ako je neko sa parama ima u hotelu tuzla nocenje za goste brodoloma 35km ( inace je 100km ) uz dorucak i kasni check out pa i ako se
popiju sve pare makar cete imat siguran dorucak

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zasluzeno su tu i Oma i Mujic.samke12345 je napisao/la:
Anicic je tu,samo sad je papirologija zezala za mec protiv Travnika,tako da mislim da ce u kombinacijama za mec sa Celikom..miladije87 je napisao/la:Ljudi znal neko sta je sa ovog Aničića jel jos uvijek u klubu ?
tzboy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Premijera filma "Jedan grad - Jedna ljubav": srijeda u18:30h - dodatna prikazivanja u 20h i 21h
UG Prijatelji FK Sloboda najavljuje premijeru filma "Jedan grad - Jedna ljubav" koji će biti prikazan u okviru ovogodišnjeg programa festivala Kaleidoskop 2014. Premijera filma je u kinu Kaleidoskop u srijedu 06.avgusta sa početkom u 18.30 sati.
Ideja filma je nastala u krugu članova UG Prijatelji FK Sloboda i Salt n Flow teama koji potpisuju režiju i scenario, a inspirirana je ljubavlju prema FK Sloboda Tuzla i gradu na zrnu soli. Podsjetimo da se radnja filma odvija na dan jedne od odlučujučih utakmica na putu povratku tuzlanske Slobode u elitni rang takmičenja. Glavni likovi nisu profesionalni glumci već autentične osobe iz stvarnog života. Ono što film prikazuje jeste njihova stvarnost, tuzlanska Sloboda. Film je posvečen našem vječnom prijatelju, Saša Grgić Vilenjak - In Memoriam.
Obzirom da za film vlada ogromno interesovanje na premijeru će se moći ući samo sa pozivnicom. Kapacitet kina Kaleidoskop je ograničen te obzirom da ćemo uz sponzore filma imati i specijalne goste molimo sve zainteresirane da se jave na e-mail: [email protected] uz činjenicu da će prednost imati članovi UG prijatelji FK Sloboda.
UG Prijatelji FK Sloboda se pobrinulo da svim zainteresiranim omogući gledanje filma u atmosferi kina Kaleidoskop. Tako će, poslije Premijere koja je zakazana u 18.30h, biti održana još dva prikazivanja filma i to u 20.00h i 21.00h. Ulaznice će se moći uzeti od 18.00h u kinu Kaleidoskop. Važno je napomenuti da je ulaz besplatan, ali zbog ograničenosti kapaciteta u dvoranu će se moći samo sa ulaznicom.
Također, u holu kina Kaleidoskop moći će se kupiti ulaznice za subotnju utakmicu crvenog-crnog derbija, FK Sloboda Tuzla - NK Čelik Zenica. Vidimo se u srijedu!
tzboy je napisao/la:Muzicka numera za film Jedan Grad - Jedna Ljubav
[youtube][/youtube]
mislim da samo za prvu projekciju trebaju pozivnice...to je za ovu u pola 7 jer se ocekuje prava navala i sigurno ce kaleidoskop biti krcat..odlicno je sto clanovi UG imaju privilegiju da budu ti koji ce prvi pogledat film...pricao sam danas sa covjekom koji je u organizacijskom odboru i ova 2 termina su dodana jer je takva navala da ce i ova 2 prikazivanja bit krcata...pa ja sam znam 100 ljudi sto ce ic 2 sata ranije da dodzu do karteGorki je napisao/la:Ovi dodatni termini u 20 i 21 sat,jel i tu treba pozivnica?
karte za likce ces moc uzet i na premijeri filma u srijedu na biletarnici kina...takodze su danas pustene sezonske karte po cijeni 80 km zapad,60 km sjever...predobro izgledajuZodiac je napisao/la:Kad´ počinje prodaja ulaznica (za tekmu ) ,na vrijeme se obezbjediti.
Sloboda1919 je napisao/la: Ulaznice za tušanjske mečeve biće sa elektronskim kodom, čime dosadašnje "cijepanje karata" odlazi u prošlost.
brate,prvo moras puzat da bi mogao hodat...do prije sezonu,dvije SEZONSKE KARTE nit su postojale nit su bile prodavane i ako su postojale...prosle sezone su bile plastificirane a ove vec sasvim solidno izgledaju..ovo je PREDOBRO...ide se korak po korak...sto se tice karti sa bar kodom mislim da je i to odlicna stvar je ce svaka karta bit skenirana na ulazu i znat ce se tacno koliko je karata prodano a koliko skenirano i stat ce se konacno u kraj malverzacijama....NA PRAVOM SMO PUTU...VJERUJTENKMramor je napisao/la:Moglo je i bolje, ali i ovo je odlično odrađeno, pa do neke nove modernizacije.![]()
http://fksloboda.ba/vijesti/1265-sezons ... -u-prodajuSloboda1919 je napisao/la: Ulaznice za tušanjske mečeve biće sa elektronskim kodom, čime dosadašnje "cijepanje karata" odlazi u prošlost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.