FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 04 avg 2014, 10:41

Kada je danas trening zna li neko?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 04 avg 2014, 10:52

Ne kontam ja ovog Laleta nikako. Pa ako stadion u Foči ne ispunjava uslove, onda nema igranja i gotovo. Čuj izlazi se u susret samo zato što se klub raspada i što nema rukovodne organe. Brate ako ne valja Foča ima drugi stadion na kojem se može igrati. Sjećam se da su jednom na Koševu igrali kvalifikacije za Uefa ligu.On se još ko idiot smije kad objašnjava zašto ne mogu gostujući navijači da dodju. Ko to bi trebalo nama biti smiješno. Kakvi debili vode Takmičarsku komisiju.

1ra
Kontakt:

Post Postao/la 1ra » 04 avg 2014, 11:06

baš javašluk ovaj nsbih.
ako ne ispunjava uslove stadion, nek se igra na grbavici, tu im je najbliže ipak smo komšije.
10 utkamica prenosa po 10.000 KM
6 banera po 10.000KM
logo na dresu 50.000KM
takav bi trebali ugovor da ponude Želji(bar),a ne da obezvređuju i ponižavaju klub star 93godine i sa najviše navijača,mater im debilsku lopovsku.
M

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 04 avg 2014, 11:08

Pa da je ista normalno igrali bi na Kosevu, ovo sto je Greda reko treba svake hefte neko od nasih da kaze.
1ra je napisao/la:takav bi trebali ugovor da ponude Želji(bar),a ne da obezvređuju i ponižavaju klub star 93godine i sa najviše navijača,mater im debilsku lopovsku.
Omalovazavaju i nas i Pitare, ne znam imamol mi kakav ugovor sa arenom i ove godine da nam prenose neke utakmice.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 04 avg 2014, 11:18

Danas imaju slobodan dan. A zna li netko hoce li Varea bit spreman za Siroki?

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 04 avg 2014, 11:20

Juniori ubjedljivi protiv Olimpica, neočekivan poraz kadeta

http://fkzeljeznicar.ba/juniori-ubjedlj ... eta/10791/" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 04 avg 2014, 11:37

Ako dobijemo Širokog, tek tada ćemo vidjeti da li možemo. :D
Bilo bi dobro kad bi dobili info za ovu četvoricu da li će igrat protiv Širokog
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 04 avg 2014, 11:40

Je li još neko čuo priču vezano za navodnu relaciju Željo - Gazprom, prodavanje svih igrača koji dobiju ponude kako bi klub bio bez dugova ... (čisto informativno, da vidim koliko bi moglo biti tačno)

Kažu da Benjo hoće da ide! Navodno se zasitio, ugovor mu ističe za godinu, nisu mu još ponudili novi ali kad mu ponude, neće ga produžiti. Kažu da je on ovo lično rekao ...

Klub je navodno, zbog ne prolaska Metalurga, izgubio generalnog sponzora i ugovor vrijedan 200.000 e (to vjerovatno znaju mnogi).

Mahalske su tako da ih uzimate sa rezervom ...
Ahmeta :urnebes: Gojaka platili smo 400.000 eura, za Hodžića, jednog od najpotentnijih igrača bosanskog nogometa nakon Džeke, Liverpoolu smo platili 750.000 eura ... (izjava Zdravka Mamića)
Dosta se ovdje polemisalo koliko su transferi iznosili i koliko je Željo dobio, zato sam ovo i postavio.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 avg 2014, 11:42

Bravo za Gedića, Zvijezdu sankcionisu a ovi iz lukavice mogu igrati na livadi.

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 04 avg 2014, 12:05

...
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 04 avg 2014, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 04 avg 2014, 12:32

Znal neko sta je s polugodisnjim i godisnjim kartama?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 avg 2014, 12:33

slika

:lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 04 avg 2014, 13:04

vozdra plava braco , pratim forum godinama i evo po prvi put se sad prijavljujem da i ja malo ucestvujem u vasim raspravama ovde :)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 avg 2014, 13:22

Da se ne zoves Aldin, a prezivas Teletekst slucajno?

Zezam se, dobrodosao. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2014, 13:34

Adviser i anonimni - šuplja, nidje veze...

Edit: @adviser,kontakt me na PP
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 04 avg 2014, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 avg 2014, 13:40

ja tu priču lično ne znam. al' nekog malog iskustva s malo većim transakcijama imam. i zvuči mi totalno, apsolutno, potpuno neuvjerljivo da je neko spreman dati 200.000 eur sponzorski (znači bez konkretnog povrata osim kroz reklamu, što je kod nas i dalje vrlo limitirano, da ta reklama zaista vrijedi toliko ljudi bi letili da nam to daju, ali ne vrijedi) da smo prošli metalurg, a da nije pošto smo ispali. jer šta i da smo prošli u ovoj fazi pravljenja ekipe? laganih 2-3-4-0 na kipru, onda ovdje na revanšu 8-10 hiljada ljudi. jel to razlika između davanja 200.000 eur bukvalno džabe i nedavanja? ja mislim da nije.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 avg 2014, 14:06

Amir81 je napisao/la:Ne kontam ja ovog Laleta nikako. Pa ako stadion u Foči ne ispunjava uslove, onda nema igranja i gotovo. Čuj izlazi se u susret samo zato što se klub raspada i što nema rukovodne organe. Brate ako ne valja Foča ima drugi stadion na kojem se može igrati. Sjećam se da su jednom na Koševu igrali kvalifikacije za Uefa ligu.On se još ko idiot smije kad objašnjava zašto ne mogu gostujući navijači da dodju. Ko to bi trebalo nama biti smiješno. Kakvi debili vode Takmičarsku komisiju.
Gdje si to vidjeo/citao? Ovo sto sam procitao na ovom sajtu jasno covjk kaze da stadion nema uslova da primi gostujuce navijace i nista vise.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 avg 2014, 14:08

Valjda godisnje budu do 4.kola
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 avg 2014, 14:16

plavih11 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Almir Gredić, između ostalog:

Žrtve sudijskih grešaka

On je dodao i kako je Željezničar u protekloj sezoni oštećen pogrešnim sudijskim odlukama u sedam utakmica.

"Mi smo u finišu prvenstva bili na prvom mjestu, a ostali smo bez titule, dijelom i zbog sudijskih grešaka koje su nas koštale. Ne bih želio da se tako nešto nastavi i ove sezone, posebno jer je na jučerašnjoj utakmici protiv Olimpica bilo 4-5 sudijskih grešaka na našu štetu", zaključio je predsjednik FK Željezničar.

Na kraju je naveo i kako je svjestan da će ovaj njegov istup možda nanijeti štetu Željezničaru, ali je odlučio istupiti "jer sve ovo traje predugo i sve je više štete za klub sa Grbavice, ali i za razvoj bh. nogometa uopće".
Ma ne treba se plašiti da če nam ovakvi istupi štetiti jer imaju punu podršku najbrojnih navijača najpopularnijeg i najtrofejnijeg kluba u bih. Čak je možda i blago rečeno. Oni bi se trebali nas plašiti a nama najviše šteti dugogodišnja šutnja dok oni uzimaju sve veči fursat.Zna se da vjetar puše od pitara koji su se filtrirali u savez a toliko je stvari koje se rade protiv nas da se ne mogu nabrajati. Pa i sam selektor je izabran samo zbog toga što je nekad igrao u FK Sarajevo iako je ogromna večina javnosti bila protiv toga. Ne mogu samo da zamislim šta bi bilo u Hrvatskoj da je 6 puta selektor iz Dinama a jednom iz Hajduka ili u Srbiji da je 6 puta iz Partizana a jednom iz Zvjezde. Klubovi bi tražili bojkot reprezentacije a naša uprava stalno šuti na šta nema pravo jer su predstavnici navijača. Nedo bog spomenuti u savezu Mešino ili Amarovo ime. Potpuno podržavam Gredu i nadam se da neče ostati samo na ovome a i direktor bi trebao reči koju.
A kad se selektoru tresla stolica nas ga Ivica ostavi da jase, pri tom sredi pitarima licencu na svoj obraz, jbg
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 avg 2014, 15:00

U principu,previse se bavimo finansijama kluba,a pri tom nemamo skoro nikakve informacije o tome. Po meni,nema potrebe da toliko pisemo o necemu o cemu nemamo saznanja.Da li ih trebamo imati? Po meni ne. Nikad ih navijaci nisu imali,ne trebaju ni sad. Nigdje u svijetu navijaci se ne petljaju u finansijsku politiku kluba osim u ovoj nasoj regiji. Nas domen u komentarima na tu temu,po meni,treba da se svede na diskusiju o onome sto se nas direktno tice,a to su cijene karata,cijene clanskih,godisnjih,cijene u fan shopu...Ostalo ne. Imamo pravo da izrazavamo svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo igrama,rezultatima,ponasanjem igraca,zalaganjem,reprezentovanjem kluba opcenito,uvjetima na stadionu...i to je to.Trebamo znati strateska opredjeljenja u klubu kad su finansije u pitanju.Kao sto ih sad znamo.Nedvosmisleno je receno da klub ne ostvaruje prihode iz kojih se moze finansirati dovodjenje skupih igraca,i baziranje ciljeva na tom principu. Receno je da je cilj sto prije,a najdalje za jednu ipo godinu vratiti sve dugove iz ostvarenih prihoda,bez daljnjeg zaduzivanja,cak i na ustrb rezultata. Uz vise rada i reda,rezultati i u tim uvjetima mogu biti zadovoljavajuci,a toje plasman u neko od euro takmicenja.
U klubu sigurno imaju jasnu viziju vracanja dugova.To znaci,znaju tacno koliko prihoda ce imati iz segmenta prodaje igraca(ovogodisnje prodaje i potrazivanja od ranijih prodaja) i od zarade od uefe za dva predkola lige evrope. Takodje znaju precizno koliki su ostali prihodi(ulaznice,clanske,sponzori,tv,zakupnine...). Kao sto su najavili,troskovi se rezu maksimalno,u svim segmentima i to je vec prisutno na svakom koraku. Uz vise truda se moze sve ovo sto je zacrtano i ostvariti.
Ono sto je meni licno vazno jeste cinjenica da vidim u svakom segmantu napredak.U upravi,tehnickim licima koja vde klub,struci,logistici...Evidenntno je da je atmosfera vrlo dobra.Plate igracima nisu velike,ali se isplacuju redovno,i sve ove, nazovi pouzdane informacije, su vrlo nepouzdane i zlonamjerne.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, b00t, bvsic, Dofu, Ferroviere1987, Napapijri, Proximic i 84 gosta.