Ne mogu da vjerujem da je Seamen zadovoljan sa igračem koje Wenger hoće da dovede.Seaman je napisao/la:Arsenal are hoping to sign Sporting Lisbon midfielder William Carvalho ahead of the weekend's Community Shield
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Lijepo sto je prva opcija blizu i flop Khedira izgleda nece doci. Valjda ne propadne ovo. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
nemoze khedira nikako biti veci flop od postojeceg artete tu titulu on cuva,,i niko mu je nemoze uzetiGreivis je napisao/la:Lijepo sto je prva opcija blizu i flop Khedira izgleda nece doci. Valjda ne propadne ovo.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
raja jel nam to Nedim bananu pokupio

Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 04 avg 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja se smijem kladit da će Sanogo prestic Girouda ove sezone ako bude igrao..
Opasniji smo s onom crncugom nego s manekenom.. Juče Ramiz doda loptu u 16 i prodje dvojicu igrača nasih, nigdje Girouda da to pospremi a Sanogo se čini više pokretljivijim iako izgleda ko letva, vidjećemo ako bude igrao protiv Citya u Community Shieldu
Opasniji smo s onom crncugom nego s manekenom.. Juče Ramiz doda loptu u 16 i prodje dvojicu igrača nasih, nigdje Girouda da to pospremi a Sanogo se čini više pokretljivijim iako izgleda ko letva, vidjećemo ako bude igrao protiv Citya u Community Shieldu
AFCPressWatch™ @AFCPressWat… 21m Arsenal set up meetings with Sami Khedira's agent, who is London. Talks plan for today and tomorrow. via @RobertoBonafont #AFC #RMFC
I kažu Bilbao hoće Artetu NOSITE GA :PRAY:
I kažu Bilbao hoće Artetu NOSITE GA :PRAY:
ja nemam nista protiv momka,,imam osjecaj da bi mogao biti novi arsenalov adebayor,,ako bude igraoAA23 je napisao/la:Ja se smijem kladit da će Sanogo prestic Girouda ove sezone ako bude igrao..
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Negdje sam procitao tweet da bi obojica mogla doći ali Carvalho kao rezervni stoper
al to mi je već nemoguće
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sanogo prosle godine GOLA NIJE DAO. I onda ocekujemo da ce bolji biti od lika koji je dao 30 golova u dvije sezone. Ambiciozno nema sta. Da se ja pitam igrao bi mi i Akpom prije Sanoga. Veci talenat, a jos Englez, sta vise ocekivati?
@Otnys Idi covjece uci se citati.
@Otnys Idi covjece uci se citati.
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma ja uopste ne gotivim toliko Girouda, nego mi samo nije jasno sto se toliko napada, a u sastavu ima 3-4 gora igraca. Nije mi jasno kako je on uvijek kriv, i kad daje golove on kriv. Meni su svi igraci Arsenala isto dragi osim Cazorle i Artete.Head je napisao/la:Ovdje Girouda gotive samo Edvin i onaj Rosicky koliko sam ja skont'o.
Celik!3,2,2.
Damo 30mil i da bude rezerva, nema sanseAA23 je napisao/la:Negdje sam procitao tweet da bi obojica mogla doći ali Carvalho kao rezervni stoperal to mi je već nemoguće
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja njega ne podnosim, od starta mi je mrzak igrac i uvijek cu mu ebati sve cim napravi neku gresku. Valjda moram imati tako jednog igraca kojem cu yebati sve.

1946
http://www.express.co.uk/sport/football ... ho-Monreal" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo kad bi se desilo odmah bi se otišao napiti
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
joj to bi bilo ravno pojacanju ekipe,,jos bi se uzeo koji milioncicanell je napisao/la:http://www.express.co.uk/sport/football ... ho-Monreal
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Manchester City will be without Sergio Aguero, Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, Martín Demichelis and Fernandinho in the Community Shield this Sunday.
A.F.C. Bournemouth!
pa dobro i nama ce faliti Svabe,uz neko sigurno rotiranje postave od strane wengera,ali ovi sto ce faliti citiyu ,tu bi nam mogla biti prilika uz nesto jaci sastav da se dodje do prvog trofeja akobogda,i onda lagano svi zadovoljni u novu sezonu,naravno sa novim zadnjim veznim,rambo16 je napisao/la:Manchester City will be without Sergio Aguero, Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, Martín Demichelis and Fernandinho in the Community Shield this Sunday.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
NEWS: Arsenal will finish negotiatiating with Sami Khedira today and tomorrow. His agent is currently in England. #AFC
Sanogo je bio povrijeđen i poslije utakmice s Benficom Wenger je sam rekao da je sa Sanogom radio od Januara i čekaj..
Giroud je došao kao "dobar" napadač i trenutno jest, zabijao u francuskoj i kod nas al opet je kloc on, koliko je sansi masio.. Ne kažem da je Sanogo bolji ali to će postati samo je pitanje vremena i odigranih utakmica
Sanogo je bio povrijeđen i poslije utakmice s Benficom Wenger je sam rekao da je sa Sanogom radio od Januara i čekaj..
Giroud je došao kao "dobar" napadač i trenutno jest, zabijao u francuskoj i kod nas al opet je kloc on, koliko je sansi masio.. Ne kažem da je Sanogo bolji ali to će postati samo je pitanje vremena i odigranih utakmica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali je zato dao 28 golova u ligi u dvije sezone. Nije neki ucinak, medjutim nije ni los ucinak. Van Persie je godinama znao imati ispod 13-15 golova po sezoni pa? Nikom nista. A sere se kao da daje 1-2 gola po sezoni, kao da je Torres.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.