Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Koje je resultat?
Imal koji drugi stream?
Imal koji drugi stream?
Ubise nas u reketu u 1. cetvrtini... za sada Mitrovic i Stipanovic 6, Teletovic 4...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Losi smo u odbrani,Teletovic se ispucava..Nemamo igre tek sad se vidi koliko nam Nurkic fali u reketu,a i Djedovic isto puuuno fali..
A bogami i zeko bi dosta agilnosti unio...Lotus je napisao/la:Losi smo u odbrani,Teletovic se ispucava..Nemamo igre tek sad se vidi koliko nam Nurkic fali u reketu,a i Djedovic isto puuuno fali..
za rezultat pratiti ko nema http://www.sofascore.com/italia-bosnia- ... na/Excsvhk" onclick="window.open(this.href);return false; 

Nama fali plej dobar al da zna i ubost,jer osim Gordica nemamo nikog a i on se gubi pravo..MilaKunis je napisao/la:A bogami i zeko bi dosta agilnosti unio...Lotus je napisao/la:Losi smo u odbrani,Teletovic se ispucava..Nemamo igre tek sad se vidi koliko nam Nurkic fali u reketu,a i Djedovic isto puuuno fali..
**** ga italija i tito ljudi suta nisu fulili.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kapiten je bijesan! 
Sent from my ST18i using Tapatalk

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ovaj datome kurcem da opuca pogodio bi.kako me ovo nervira
VOLIM TE ZELJO
Ubi nas Datome..
datome vs teletovic za sada heh, trebamo sirinu u igri, ovo za sada je lose, valjda sta i datome masi u drugom tetku mu yebem 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
48-37 poluvrijeme, Datome nas ubija, cak mislim da je zabio samo malo manje od pola tih poena Italije, italijani pogadjaju sve sto osutaju van linije 6,75..
Za nas:
Teletovic 15
Kikanovic 10
Mitrovic i Stipanovic 6
Za nas:
Teletovic 15
Kikanovic 10
Mitrovic i Stipanovic 6
Zadnja izmjena: Ethel, dana/u 04 avg 2014, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ima li neko link statistike ?
Ja pratim samo poene nasih, ako te ta stavka zanima..TheChief je napisao/la:Ima li neko link statistike ?
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Gordic se pogubio,Sutalo isto nigdje ga nema..Bolje nek malo proba Vrabca i Buzu da ne gledam ove cunjeve..
Jednostavno, Mirzu Teletovica u napadu ne moze niko zaustaviti, ne znam na sta da se odluci. Da li je to ulaz, licem u lice (sto je nevjerovatno popravio), puno mi brzi sada izgleda, da li je to sut za 3, sut sa polu distance, pa cak i igru ledjima (gdje je najslabiji, po mom misljenju). Dok se on malo ustabili, ne puca neke lopte sa 8-9 metara, nema igraca u Evropi koji ga moze zaustaviti, to je 100%. Sto se odbrane tice, Datome je brzi igrac od njega, ali opet je ovo prijateljska utakmica, Mirza ne daje ni 50%. Da ne uzimam u obzir sto Datomea sve hoce, svaki gotovo sut je pogodio.
Ne mogu docekati utakmice NBA ako Bog da (iako cu ih ove godine gledati mali broj, zbog obaveza), ovakav Mirza je zvijer, nevjerovatno se popravio. Znam sta pricam, Mirzu pratim iz perioda Slobode, stotine utakmica njegovih sam odgledao.
Ne mogu docekati utakmice NBA ako Bog da (iako cu ih ove godine gledati mali broj, zbog obaveza), ovakav Mirza je zvijer, nevjerovatno se popravio. Znam sta pricam, Mirzu pratim iz perioda Slobode, stotine utakmica njegovih sam odgledao.
Niko mi zivce ne zna kidat ko nasa kosarkaska repka,boze sacuvaj,samo nase gluposti .
Ovaj datome ko da je Jordan **** mu mater,ljudi jedan sut iz vana fulili.
Gordic,Sutalo i Stipanovic kriminalni,Kikanovic i nekako ,mada i on ko picka igra.
Mirza i Mitrovic,jedini raspolozeni.Odbrana katastofa.Juka bi pojeo ove njihove centre.
Stvarno mi zao Duska,kontam da ce mu puci film poslije kvalifikacija,fakat ce ovo biti patnja,mi imamo 2-3 opcije u napadu,odbrana bez Nihada i Juke losa.Ali 11 razilke najvise zbog nase gluposti,smijesni reakcija u pojedinim napadima,i onog smetljara koji da urcem opuca pogodio bi.
**** majku kad im svaki flouter udje ja bi razbio monitor od huje.
Ovaj datome ko da je Jordan **** mu mater,ljudi jedan sut iz vana fulili.
Gordic,Sutalo i Stipanovic kriminalni,Kikanovic i nekako ,mada i on ko picka igra.
Mirza i Mitrovic,jedini raspolozeni.Odbrana katastofa.Juka bi pojeo ove njihove centre.
Stvarno mi zao Duska,kontam da ce mu puci film poslije kvalifikacija,fakat ce ovo biti patnja,mi imamo 2-3 opcije u napadu,odbrana bez Nihada i Juke losa.Ali 11 razilke najvise zbog nase gluposti,smijesni reakcija u pojedinim napadima,i onog smetljara koji da urcem opuca pogodio bi.
**** majku kad im svaki flouter udje ja bi razbio monitor od huje.
VOLIM TE ZELJO
Vidim ovaj Datome clan Pistonsa, jel igrao ikako prosle godine ? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma nije igrao, grijao klupu, kao i Mirza prve godine u Netsima. Meni izuzetno drag igrac, volim nacin na koji igra, pogotovo mehanika suta mi se svidja. Ja bih njemu npr. dao prednost u odnosu na Kylea Singlera, ali eto..gaston je napisao/la:Vidim ovaj Datome clan Pistonsa, jel igrao ikako prosle godine ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.