Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 04 avg 2014, 22:42

Nije to nista strasno,do kvala cemp biti pravi.Mali info za strucnjake Englezi su izgubili cak i od bjelorusije.

Harune kani se F.B i plakanja u ozbiljnim selekcijama se to ne radi.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 avg 2014, 22:51

Daj ba koji vam je? Poraz jeste težak, ali uzimajući u obzir sve nedaće koje su nas snašle, od povreda, otkaza pa do ovog slučaja ''Juka'', te da su u pitanje prijateljske utakmice bez nekog rezultatskog značaja, ne treba paničiti. 'ebem ga, k'o da niste pratili našu reprezentaciju svih ovih godina. Ne znam jesmo li ikada pripremni period odigrali, a da nismo od nekog teško nastradali?
Ja se kladim da ćemo kvalifikacije glat proći.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 avg 2014, 22:52

Ma mi smo takvog mentaliteta da nas neko mora razvaliti posteno pa da zaigramo kako treba ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 04 avg 2014, 22:59

Ima akcija i ima pokusaja odigravanja, medjutim nema ko realizovati...fali egzekucija. Ili Sutalo promasuje otvorene suteve, ili Kikanovicu ispada lopta, Mitrovic grijesi u driblingu, ovi mladi ne znaju bacati/dodavati loptu... pokusava Dusko i svaka mu cast, medjutim PITU OD GOVANA NE MOZES PRAVIT.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 avg 2014, 23:02

Fali puboooo igrač koji je bio ključan na EP, osim Mirznih trica nas najbolji igrač je Djedovic, igrač koji igra po potrebi sve tri vanjske pozicije uglavnom igra 40 min i nas je ubjedljivo najbolji odbrambeni igrač ;-) plus jedini uz Mirzu moze sam sebi izgraditi poziciju za sut ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 avg 2014, 23:04

Nikad nismo igrali pripremne dobro vazda smo ovako razvaljivani :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 avg 2014, 23:17

Interista je napisao/la:Nikad nismo igrali pripremne dobro vazda smo ovako razvaljivani :mrgreen:
Ovo je taktička varka, hoćemo da zbunimo protivnika da misle da smo slabi, da smo kanta za nabijanje. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

abraham
Kontakt:

Post Postao/la abraham » 04 avg 2014, 23:36

Nažalost, ograničena smo reprezentacija u situaciji kada nema Nihada (da ponovim največi gubitak po nas), kada nema amerikanca i naravno Juke. Ne mogu dva -tri čovjeka igrati. To je naša realnost do stasavanja ovih momaka iz mladih selekcija kada se treba nadati večoj širini i klupi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2014, 00:07

Ethel je napisao/la:99-71 Kraj. Katastrofalno i stvarno velika bruka. Osim Teletovića teško da iko može dobiti prolaznu ocjenu.

Mirza Teletović 20
Elmedin Kikanović 12
Andrija Stipanović 10
Nemanja Mitrović 9
Nemanja Gordić 8
Draško Albijanić 5
Marko Šutalo 5
Nedim Buza 2

Da li još uvijek ima onih koji misle da nam ne treba naturalizovani igrač?
Ma sta ce nama crnci, mi smo patriJote, samo cisti Bosanci, po mogucnosti da mu je Zmaj od Bosne nesto u rodu.

Nikad od nas ozbiljne ekipe. Da je 16 ekipa, tesko da bi se plasirali. Uvijek na silu, uvijek jedva i nikad ne znas kad ceka sljedeca katastrofa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 avg 2014, 00:12

A da,gdje su genijalci koji su me zvali praznoglavi kad sam reko da nam treba naturalizovani igrač? :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 avg 2014, 00:16

pinoglavi je napisao/la:A da,gdje su genijalci koji su me zvali praznoglavi kad sam reko da nam treba naturalizovani igrač? :D
Cekaju pobjedu protiv reprezentacije tipa Svedske ili Bjelorusije..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 avg 2014, 01:04

Ethel je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:A da,gdje su genijalci koji su me zvali praznoglavi kad sam reko da nam treba naturalizovani igrač? :D
Možda jednostavno posjete ovaj pdf kad vide u medijima da smo pobjedili nekog,samo da šire patriotizam.
Nad tobom sunce najljepše sja

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 avg 2014, 01:08

pinoglavi je napisao/la:
Ethel je napisao/la:
Možda jednostavno posjete ovaj pdf kad vide u medijima da smo pobjedili nekog,samo da šire patriotizam.
Da se razumijemo svima je nama zelja da za reprezentaciju igraju samo bosanci, ali to u ovom momentu zbog male baze igraca nije izvodivo, ali to da volimo glumiti patriJotizam u svim sportovima, to je cinjenica.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 avg 2014, 10:09

Ne mozemo se cupati na nedostajanje Nurkica jer realno momak nikad nije bio bitan clan reprezentacije prosli ciklusa..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 avg 2014, 10:15

Interista je napisao/la:Ne mozemo se cupati na nedostajanje Nurkica jer realno momak nikad nije bio bitan clan reprezentacije prosli ciklusa..
ali jesu wright, persic i djedovic
realno sa sa jusufom, djedovicem i aBd dobrim naturalizovanim + napokon dostojnom zamjenom za mirzu u vidu todica ima da budemo bolji minimalno 30%, a vjerovatno puno vise
pa najbolje se vidi kako nas bolje brane kada nedostaje nihad sa svojim prodorima pa da protivnici vise stite reket, a kako ce im taj reket da optereti juka
ista stvar je i sa odbranom pogotovu sa todicem pa da nam ne bude odbrana malo troma sa dva centra kada mirza ne igra
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 avg 2014, 12:00

nerminh74 je napisao/la:
Interista je napisao/la:Ne mozemo se cupati na nedostajanje Nurkica jer realno momak nikad nije bio bitan clan reprezentacije prosli ciklusa..
ali jesu wright, persic i djedovic
realno sa sa jusufom, djedovicem i aBd dobrim naturalizovanim + napokon dostojnom zamjenom za mirzu u vidu todica ima da budemo bolji minimalno 30%, a vjerovatno puno vise
pa najbolje se vidi kako nas bolje brane kada nedostaje nihad sa svojim prodorima pa da protivnici vise stite reket, a kako ce im taj reket da optereti juka
ista stvar je i sa odbranom pogotovu sa todicem pa da nam ne bude odbrana malo troma sa dva centra kada mirza ne igra
Slažem se. S ovim igračkim kadrom možemo izgurati kvalifikacije, a za EP trebali bi biti mnogo jači i ozbiljniji. Samo da nas zaobiđu povrede, otkazi i slične zavrzlame koje nas po navici prate.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 avg 2014, 12:33

sreca pa je i sastav britanije u najmanju ruku smijesan. zamisli cuda iznenadi island i prođe na euro :D
savez puca po sasovima, konce su izgubili sad je samo pitanje koliko ce upropastiti stvari u unazaditi nas dok ne dođe neko novi na njihovo mjesto... a onda opet ce lesinari kao harun i konakovic kruziti i cekati svoju priliku.
You are someone else I am still right here

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 avg 2014, 12:40

fera je napisao/la:sreca pa je i sastav britanije u najmanju ruku smijesan. zamisli cuda iznenadi island i prođe na euro :D
savez puca po sasovima, konce su izgubili sad je samo pitanje koliko ce upropastiti stvari u unazaditi nas dok ne dođe neko novi na njihovo mjesto... a onda opet ce lesinari kao harun i konakovic kruziti i cekati svoju priliku.
Ja bi ipak malo birao rijeci za covjeka koji je ozivio bh. kosarku, covjek daje sve od sebe da momci imaju vrhunske uslove iako se nema finansijskih sredstava, bori se za svakog naseg igraca, pokusava uraditi mnoge stvari iako nema pomoci drzave i vec kao takav ne moze u istu recenicu sa Konakovicem a pogotovo ne reci za njega da je lesinar. Ima svojih mana i nedostataka, ali i on je covjek i normalno je da grijesi.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 avg 2014, 12:56

Harun nije lesinar i iako je odlican jaran i sa Dinom i sa Stojom kojeg je doveo u KS, ne moze u istu recenicu sa njima.
Mozda ga sada Dino izrabljuje jer ovo nije atmosfera od prosle godine, ali Harun je dobar covjek, ono sto bi se reklo LJUDINA!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 05 avg 2014, 12:59

Ethel je napisao/la:
fera je napisao/la:sreca pa je i sastav britanije u najmanju ruku smijesan. zamisli cuda iznenadi island i prođe na euro :D
Ja bi ipak malo birao rijeci za covjeka koji je ozivio bh. kosarku, covjek daje sve od sebe da momci imaju vrhunske uslove iako se nema finansijskih sredstava, bori se za svakog naseg igraca, pokusava uraditi mnoge stvari iako nema pomoci drzave i vec kao takav ne moze u istu recenicu sa Konakovicem a pogotovo ne reci za njega da je lesinar. Ima svojih mana i nedostataka, ali i on je covjek i normalno je da grijesi.
Tako se pisalo i Elvedinu Begiću.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.