NK Zvijezda Gradačac

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 02 mar 2010, 17:10

Svaka cast na pobjedi :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 02 mar 2010, 17:14

Imal Zvijezda kakav sajt sa postavljenim igrackim kadrom?

Prije je bio neki zvijezda.info al sad je kao iskljucen.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 mar 2010, 19:49

Fatko je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Koliko vas dodje po porsjeku na utakmicu ? Mislim na NAVIJACE. :mrgreen:
slusaj ba ti mi nismo veliki grad kao Sarajevo mozda i nema toliko stanovnika al ima nas sta nas ima nije neka brojka al ti ba nista nevolis vise klub od nas mi volim svoj kao i ti i zato to pdjebavanje kolko nas navijaca dodje bezveze zajebajes respect svima al mislim svima al nebojimo se nikoga aj imas lijep pozdrav od mene ;)
ne podjebajem ja nikoga, samo pitam koliko vas dodje uglavnom navijaca.Sjecam se vaseg gostovanja na Grbavici, sjajno ste odradili. ;)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 02 mar 2010, 21:12

nime_tm87 je napisao/la:
Fatko je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Koliko vas dodje po porsjeku na utakmicu ? Mislim na NAVIJACE. :mrgreen:
slusaj ba ti mi nismo veliki grad kao Sarajevo mozda i nema toliko stanovnika al ima nas sta nas ima nije neka brojka al ti ba nista nevolis vise klub od nas mi volim svoj kao i ti i zato to pdjebavanje kolko nas navijaca dodje bezveze zajebajes respect svima al mislim svima al nebojimo se nikoga aj imas lijep pozdrav od mene ;)
ne podjebajem ja nikoga, samo pitam koliko vas dodje uglavnom navijaca.Sjecam se vaseg gostovanja na Grbavici, sjajno ste odradili. ;)
aj onda svaka tebi cast ako tako mislis vecina nas tak podjebaje kao malo nas je ovo ono a na tom komentaru hvala :)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 mar 2010, 21:35

Svaka cast Zvijezdi na pobjedi u Mostaru.Mozda ni sami nismo svjesni kakav smo rezultat napravili,protiv aktuelnog prvaka drzave.Sam podatak da je Zrinjski izgubio posljednu utakmicu kod kuce u oktobru 2006 godine sve govori.Ovaj rezultat samo potvrdjuje da nisu bili slucajni rezultati koje je Zvijezda postizala u pripremnim utakmicama.Sve cestitke treneru Curguzu na odlicno postavljenoj taktici i igracima koji su to sproveli na terenu.Prvi put se desilo da ove sezone nismo primili gol u gostima sto govori da se i nasa igra u odbrani itekako popravila.Treba jos dodati da cemo za naredni mec imati na raspolaganju i napadaca Kovacevica koji je odradio suspenziju i novopridoslog Prodanovica koji ce jos vise ucvrstiti nasu odbranu.Za ocekivati je da u narednim mecevima igramo jos bolje kada se uigraju svi igraci koji su dosli u ovom prelaznom roku.Ova pobjeda vrijedi vise od tri boda jer su igraci vratili vjeru u sebe i znanje da mogu osvajati bodove i u gostima sto do sada nije bio slucaj jer smo u protekloj polusezoni uglavnom sluzili za popravljanje gol razlike.Sada u susret protiv Slavije treba uci maksimalno bez opustanja i osvojiti tri boda koja bi nas dovela u sredinu tabele. P.S.Ko uredjuje Zvijezdinu stranicu na transfermarktu jer ima dosta gresaka jer su navedeni igraci koji nikada nisu igrali ili su prije igrali za Zvijezdu(Cupic?????,Pantic,Nedim Huseinbasic)a i postavljen je stari grb kluba,pa eto ako postoji mogucnost da se to ispravi.

neko_nepoznat
Kontakt:

Post Postao/la neko_nepoznat » 02 mar 2010, 21:36

Imal iko ko ide na utakmice Zvijezde. U potrazi sam za vasim ulaznicama vec duze vrijeme nemogu nikako da nabavim barem nekoliko da imam primjerak kako izgledaju !

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 02 mar 2010, 21:37

nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha
samo celik ale samo celik ale

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 mar 2010, 22:20

bilino polje je napisao/la:nema tu ulazinca to se sa livade gleda hahahaha
Mislim da i sam nisi siguran sta radis na ovom forumu ;)
Dragon Town

bojdo
Kontakt:

Post Postao/la bojdo » 02 mar 2010, 22:21

zmaj_Bosne je napisao/la:
Mislim da i sam nisi siguran sta radis na ovom forumu ;)
Provocira! :roll:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 mar 2010, 22:27

slika
Dragon Town

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 02 mar 2010, 22:32

cestitke na pobjedi...

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 02 mar 2010, 22:38

Nije to fer od tebe. Pitaj ljude koji su predstavljali "Čelik" na utakmici u Gradačcu, kako su dočekani ekipa i navijači. Ako si pravi navijač i imaš dobre namjere piši malo o tome. Pozdrav! :oops: :oops: :oops:
Zadnja izmjena: zvijezdica, dana/u 02 mar 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 02 mar 2010, 22:42

zvijezdica je napisao/la:
Nije to fer od tebe. Pitaj ljede koji su predstavljali "Čelik" na utakmici u Gradačcu, kako su dočekani ekipa i navijači. Ako si pravi navijač i imaš dobre namjere piši malo o tome. Pozdrav! :oops: :oops: :oops:
imas pp
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 mar 2010, 23:16

Ko oblaci zvijezdu jel adidas ili legea posto vidim da je izmjesano pa me zanima .. :) bez uvrede. ;)nesta me puno u posljdne vrijeme zanima zvijezda stvarno simpatican klub .pored zelje jedan mi je od najdrazih.svaka cast na pobjedi. :D

neko_nepoznat
Kontakt:

Post Postao/la neko_nepoznat » 02 mar 2010, 23:42

Ulaznice jako fino izgledaju. Mozes li mi ti poslati isto na pm ili postaviti kako izgledaju vase. Trebaju mi i interesuju me protiv Sarajevo po mogucnosti :)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 03 mar 2010, 08:09

nime_tm87 je napisao/la:Ko oblaci zvijezdu jel adidas ili legea posto vidim da je izmjesano pa me zanima .. :) bez uvrede. ;)nesta me puno u posljdne vrijeme zanima zvijezda stvarno simpatican klub .pored zelje jedan mi je od najdrazih.svaka cast na pobjedi. :D
zadnji dresovi sto su izasli su adidas a prije toga je bila legea al su sad ovi pravo kvalitetni a nisu skupi ko hoce dres orginal mislim da se krece cijena od 60 - 70 KM

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 03 mar 2010, 08:46

Fatko,ja sam trazio sebi taj dres i nije bilo za kupiti,kazu naruceno je samo par komada viska i razgrabljeno,cijena je bila ta koju si naveo,ali njihova prava je 70 f(svicarskih),sa time da je dobavljac dao 30% jeftinije da nose njegovu malu reklamu na ledima pa je klub dobio te dresove sa reklamom za 70 km.(samo dres,i razlika kratki i dugih rukava 5 km)

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 03 mar 2010, 08:52

Ocito da nisi bio sa svojim navijacima u Gradaccu,koji su bili odusevljeni gostoprimstvom,nasim jezerom kod stadiona,ali i stadionom koji je u izgradnji.A ulaznica "nema"za najavljene gostujuce navijace koje pustamo besplatno,nema na cemu,hahaha.
Zadnja izmjena: yummymummy, dana/u 03 mar 2010, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.

neko_nepoznat
Kontakt:

Post Postao/la neko_nepoznat » 03 mar 2010, 09:15

Kad im je FK Sarajevo imalo gostovanje imali smo fine uslove i fin kavez. Cak smo napravili ako ne najbolju atmosferu sto ce ikad vidjeti!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 mar 2010, 09:16

Uslovi za gostujuce navijace, barem ono sto sam dozivio, su ODLICNI!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.