Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
jest tezak ovaj android, odmah sam sebi nabacio launcher8 iako nije to to
navikao sam se na wp i dzaba
jedino sto mi je dobro je tastatura, na wp mi bas nesto nije zbog shortcut ikonica ispod tastature pa je malo neobicno, uvjek mi je lezala samsungova tastatura, a pogotovo ona od CM
navikao sam se na wp i dzaba
jedino sto mi je dobro je tastatura, na wp mi bas nesto nije zbog shortcut ikonica ispod tastature pa je malo neobicno, uvjek mi je lezala samsungova tastatura, a pogotovo ona od CM
Gledam na piku.. Malo ko prodaje.
Čini se najbolji izbor s tim da sad imam Xperiu Miro
Čini se najbolji izbor s tim da sad imam Xperiu Miro
Allegri je gospodin!
Ti ćeš se riješiti briga šta god da uzmeš, imao sam baš tu Xperiu, al' bolje da nisam
Ako u taj budžet nisi računao pare od prodaje mobitela (pod uslovom da hoćeš da ga prodaš), onda možeš naći LG G2 ili Galaxy S4 za te pare (550-600 KM, ovisno o tome koliko sad imaš i koliko možeš izvući prodajem Mire), ako ne, ostaje ti Nexus (s tim da fkt ima malo oglasa na piku, a i to malo nije iz Sarajeva, al' možeš obići ove naše radnje i vidjeti koliko tamo on košta i čak da odmah tamo Miru zamijeniš uz doplatu za bolji mobitel)
Ako u taj budžet nisi računao pare od prodaje mobitela (pod uslovom da hoćeš da ga prodaš), onda možeš naći LG G2 ili Galaxy S4 za te pare (550-600 KM, ovisno o tome koliko sad imaš i koliko možeš izvući prodajem Mire), ako ne, ostaje ti Nexus (s tim da fkt ima malo oglasa na piku, a i to malo nije iz Sarajeva, al' možeš obići ove naše radnje i vidjeti koliko tamo on košta i čak da odmah tamo Miru zamijeniš uz doplatu za bolji mobitel)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Joj Miro je lud telefon. Kod mene je skoro dvije godine. Volio bi ja S4 al' sta je tu je. Mozda se nađe jos koja para
Onaj osjecaj kad mi imenik ne bude stop'o hah.
Allegri je gospodin!
I meni su imenik i pozivi štopali (meni za pozive naravno
), pa ne treba ni govoriti kako su se ostale aplikacije ponašale, sreća pa sam se tih briga ranije riješio i kupio Note 3 (zvijer od telefona), osjećaj poslije toga nevjerovatan
Pa eto, ne fali ti puno do S4, tušni Miru onome ko nema pojma kakav je to telefon, možeš uzeti bar 150 KM na njemu (možda i koju desetku više) i uz taj ostatak se sigurno može naći polovna S4, šta ćeš i kako dalje, do tebe je...
Pa eto, ne fali ti puno do S4, tušni Miru onome ko nema pojma kakav je to telefon, možeš uzeti bar 150 KM na njemu (možda i koju desetku više) i uz taj ostatak se sigurno može naći polovna S4, šta ćeš i kako dalje, do tebe je...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
nexus 4, bolja podrška (može se upgradeati na 4.4.2 kitkat) i po mom mišljenju bolji telefon kada se sve uzme u obzir.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Gledao sam specifikacije, nexus ima cak 2GB rama, a S3 gigu..takodjer ima trunku jaci procesor..samo ne znam cija je kamera kvalitetnija, ali i meni se cini da je nexus mozda bolji izbor..ali da li ici na LG pored Samsunga ? 
I sta za cijene ?
za koliko bi se mogli naci jako dobro ocuvani ?
I sta za cijene ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
G2 je strašan mobitel, a tek G3
Šta fali LG-u? Nije to L serija vs S kod Samsung-a.
Šta fali LG-u? Nije to L serija vs S kod Samsung-a.
G2 imam evo treći mjesec, prezadovoljan, prije njeg imao lumiu 920,viša klasa pa i nisu za poredit,aždaha.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
nije ti to bolan neka LG krntija iz 2010, u pitanju ti je nexus 4, tačnije GOOGLE nexus 4.. LG samo proizvodi telefon, dovoljno ti govori činjenica da na pozadini telefona na sredini velikim slovima piše Nexus, a tek na dnu mali logo LG-aPapastathopoulos je napisao/la:Gledao sam specifikacije, nexus ima cak 2GB rama, a S3 gigu..takodjer ima trunku jaci procesor..samo ne znam cija je kamera kvalitetnija, ali i meni se cini da je nexus mozda bolji izbor..ali da li ici na LG pored Samsunga ?
I sta za cijene ?za koliko bi se mogli naci jako dobro ocuvani ?
gledam cijene ljudi koji ga prodaju, i većina ljudi ga prodaju za nekih 350-400KM.. to nisu neke cijene na kojima možeš uštedjeti, jer nov nexus 4 uglavnom košta oko 400KM.. (na univerzalno.com 16GB verzija košta 400KM)..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
LG G3 ni pocemu nije poseban telefon, bas danas sam se rukovao sa njim i dovoljno da procjenik da nije vrijedan hajpa
jedino sto mi se svidja jeste kako su turili 5.5 incha u ono kuciste, znaci tanki bezeli, treba malo prste nekada protegnuti ali sve je stvar navike
reko bas prvo da isprobam display, posto je pored mene bio S3 s 720p rezom i pentile matricom, kontam ta 4k rezolucija ce doci bas do izrazaja, medjutim razlike i nema toliko, cak bih se usudio da nema nikako
to je moje misljenje, mozda sam fakat ocekivao puno, telefon radi prosjek, cak sam siguran da sam maaalo osjetio da lagucka, dok se telefon s onim karakteristikama ne bi smjelo dogoditi
bloata ko kiše, da je moj primarni telefon CM bi momentalno isao na njega
uglavnom, ko ima telefone od konkurencije pocevsi od M7, S4 i ostalih, nema potrebe fakat za novim flagshipima
samo me interesuje dokle ce proizvodjaci nabacivati ovoliki bloatware
jedino sto mi se svidja jeste kako su turili 5.5 incha u ono kuciste, znaci tanki bezeli, treba malo prste nekada protegnuti ali sve je stvar navike
reko bas prvo da isprobam display, posto je pored mene bio S3 s 720p rezom i pentile matricom, kontam ta 4k rezolucija ce doci bas do izrazaja, medjutim razlike i nema toliko, cak bih se usudio da nema nikako
to je moje misljenje, mozda sam fakat ocekivao puno, telefon radi prosjek, cak sam siguran da sam maaalo osjetio da lagucka, dok se telefon s onim karakteristikama ne bi smjelo dogoditi
bloata ko kiše, da je moj primarni telefon CM bi momentalno isao na njega
uglavnom, ko ima telefone od konkurencije pocevsi od M7, S4 i ostalih, nema potrebe fakat za novim flagshipima
samo me interesuje dokle ce proizvodjaci nabacivati ovoliki bloatware
Možel pomoć, hitno je..
Kupio nedavno mobitel android Xperia M2, samo da pitam pošto kad god izađem do grada, mobitel jede kredit (msm sam od sebe, iako ja ništa ne radim na njemu) pošto je vjerovatno priključen na BH Telecom mrežu, gore takođe stoji 3G upaljeno, pa bi vas zamolio da mi objasnite, kako da riješim taj problem, tj. kako da isključim 3G mrežu da ne troši kredit bezveze..
Kupio nedavno mobitel android Xperia M2, samo da pitam pošto kad god izađem do grada, mobitel jede kredit (msm sam od sebe, iako ja ništa ne radim na njemu) pošto je vjerovatno priključen na BH Telecom mrežu, gore takođe stoji 3G upaljeno, pa bi vas zamolio da mi objasnite, kako da riješim taj problem, tj. kako da isključim 3G mrežu da ne troši kredit bezveze..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
postavke/kliknes na ono više/mobilne mreze/i samo ukini kvacicu sa tog prvogMirsoNi je napisao/la:Možel pomoć, hitno je..
Hvala puno..arelinho je napisao/la:postavke/kliknes na ono više/mobilne mreze/i samo ukini kvacicu sa tog prvogMirsoNi je napisao/la:Možel pomoć, hitno je..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
sta mislite od Huawei Ascend G525 ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.