ZnamHigh je napisao/la:Bolje da vam ne govorim ko je novi golman.
 neka trebao nam je jos jedan golman, imamo samo dva, ekipa jedna ozbiljna mora imati tri golmana!
  neka trebao nam je jos jedan golman, imamo samo dva, ekipa jedna ozbiljna mora imati tri golmana!Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ZnamHigh je napisao/la:Bolje da vam ne govorim ko je novi golman.
 neka trebao nam je jos jedan golman, imamo samo dva, ekipa jedna ozbiljna mora imati tri golmana!
valter22 je napisao/la:fala Ramo,,, ne mogu da vjerujem,,,
zavalio sam se,, al nisam zadovoljan mislim da kvalitetom nije baš mnogo ispred Dejana

E nek' si nam rek'oavlami97 je napisao/la:Filip Lončarić

Pa da i ja ko covjek mogu sa vama prozboriti koju u tom frajeru.
 Pa da i ja ko covjek mogu sa vama prozboriti koju u tom frajeru.Bježi ba tamo, šta se zayebavaš.Ado76 je napisao/la:E nek' si nam rek'oavlami97 je napisao/la:Filip Lončarić

Ma kako nije frajer ne vidi bijelu macku,kakav vid imaBordoMahala je napisao/la:Ne znam sta ste zakukali vala toliko, dok sam citao vase postove rek'o da nece vratiti Adilovica. Sta mu fali, nije los golman uopste.

sekac je napisao/la:Joj Allahu ti si kadar daj da se šlagira prije dogovora a što se sjebah odoh se odma isčlaniti

i niži je , i stariji , i postavlja neke uslove i glumi nestoesprit24 je napisao/la:Za mene je Loncaric dobar golman, jer po meni je Dejo dosta limitiran sto se tice visine a i sklon je greškamao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Imamo vec takvog.fedeltafrotta je napisao/la:fićo 1 na 1 nema teorije da primi go, ali iz daljine, slobodnjaci, tu je tanak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.