Nije ni Ramo po tom pitanju bolji al na njega ne smijem vise.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pepe je ove sezone bio najbolji stoper ali realno popisam se na takvog igraca koji ti u svakom trenutku moze syebat titulu nekom svojom retardiranom reakcijom ma kako stvari idealno izgledale.
Da zavrsim na ovu temu.
Mou-a kao trenera mogu pljuvati samo hejteri,neznalice i troleri.(period u realu) Mou je stvorio trenutni real,napravio ekipu,pobjednicki mentalitet,napravio od mnogih muka WC igrace . Skinuo s trona najjacu barcu ikad i komplekse koji su nabijani prije toga,dominirao protiv barce i s B ekipom. Igrao najljepsi i najatraktivniji nogomet u zadnjih 15 godina .U trecoj sezoni glavni krivac iker,i to i ptica zna na grani,u takvim uslovima odlasak je bio neminovnost. Mou kao i svaki trener ima svojih musica ,al umanjivati ono sto je uradio je jadno .
Da ne bude da umanjujem carla ,nebitno kako ,opet je osvojio LPa,i ima svoje zasluge tu ,nebitno kakve . Moja ocekivanja za prvu sezonu nije ispunio na terenu. Pratio sam PSG dosta dok je on bio trener i ocekivao sam puno vise.
Al isto tako kao sto za trecu Mouovu sezonu jer krivac iker,isto tako i kod carla su krive povrede i forma 2-3 igraca.
Ovo je sezona u kojoj ce imati priliku da se popravi po pitanju igre,ima najbolju ekipu na planeti,po 2 extra igraca na svim pozicijama ,i ova ekipa ne smije da zavisi od igre protivnika ,i da izgleda izgubljeno i nepovezano x puta kao prosle sezone.
Mou-a kao trenera mogu pljuvati samo hejteri,neznalice i troleri.(period u realu) Mou je stvorio trenutni real,napravio ekipu,pobjednicki mentalitet,napravio od mnogih muka WC igrace . Skinuo s trona najjacu barcu ikad i komplekse koji su nabijani prije toga,dominirao protiv barce i s B ekipom. Igrao najljepsi i najatraktivniji nogomet u zadnjih 15 godina .U trecoj sezoni glavni krivac iker,i to i ptica zna na grani,u takvim uslovima odlasak je bio neminovnost. Mou kao i svaki trener ima svojih musica ,al umanjivati ono sto je uradio je jadno .
Da ne bude da umanjujem carla ,nebitno kako ,opet je osvojio LPa,i ima svoje zasluge tu ,nebitno kakve . Moja ocekivanja za prvu sezonu nije ispunio na terenu. Pratio sam PSG dosta dok je on bio trener i ocekivao sam puno vise.
Al isto tako kao sto za trecu Mouovu sezonu jer krivac iker,isto tako i kod carla su krive povrede i forma 2-3 igraca.
Ovo je sezona u kojoj ce imati priliku da se popravi po pitanju igre,ima najbolju ekipu na planeti,po 2 extra igraca na svim pozicijama ,i ova ekipa ne smije da zavisi od igre protivnika ,i da izgleda izgubljeno i nepovezano x puta kao prosle sezone.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Et vidis,ovo ti je tipicno trolanje,a ako si ozbiljan onda pojma nemas o nogometuKawhi je napisao/la:Keylor je trenutno bolji od Ikera,al molio bih vas da ne spominjete đubre prevoditeljsko na temi.Neka njega u Chelseaju tamo je sa svojim.Pellegrini mu sa slabijom ekipom uzeo titulu ove sezone.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pobjednicki mentalitet

Ne.Ovo ti je trolanje.Ili ti nemaš pojma o fudbalu.suhi je napisao/la:Skinuo s trona najjacu barcu ikad i komplekse koji su nabijani prije toga,dominirao protiv barce i s B ekipom. Igrao najljepsi i najatraktivniji nogomet u zadnjih 15 godina .
A nemam ti šta objašnjavat o tome da je Chelsea imao jaču ekipu od Citya.Pogledaj City-Chelsea iz prošle sezone i vidjećeš ko je na klupi kod Pellea,a ko kod prevoditelja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa prekinula se dominacija Barce u ligi i uzeo se kup nakon 18 godina. Nije tajna da je Real bio skupina luzera od 2008-e i da se ispadalo od svakakvih klubova u Ligi prvaka a nije bilo strano i naprasivanje guzova 4-0 od strane treceligasa u kupu.Mozambik je napisao/la:Pobjednicki mentalitet![]()
![]()
Real je bio i ostao skupina luzera, do dolaska Carla.
Mou je uzeo titulu u zadnjoj Pepovoj sezoni, kad su se u Barceloni svi zasitili sviju. Tri polufinala i tri poraza u LP, dvije izgubljene lige i polovican uspjeh u kupu.
Ala smo i pobjedjivali.
Mou je uzeo titulu u zadnjoj Pepovoj sezoni, kad su se u Barceloni svi zasitili sviju. Tri polufinala i tri poraza u LP, dvije izgubljene lige i polovican uspjeh u kupu.
Ala smo i pobjedjivali.
Chelsea je od Citya imao samo bolju odbranu i nista vise. I s takvom jadnom ekipom,mou nije izgubio ni jedan derbi u ligi
Svakako pogresna tema za tu raspravu.

Nesto na nivou,benzema je panj
Mozambik je napisao/la:Real je bio i ostao skupina luzera, do dolaska Carla.
Ala smo i pobjedjivali.
Nesto na nivou,benzema je panj
Ma ja zasitili se a najbolju ekipu u historiji La lige pratili do maja, razbucali Chelsea i bili uz Real i Bayern najbolja ekipa Evrope i uzeli kup.Mozambik je napisao/la:Real je bio i ostao skupina luzera, do dolaska Carla.
Ala smo i pobjedjivali.
Sta hocete vi da dokazete?
Da je Mourinho postavio temelje ovog Reala, da je donio pobjednicki mentalitet?
Da je Mourinho postavio temelje ovog Reala, da je donio pobjednicki mentalitet?
Dajte mi komad krede da mu nacrtam. 
geoxx je napisao/la:Dajte mi komad krede da mu nacrtam.

Svasta u Bozijoj basci 
- tyler durden
- Kontakt:
Jesus Fernandez u Levanteu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I tako uz casu dobrog vina ode angel
ocekujem i od navasa da promjeni frizuru,dok ga onaj ronaldov frizer safata gdje

ocekujem i od navasa da promjeni frizuru,dok ga onaj ronaldov frizer safata gdje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.