FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 avg 2014, 22:47

MirsoNi je napisao/la:Je li neko možda u skorije vrijeme posjetio fan shop, ima li novih dresova za sezonu 2014/15 na prodaju ?
60-70km je dres..

sto se tice ugovora... i nek nisu pristali, nismo mi od juce, 3 najjaca kluba u ovom trenutku to ne zadovoljava i to je to
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 avg 2014, 22:48

al zato ako ne potpisemo, onda ocekujte raznoraznne lakrdije od suđenja, ocekujte kazne zbog jedne baklje od jedno 6-7 milja, ocekujte zabrane gostovanja iz "nekih" razloga itd itd. tako da na kraju ide ona " nee valja se s rogatim bosti"
jedino rjesenje je osnivanje premjerligaskog udruzenja li zbog entiteta to se necce desiti i zato "ne talasajte" sto bi rekao jedan iz saveza nama, prije malo vise od pola godine

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 04 avg 2014, 23:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Igrat cemo na ovoj ebenoj njivi, a od sljedeceg kola nov teren u I.Sarajevu... Nadam se pobjedi, al' hajde, prvo Siroki...

Smije li se znati zasto mi nismo poceli sa infrastrukturom na stadionu od ovih para Uefe? Aplicirali smo na program, sa kakvim projektom? Teren je hajmo reci zadovoljavajuci, ali sta je sa svlacionicama, prskalicama, itd.? Sto se to vec nije obavilo?
drug, pravo pitanje je kome je (po nazovi tenderu) dodijeljen posao za navodnjavanje terena (prskalice, ne samo Grbavice, nego citavog tendera). ima ovdje i novinara, kojim bi trebao biti posao istrazivanje takvih stvari, pa nek zasucu rukave. inace, po klubu se radi o solidnim ciframa.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 avg 2014, 23:32

ma možemo se zavaravat, ali na kraju će i široki i sarajevo i željo pristat na uvjete bht-a jer će ih natjerat ovi iz saveza, kao i prošle godine kad su se široki i željo bunili..ko te pita..ovaj savez je maćeha klubovima u ovoj realno usranoj ligi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 05 avg 2014, 00:25

Zar mi nemamo nekog advokata/pravnika koji ce malo protabiriti Zakonik/statut FSBIH, garant ima nekih rupa ili mogucnosti da im se pravno stane na put u maltretiranju. A sa druge strane nasa uprava treba gurati da neko lobira tj. vrsi pritisak unutar saveza jer ocito sa ovim svim lopovima moras i na taj nacin. Znamo da u nasoj drzavi pravde odavno nema, pa se onda moramo i mi boriti na nacin. Otaisao je onaj stari savez a ovim novim nije trebalo dugo da podju istim stazama kao i oni prije. Samo se licni interesi gledaju niko ne radi ono sto bi trebalo.
Nemam ideju kako mi da malo pritisnemo( mislim navijaci). Mora biti nekih nasih ljudi koji mogu vrsiti pritisak na savez. Pa nismo mi repa bez korijena.

Svidja mi se post @zaboljisport.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 05 avg 2014, 02:31

Momci gdje fico na kraju ode?

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 05 avg 2014, 08:57

Halo, sezonske, pa stvarno mislim, ono.... možda u nedjelju prije tekme da ih misle početi prodavati... ili ne misle...:crazy:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 05 avg 2014, 10:16

Dnevni avaz 05.08.2014
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

blu

Post Postao/la blu » 05 avg 2014, 11:05

http://www.****/sport/fudbal/novi-di ... ocekivanja" onclick="window.open(this.href);return false;
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 05 avg 2014, 11:22

Evo Dedić nas napustio, Nuspahić oporavio. Šteta za Vareu što još nije dobio sve papire.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 avg 2014, 11:27

Koliko ustvari ovaj Enis ima godina? Ovdje piše 21, a to sam često čitao i na drugim mjestima dok na transfermarkt čini mi se stoji 24.
Vidim naši juniori pobijedili i igrao Mujagić koji je inače dvije godine mlađi. TO mi se pravo sviđa. Treba tim mladima dati šansu ako su talenti da igraju za starije godište. Možda su zbog toga što on nije igrao kadeti izgubili ali jbg to je ona stvar procjene koju treneri trebaju napraviti. Neke lošije utakmice bi ja komotno i Žerića i Behrama stavljao da igraju za juniore. Također onog malog Hasanovića da igra za kadete mada je i on dviej godine mlađi. Ali eto za njega je ipak možda prerano jer je prevelika razlika u tim godinama.

Gledam u Turbini završili Hidić, Ramić i Fejzić. Fejzu su svi hvalili i koliko znam samo je na posdbi, ali ova dvojica hodali vani po klubovima i na kraju Turbina. Ovaj Hidić je čak bio jedini reprezentativac pored Dade iz generacije 95, a skoro svi ostali su potpisali za rpvi tim. Žao mi je i Ramića. Opet mislim da je imao šta pokazati u Želji.

@kontranogama, hvala!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2014, 11:32

na našoj zvaničnoj stranici piše da je rođen 21.3.93., a na transfermarktu 21.3.90. mislim da je jedna godina greške, ali tri, a tačan dan...

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 05 avg 2014, 11:42

U koliko je tekma sa Širokim?
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 avg 2014, 12:00

Camoranesi je napisao/la:U koliko je tekma sa Širokim?
20:30 bi trebalo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 avg 2014, 12:00

U nedjelju u pola 9
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 05 avg 2014, 12:02

anonimni je napisao/la:U nedjelju u pola 9
Hvala drug ;)

1921

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 avg 2014, 12:16

Pa kako im tako treba da nabave papire za igrača iz inostranstva plus je još Varea igrao ovdje, trebalo bi biti lakše... Al' gdje prestaje logika tu počinje Bosna :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 05 avg 2014, 12:23

Nuspahić igra protiv Širokog, samo nisam siguran da će ga šef gurnuti odmah u vatru u prvih 11...

Varea i Baša još nisu dobili papire, izgleda da ćemo morati čekati do sljedećeg kola, ako se ne otegne do polusezone kako je krenulo...

1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 avg 2014, 12:53

Kevin je napisao/la:ma možemo se zavaravat, ali na kraju će i široki i sarajevo i željo pristat na uvjete bht-a jer će ih natjerat ovi iz saveza, kao i prošle godine kad su se široki i željo bunili..ko te pita..ovaj savez je maćeha klubovima u ovoj realno usranoj ligi..
Ma da je bogdo maćeha, ni maćeha im nije ravna...
Pokradose Zrinjski na pravdi Boga, izgleda opet mutni likovi iz Lukavice kolo vode.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 avg 2014, 13:06

benya99 je napisao/la:Halo, sezonske, pa stvarno mislim, ono.... možda u nedjelju prije tekme da ih misle početi prodavati... ili ne misle...:crazy:
Od sutra pocinje prodaja. Vjerovatno slijede upute na klupskoj stranici ubrzo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Argentina, Cwirek, drzgemboadislic, Levin, svrakino1921, voltron30 i 64 gosta.