasio poraza i odveo nas u finale.
U finalu uzasna predstava, na SP jos gori. Kad su svi mislili da se vrati stari Iker, ovaj kraj sezone je bio sokantan za sve.
Kad su slavili La Ligu 2012, zajedno sa Ronaldom je obecao da ce donjeti Decimu na Cebeles, zato je i slavio u onom zlatnom dresu od prije 2 godine. Ispunio je i to obecanje.
Prosla sezona mu je odlicno krenula. Odlicne odbrane protiv Juventusa i Schalkea, kada je podsjetio na starog Ikera, kompletnu ligu sampiona do finala je odbranio odlicno. Protiv Borussie spasio poraza i odveo nas u finale.
U finalu uzasna predstava, na SP jos gori. Kad su svi mislili da se vrati stari Iker, ovaj kraj sezone je bio sokantan za sve.
Kakav hejt covjece? Ukoliko si gledao Ikera zadnja 3 mjeseca nije tesko zakljuciti da covjek ovom formom nije kalibar za prvaka Evrope. Niko ga ne tjera, nit' treba odlaziti ali klupa itekako da.Consigliere je napisao/la:Ne razumijem zasto bi isao? OK, imao je gresaka prosle sezone, ali sigurno ne vise od Checha, Buffona, Neuera i ostalih top golmana. Koliko je samo napad zicera promasio, ili koliko je puta samo odbrana izgledala izgubljeno, posebno na poceku sezone pa ne vidim da iko poziva na neke radikalne rezove na tim pozicijama. Ovoliku kolicinu hejta ne razumijem nikako
'ebote ako cemo tjerati sve po starim zaslugama, Raul je trebao jos igrati u Realu a Zidane otici u penziju u 40-toj a ocigledno je da bi igra kluba itekako trpila s ovim kao i sa Ikerom na golu.
Najbolja stvar koju je mogao uraditi za Real Madrid. Kapitenski.anonymousHD je napisao/la:na kraju Mourinha oterao.
Ili za barcumandraX je napisao/la:Najbolja stvar koju je mogao uraditi za Real Madrid. Kapitenski.anonymousHD je napisao/la:na kraju Mourinha oterao.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Prije za Real. Dokaz toga je sezona poslije odlaska firauna.suhi je napisao/la:Ili za barcumandraX je napisao/la:Najbolja stvar koju je mogao uraditi za Real Madrid. Kapitenski.anonymousHD je napisao/la:na kraju Mourinha oterao.
Stvarno steta sto je Mou otiso,inace sa Realom osvojio sve sto se moglo osvojiti.
Likovima je draže čitati o tome kako Mourinhu smrdi Messi, kako čovjeku kopa oči i sl (uglavnom stvari po kojima je ostao zapamćen), nego recimo:Dzoni je napisao/la:Stvarno steta sto je Mou otiso,inace sa Realom osvojio sve sto se moglo osvojiti.

Logično.
P.S. A što je najgore, poslije svega, nekima je još uvijek želja da se vrati u Madrid.
Kad smo vec kod specijalnog, evo jednog bisera nakon utakmice sa Werderom.
"Zašto smo izgubili? Zato što nam sudac nije dao igrati", poručio je Portugalac i dodao kako je dolaskom u Njemačku planirao uigrati momčad, ali u tome zbog suca nije uspio.
"Ovo je bio pravi cirkus. Jedini zadatak suca bio je zabaviti Werderove navijače. Uspio je u tome. Ubio je utakmicu."

"Zašto smo izgubili? Zato što nam sudac nije dao igrati", poručio je Portugalac i dodao kako je dolaskom u Njemačku planirao uigrati momčad, ali u tome zbog suca nije uspio.
"Ovo je bio pravi cirkus. Jedini zadatak suca bio je zabaviti Werderove navijače. Uspio je u tome. Ubio je utakmicu."
Koga briga? Covjek je samo u prolazu spomenuo Mourinha u kontekstu Ikera kao krtice dok ti prvi zapocinjes apsolutno nebitnu temu.
Naravno da je svakom zelja da se u Madrid vrati ponajbolji trener svijeta, koga bi prizeljkivao?
Kloca Pellegrinija i te polutrenere?
Naravno da je svakom zelja da se u Madrid vrati ponajbolji trener svijeta, koga bi prizeljkivao?
Onog istog koji je uzeo titulu u EPL-u u prvoj sezoni i ispred Mourinhovog Chelsea?geoxx je napisao/la:Naravno da je svakom zelja da se u Madrid vrati ponajbolji trener svijeta, koga bi prizeljkivao?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Super. Ako je vama bio dobar, nama je bio još bolji.geoxx je napisao/la: Naravno da je svakom zelja da se u Madrid vrati ponajbolji trener svijeta, koga bi prizeljkivao?
Ne, onog koji je Realu priredio najgoru sezonu u zadnjih 20 godina.Lillard je napisao/la:Onog istog koji je uzeo titulu u EPL-u u prvoj sezoni i ispred Mourinhovog Chelsea?geoxx je napisao/la:Naravno da je svakom zelja da se u Madrid vrati ponajbolji trener svijeta, koga bi prizeljkivao?
Da, uzeo prvu ozbiljnu titulu u trenerskoj karijeri i sta? Obicni kompleksas i kukavica kao trener sto se pokazalo ove sezone kad su ga Mourinho i Pep pišali u njegovoj avliji ( zapravo ga pišaju citavu karijeru), skoro svaku jacu tekmu je kiksao a o njegovoj hrabrosti protiv Barce je suvisno govoriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.