NK Zvijezda Gradačac
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Svaka cast na pobjedi 

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Imal Zvijezda kakav sajt sa postavljenim igrackim kadrom?
Prije je bio neki zvijezda.info al sad je kao iskljucen.
Prije je bio neki zvijezda.info al sad je kao iskljucen.
ne podjebajem ja nikoga, samo pitam koliko vas dodje uglavnom navijaca.Sjecam se vaseg gostovanja na Grbavici, sjajno ste odradili.Fatko je napisao/la:slusaj ba ti mi nismo veliki grad kao Sarajevo mozda i nema toliko stanovnika al ima nas sta nas ima nije neka brojka al ti ba nista nevolis vise klub od nas mi volim svoj kao i ti i zato to pdjebavanje kolko nas navijaca dodje bezveze zajebajes respect svima al mislim svima al nebojimo se nikoga aj imas lijep pozdrav od menenime_tm87 je napisao/la:Koliko vas dodje po porsjeku na utakmicu ? Mislim na NAVIJACE.

aj onda svaka tebi cast ako tako mislis vecina nas tak podjebaje kao malo nas je ovo ono a na tom komentaru hvalanime_tm87 je napisao/la:ne podjebajem ja nikoga, samo pitam koliko vas dodje uglavnom navijaca.Sjecam se vaseg gostovanja na Grbavici, sjajno ste odradili.Fatko je napisao/la:slusaj ba ti mi nismo veliki grad kao Sarajevo mozda i nema toliko stanovnika al ima nas sta nas ima nije neka brojka al ti ba nista nevolis vise klub od nas mi volim svoj kao i ti i zato to pdjebavanje kolko nas navijaca dodje bezveze zajebajes respect svima al mislim svima al nebojimo se nikoga aj imas lijep pozdrav od menenime_tm87 je napisao/la:Koliko vas dodje po porsjeku na utakmicu ? Mislim na NAVIJACE.

-
- Kontakt:
Svaka cast Zvijezdi na pobjedi u Mostaru.Mozda ni sami nismo svjesni kakav smo rezultat napravili,protiv aktuelnog prvaka drzave.Sam podatak da je Zrinjski izgubio posljednu utakmicu kod kuce u oktobru 2006 godine sve govori.Ovaj rezultat samo potvrdjuje da nisu bili slucajni rezultati koje je Zvijezda postizala u pripremnim utakmicama.Sve cestitke treneru Curguzu na odlicno postavljenoj taktici i igracima koji su to sproveli na terenu.Prvi put se desilo da ove sezone nismo primili gol u gostima sto govori da se i nasa igra u odbrani itekako popravila.Treba jos dodati da cemo za naredni mec imati na raspolaganju i napadaca Kovacevica koji je odradio suspenziju i novopridoslog Prodanovica koji ce jos vise ucvrstiti nasu odbranu.Za ocekivati je da u narednim mecevima igramo jos bolje kada se uigraju svi igraci koji su dosli u ovom prelaznom roku.Ova pobjeda vrijedi vise od tri boda jer su igraci vratili vjeru u sebe i znanje da mogu osvajati bodove i u gostima sto do sada nije bio slucaj jer smo u protekloj polusezoni uglavnom sluzili za popravljanje gol razlike.Sada u susret protiv Slavije treba uci maksimalno bez opustanja i osvojiti tri boda koja bi nas dovela u sredinu tabele. P.S.Ko uredjuje Zvijezdinu stranicu na transfermarktu jer ima dosta gresaka jer su navedeni igraci koji nikada nisu igrali ili su prije igrali za Zvijezdu(Cupic?????,Pantic,Nedim Huseinbasic)a i postavljen je stari grb kluba,pa eto ako postoji mogucnost da se to ispravi.
-
- Kontakt:
Imal iko ko ide na utakmice Zvijezde. U potrazi sam za vasim ulaznicama vec duze vrijeme nemogu nikako da nabavim barem nekoliko da imam primjerak kako izgledaju !
- bilino polje
- Kontakt:
nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha
samo celik ale samo celik ale
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim da i sam nisi siguran sta radis na ovom forumubilino polje je napisao/la:nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha

Dragon Town
Provocira!zmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da i sam nisi siguran sta radis na ovom forumubilino polje je napisao/la:nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
cestitke na pobjedi...
- zvijezdica
- Kontakt:
Nije to fer od tebe. Pitaj ljude koji su predstavljali "Čelik" na utakmici u Gradačcu, kako su dočekani ekipa i navijači. Ako si pravi navijač i imaš dobre namjere piši malo o tome. Pozdrav!bilino polje je napisao/la:nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha

Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 02 mar 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
imas ppzvijezdica je napisao/la:Nije to fer od tebe. Pitaj ljede koji su predstavljali "Čelik" na utakmici u Gradačcu, kako su dočekani ekipa i navijači. Ako si pravi navijač i imaš dobre namjere piši malo o tome. Pozdrav!bilino polje je napisao/la:nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha![]()
![]()
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Ko oblaci zvijezdu jel adidas ili legea posto vidim da je izmjesano pa me zanima ..
bez uvrede. ;)nesta me puno u posljdne vrijeme zanima zvijezda stvarno simpatican klub .pored zelje jedan mi je od najdrazih.svaka cast na pobjedi. 

-
- Kontakt:
Ulaznice jako fino izgledaju. Mozes li mi ti poslati isto na pm ili postaviti kako izgledaju vase. Trebaju mi i interesuju me protiv Sarajevo po mogucnostibilino polje je napisao/la:nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha

zadnji dresovi sto su izasli su adidas a prije toga je bila legea al su sad ovi pravo kvalitetni a nisu skupi ko hoce dres orginal mislim da se krece cijena od 60 - 70 KMnime_tm87 je napisao/la:Ko oblaci zvijezdu jel adidas ili legea posto vidim da je izmjesano pa me zanima ..bez uvrede. ;)nesta me puno u posljdne vrijeme zanima zvijezda stvarno simpatican klub .pored zelje jedan mi je od najdrazih.svaka cast na pobjedi.
-
- Kontakt:
Fatko,ja sam trazio sebi taj dres i nije bilo za kupiti,kazu naruceno je samo par komada viska i razgrabljeno,cijena je bila ta koju si naveo,ali njihova prava je 70 f(svicarskih),sa time da je dobavljac dao 30% jeftinije da nose njegovu malu reklamu na ledima pa je klub dobio te dresove sa reklamom za 70 km.(samo dres,i razlika kratki i dugih rukava 5 km)
-
- Kontakt:
Ocito da nisi bio sa svojim navijacima u Gradaccu,koji su bili odusevljeni gostoprimstvom,nasim jezerom kod stadiona,ali i stadionom koji je u izgradnji.A ulaznica "nema"za najavljene gostujuce navijace koje pustamo besplatno,nema na cemu,hahaha.bilino polje je napisao/la:nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha
Zadnja izmjena: yummymummy, dana/u 03 mar 2010, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kad im je FK Sarajevo imalo gostovanje imali smo fine uslove i fin kavez. Cak smo napravili ako ne najbolju atmosferu sto ce ikad vidjeti!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Uslovi za gostujuce navijace, barem ono sto sam dozivio, su ODLICNI!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.