EPL:16.08
Ligue 1: 0808/09.08
To je to za sada
Po nekoj mojoj logici bi trebali poceti igrati nakon 23.08 sa parovima 30.08
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ako je ban u pitanju, a vidim da nije imao 3 izostanka u zadnji 5 utakmica, znači da će novi igrač moći nastupati tek od 4.kola .Faraon iz Visokog je napisao/la:Pivopije traze novog igraca,umjesto LenBiasa koji je dobio trajni ban
Za Cvajtu spremni!BelminM23 je napisao/la:Gromovi jesmo Spremni ?
Za Cvajtu !
Šta je s bektom?legenda reala je napisao/la:imal kakav bogati šeik da bi kupio Dragonse
Zar nema neka olaksica sto se tice toga izmedju sezona?Padovan je napisao/la:Ako je ban u pitanju, a vidim da nije imao 3 izostanka u zadnji 5 utakmica, znači da će novi igrač moći nastupati tek od 4.kola .Faraon iz Visokog je napisao/la:Pivopije traze novog igraca,umjesto LenBiasa koji je dobio trajni ban
Pravilo za trajni ban je odluka admina, tako da tu nema olaksica...Faraon iz Visokog je napisao/la:Zar nema neka olaksica sto se tice toga izmedju sezona?Padovan je napisao/la:Ako je ban u pitanju, a vidim da nije imao 3 izostanka u zadnji 5 utakmica, znači da će novi igrač moći nastupati tek od 4.kola .Faraon iz Visokog je napisao/la:Pivopije traze novog igraca,umjesto LenBiasa koji je dobio trajni ban
Kupit cu vas ja. Treba Medama druga ekipa.legenda reala je napisao/la:imal kakav bogati šeik da bi kupio Dragonse
legenda reala je napisao/la:imal kakav bogati šeik da bi kupio Dragonse
Pobježe mi glavna mušterija, u 2 utakmice, 6 golova sam im uvaljao. Imaju li još kakvi scumovci u trećoj ligi, da im odmah kažem da se odjave11.sezona 3.liga 7.kolo FK Primitivci-Jednistvo Manchester 4:2
gio10 [FK Primitivci]
Chelsea-Everton 1:0 GOOL
Cardiff-Hull 1:2
Bastia-St. Etienne 0:2 GOOL
Bologna-AS Roma 0:1GOOL
Freiburg-Augsburg 3:1
Celta Vigo-Getafe 1:1 GOOL
Sjeba nas LenBias.Faraon iz Visokog je napisao/la:Zar nema neka olaksica sto se tice toga izmedju sezona?Padovan je napisao/la:Ako je ban u pitanju, a vidim da nije imao 3 izostanka u zadnji 5 utakmica, znači da će novi igrač moći nastupati tek od 4.kola .Faraon iz Visokog je napisao/la:Pivopije traze novog igraca,umjesto LenBiasa koji je dobio trajni ban

Uraditi cu vam ja kad skinete paucinu sa vitrineBelminM23 je napisao/la:Gromovi, kad ćemo mi neke dresove uraditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.