AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

topnik1
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 13:25

IlPrincipe je napisao/la:@Franco dobrodošao ;)

Sky reports that Joel Campbell is willing to join Milan. His agent met with Maiorino and Salvatore Monaco earlier today in London. :njanjanja:

Tuttosport claims that Al Ahli Club (Dubai) have offered Robinho a 2-year contract worth €4.5m per year + bonuses. nosi ga više u pm

Inzaghi is expected to meet with Galliani in the weekend (perhaps in Forte dei Marmi) to discuss the transfer market.

GdS claims that Galliani and Preziosi spoke about a swap deal involving Niang, Kucka and Antonelli during yesterday's meeting. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
za campbela pisi propalo,,to sto mediji pisu nebuloze to je drugo,,lik se izjasnio da mu je Henry ikona,,i da zeli da napreduje da igra englesku premjer ligu,,i da se nametne u arsenalu,,a i Wenger rekao da je nedostupan i da ga zeli zadrzati,,jer vasi ga hoce na posudbu,,tako da su to jos neke u nizu gluposti vezane za transfer market milana :D opustite se i ne razmisljajte o campbelu,,jer bi on trebalo da je lud da bi dosao vama :thumbdown: a valjda toliko lud nije :nene: ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 avg 2014, 13:54

Najzalosnije je sto mi bekove mozemo riješiti i da jos i zaradimo. Siljo i Abate out (25 mil) , Santon i Darmian in (20 mil)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2014, 14:01

Aj ne diraj mi siljuuu :P
njega ostaviti, a od prodaje abatea uzeti nekoga... i to bi jos vjerovatno ostalo 2-3 miliona viska.

ali dzabe ti pricaj, to se nece proci dok ne dovede kucku i yebeno desno krilo, pa makar mrtvi nani bio :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 04 avg 2014, 14:04

De Sciglio mora i treba ostati,on jos uvijek nije dostigao svoj maksimum.A Abate je propao i njemu nema pomoci i treba sto prije otici iz kluba.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 avg 2014, 14:10

I ja sam to govorio za Silju prije 2 god al on u te 2 godine nije naucio ubacit loptu u sesnaesterac

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 04 avg 2014, 14:14

jeste navalili na te centarsuteve kao da je to jedini problem u Milanu,ne moze svaki igrac imati centarsut ala David Beckham. Uostalom da bi centarsut bio dobar treba izraditi iole normalnu i kvalitetnu akciju,a ni to nisu sposobni.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2014, 14:35

Ma realno, Siljo nije ni izbliza ono sto smo svi ocekivali od njega, a kamo li novi Maldini. Nije niti ce to ikada biti. Solidan bek, dobar u odbrani, ali za igru naprijed totalno osakacen.
Svejedno je i kao takav najbolji, nase je dijete i neka ga tu, nije da imamo boljih.

Kruze price da ga zeli Real... kada bi recimo dali 30-40 miliona (ionako svakoga precjenjuju, pa sto ne bi i njega), onda bih dvaput razmislio. :mrgreen:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 avg 2014, 14:46

sto se mene tice siljo moze odmah ici, ocekivao sam mnogo vis eod njega, ali on za sve ovo vrijeme nije napravio nikakav napredak.
cuj jesmo zapeli za centarsutove, tako se sad i igra, bekovi su ti koji najvise ubacuju lopte u 16. a mi nemamo ni jednog takvog. imamo samo levate koji znaju trckarati gore dole i to je to, a kad treba proci nekoga 1 na 1 ili uputiti pas ili centarsut, to obicno zavrsava na 43 redu tribine iza gola ili cak i na suprotnoj strani malo iza atlet staze.
bog me ubio ako ja ne bi bolje centriro, od 10 lopti jednu bi mozda pogresnu poslao, ostalo bi sve islo u 16. al ajd ti to objasni abate-u..
da se ne lazemo, mi nemamo ni jedog beka kako treba.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 avg 2014, 15:32

Pa sta trebam ocekivat od beka? Da loptu nabija na tribine ili u najboljem slučaju vrati do golmana [CLAPPING HANDS SIGN]

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 avg 2014, 15:40

@baresi dobrodosao nazad i od mene :D

A sto se De Sciglia i Abatea tice,ne bi me nasikiralo da se oba prodaju,ako bi im se naravno dovela zamjena. Siljo mi je drazi naravno,al nije ni blizu onog igraca kakvog smo ocekivali da ce postati. Prostora za napredak ima,ali ne vidim da ista u igri prema napred popravlja.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 16:53

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89461.html" onclick="window.open(this.href);return false; kao sto sam vec prije pisao campbell ostaje :zviz: :clap:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 04 avg 2014, 17:03

topnik1 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89461.html kao sto sam vec prije pisao campbell ostaje :zviz: :clap:
A jesi navalio,covjek bi rekao da se radi o Robbenu a ne o jednom jos uvijek prosjecnom igracu.LIcno mislim da nam taj igrac i ne treba,jer cisto sumnjam da je bolji od Meneza.
@francobaresi

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 04 avg 2014, 17:09

Ma otici ce on i ostat jos 10-tak puta do kraja prelaznog roka :grin:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 17:31

AgentttB je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89461.html kao sto sam vec prije pisao campbell ostaje :zviz: :clap:
A jesi navalio,covjek bi rekao da se radi o Robbenu a ne o jednom jos uvijek prosjecnom igracu.LIcno mislim da nam taj igrac i ne treba,jer cisto sumnjam da je bolji od Meneza.
:urnebes: :urnebes: mozda jest mlad al uzmi pa pogledaj kako momak igra,,pa ga poredi s kim hoces ;)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 04 avg 2014, 19:21

topnik1 je napisao/la:
AgentttB je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: mozda jest mlad al uzmi pa pogledaj kako momak igra,,pa ga poredi s kim hoces ;)
a kako to igra? zabio 8 golova u Grckoj ligi i odjednom postao vrhunski igrac? mali je potencijal i to je sve. veliko je pitanje da li ce i kako razviti svoj talenat. Milanu u ovom trenutku treba puno bolji igrac od njega.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 avg 2014, 19:51

Eksplodirao na SP i to je to, kakva ce mu karijera biti dalje ne znamo. Ne bi bio ni prvi ni zadnji koji je nakon dobrog prvenstva ispuhao i nestao.
A cak ni jadni Milan (bar ja) ne navijam da ga dovedu. Ima mnogo precih igraca za dovesti, toplo se nadam da ce im svaki pokusaj dovodjenja krila propasti.

FORZA MILAN !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 20:03

rope11 je napisao/la:Eksplodirao na SP i to je to, kakva ce mu karijera biti dalje ne znamo. Ne bi bio ni prvi ni zadnji koji je nakon dobrog prvenstva ispuhao i nestao.
A cak ni jadni Milan (bar ja) ne navijam da ga dovedu. Ima mnogo precih igraca za dovesti, toplo se nadam da ce im svaki pokusaj dovodjenja krila propasti.
on meni nije uopste nesto posebno odigrao na prvenstvu mozda jednu ili dvije tekme,,jer se kostarika u vecini susreta branila,pa on nije mogao doci do izrazaja,,a nije sto je u arsenalu ali momak je zaista dobar,,i vec je protiv benfike pokazao da se ima cemu nadati i on u arsenalu,,a i arsenal s njim moze dobiti velikog igraca,,dao je jedan gol,,asistirao za jedan,,i jedan je bio njegovo djelo sve je pripremio svojim igracima..mali je masina samo ako mu wenger da prostora,,,meni je sada bolji od wolcota,,a i velikoj vecini arsenalovih navijaca,,o cazorli,,giroudu,,i jos par igraca necu da komentarisem za njih je vec sada kao potencialni talenat pokazao kako se igra i zalaze na terenu ;)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 04 avg 2014, 20:25

topnik1 je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Eksplodirao na SP i to je to, kakva ce mu karijera biti dalje ne znamo. Ne bi bio ni prvi ni zadnji koji je nakon dobrog prvenstva ispuhao i nestao.
on meni nije uopste nesto posebno odigrao na prvenstvu mozda jednu ili dvije tekme,,jer se kostarika u vecini susreta branila,pa on nije mogao doci do izrazaja,,a nije sto je u arsenalu ali momak je zaista dobar,,i vec je protiv benfike pokazao da se ima cemu nadati i on u arsenalu,,a i arsenal s njim moze dobiti velikog igraca,,dao je jedan gol,,asistirao za jedan,,i jedan je bio njegovo djelo sve je pripremio svojim igracima..mali je masina samo ako mu wenger da prostora,,,meni je sada bolji od wolcota,,a i velikoj vecini arsenalovih navijaca,,o cazorli,,giroudu,,i jos par igraca necu da komentarisem za njih je vec sada kao potencialni talenat pokazao kako se igra i zalaze na terenu ;)
S ovim zarezima podsjecas me na jednog navijača Juventusa kojeg nema već duže vremena na forumu

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 20:48

sad su me na temi liverpula kritikovali za to :D navika druze,nikako da se odviknem jednostavno ruka mahinalno leti na zarez tako da ih ima po 2 i cak na mjestima gdje nebi trebali biti :D

VOLIM TE ČELIK!!!!!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 04 avg 2014, 21:06

Komsije, kakva je situacija ? Jel napadate Scudetto ove sezone ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.