dva neka lika, jedan napravio spahicev drugi besicev profilmiki_92 je napisao/la:Spaha kaze da jesteBosniacum Lilium je napisao/la:je li to njegov official. Znam da je bio neki lazni. Masu followera imaomiki_92 je napisao/la:izgleda da se Besicu bas ne svidja nadimak Mo![]()
https://twitter.com/muhamedbesic7
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;miki_92 je napisao/la:Spaha kaze da jesteBosniacum Lilium je napisao/la:je li to njegov official. Znam da je bio neki lazni. Masu followera imaomiki_92 je napisao/la:izgleda da se Besicu bas ne svidja nadimak Mo![]()
ovo mu nije babko
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
download utakmice Everton Porto
http://www.fullmatches.net/everton-vs-p ... -download/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fullmatches.net/everton-vs-p ... -download/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: travnik, dana/u 04 avg 2014, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
ovaj Spahin mi se ucinio kao legit jer ga Felix Strurm stalno taguje, pojma nemam ko sad tu koga yebe
nikad nisam ulazio i gledao ostale objave na ovim profilima, tako da pojma nemam da li su fake ili ne
a evo Ljiljan me oslobodi svake sumnje
nikad nisam ulazio i gledao ostale objave na ovim profilima, tako da pojma nemam da li su fake ili ne
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
i njegov je twitter lažanmiki_92 je napisao/la:ovaj Spahin mi se ucinio kao legit jer ga Felix Strurm stalno taguje, pojma nemam ko sad tu koga yebe![]()
unfollow, unfollow, unfollowviKK je napisao/la:i njegov je twitter lažanmiki_92 je napisao/la:ovaj Spahin mi se ucinio kao legit jer ga Felix Strurm stalno taguje, pojma nemam ko sad tu koga yebe![]()
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Taj Spahicev profil za vrijeme SP-a "prodavao" dresove repke. Posaljes mu 25 eura preko paypala a on tebi dres.miki_92 je napisao/la:ovaj Spahin mi se ucinio kao legit jer ga Felix Strurm stalno taguje, pojma nemam ko sad tu koga yebe![]()
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mume je otisao u klub,rekao bih,taman za njega...najvaznije u svemu je da ima odlicnog trenera,kao sto su imali Dzeko i Miske u Wolfsburgu...
Nadam se da ce odigrati barem 60-70% utakmica,bice tesko ali svi vjerujemo u njega...forza Mume
Ove profile,ako su lazni,treba zabraniti zakonom...
Nadam se da ce odigrati barem 60-70% utakmica,bice tesko ali svi vjerujemo u njega...forza Mume
Ove profile,ako su lazni,treba zabraniti zakonom...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
cak i lineker na svom twitteru objavio onaj video besica.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
MetanorisBack
- Kontakt:
PostPostao/la Metanor dana 13 jul 2013, 00:25
Dođe mi da zaplačem kada ovakav talenat i znalac ovako propada u karijeri zbog ovih ili onih razloga,nije ovo katastrofa,ali s obzirom kakav je talenat ovo je nenormalna šteta..
Metanor
Pa nek' opet neki koji su kritikovali i vrijeđali pišu hvalospjeve ovdje,nema veze,ko će se sjećati vaših ispada.
Dođe mi da zaplačem kada ovakav talenat i znalac ovako propada u karijeri zbog ovih ili onih razloga,nije ovo katastrofa,ali s obzirom kakav je talenat ovo je nenormalna šteta..
Metanor
Pa nek' opet neki koji su kritikovali i vrijeđali pišu hvalospjeve ovdje,nema veze,ko će se sjećati vaših ispada.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Metafora,Fink ti je na andere bauschtele pa mu hvalospjevisi do mile voljeMetanorisBack je napisao/la:PostPostao/la Metanor dana 13 jul 2013, 00:25
Metanor
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Neki Bešić Osman se dobro pokaz'o u Evertonu. -Facebook.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Na slici na twitteru mu je otac s njim Meho.
Twitter nije njegov jer nije u ljubavi sa starim i sigurno ne bi objavio sliku.
Twitter nije njegov jer nije u ljubavi sa starim i sigurno ne bi objavio sliku.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Vandelanoite je napisao/la:Na slici na twitteru mu je otac s njim Meho.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al' najjaci je komentar ispod: "to ti je menadzer, to ti nije babo"Bosniacum Lilium je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;miki_92 je napisao/la:Spaha kaze da jesteBosniacum Lilium je napisao/la: je li to njegov official. Znam da je bio neki lazni. Masu followera imao
ovo mu nije babko
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
sa malim zakasnjenjem

jbg nisam vidio na vrijeme

jbg nisam vidio na vrijeme
To neki bukvalisti. Ne znaju da bosanci kazu za nekoga babo isto u srbiji brate haha
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kad Everton igra sljedecu tekmu ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
sutra u 20:45 protiv Celte, na stadionu TranmereaBassha je napisao/la:Kad Everton igra sljedecu tekmu ?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, General505, Normus90 i 41 gost.