Hvala, pokažite zube ŠirokomIB2000 je napisao/la:Cestitam komsijee na pobedi jucerasnjoj..![]()
![]()
Da to je taj štoper, koji je došao kao kvalitetno pojačanje umjesto Bajićarebonja je napisao/la:Konsolidovaše se u poslednjem trenutku.
Ovaj Dabić što je zabio 2 komada je onaj štoper iz Hajduka Kule?
Stajić izgleda nije igrao, a sa njime će dobiti još toga..
Ja bih prije rekao da je igrao lijevog beka.Pehilj je napisao/la:Je l' to ovaj kralj sa pozicije stopera dao dva gola Borcu?
Rad Beogradrebonja je napisao/la:Gdje je Bajić otišao? Zaboravio sam..
Čini mi se ovim postom da si veoma malo ili nikako pratio prošlogodišnju PL jer ne znaš kakav smo imali bunker.RockyMaivia je napisao/la:Jeste li naucili postavljati bunker??Ako niste,krenite!
Nema navijača, nemamo mi organizovanu grupu, ali to ne znači za koju godinu da nećemo doći aBdRadovan je napisao/la:Pozdrav. Hocete li dolaziti u Mostar da vas lijepo docekamo?
Puno pozdrava a najvise Mileni iz Obarske. Majke mi moje nikad zaboravit necu proslo ljeto u Herceg Novom, javi se ako ovo citas.
istok65 je napisao/la:Spremite guzove za jedno kvalitetno deranje. Mislim da nemate ni 5% šansi da prođete bez 2-3 kom
Brato radi takvih ste i kiksaliistok65 je napisao/la:Spremite guzove za jedno kvalitetno deranje. Mislim da nemate ni 5% šansi da prođete bez 2-3 kom
sad fino pod tuš sebi prste među guzove, izgleda da u obarskoj niste uspjeli nista karatistok65 je napisao/la:Spremite guzove za jedno kvalitetno deranje. Mislim da nemate ni 5% šansi da prođete bez 2-3 kom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.