*sistem 5/8
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Brzi, u zadnja 3 sistema dva puta sam pogodio sve fikseve, a sinoć sam pao na Hjuitu, dobitak bi bio oko 60km. Moja taktika je više sigurnih fikseva i ne puno velike kvote u razradi. Moj drug igra samo sisteme, od njega sam dosta naučio kako treba igrati. Ako je ulog mali (3km) treba ili 3 fiksa 1.60-1.80, ili više sa manjom kvotom. Pogledaj u dobitnim tiketima moj zadnji tiket. Svako igra kako misli da je najbolje. Mene ovako dobro ide i igraću dok bude išlo.gonzales je napisao/la:Willy brate,, zasto igras toliko fixeva?
Ja sam bacio 10km na zbroj setova više od 25. Mislim da će biti 2:1 rezultat. Uglavnom riješit će se meč servisima. Ako Ivu krene, a i ja bih volio da dobije, on, Gulbis, Monfils su mi dragi igrači. Tako da ga podržavam. Igra Ivo dobro, sve zavisi koliko bude motiviran. Ciljevi i tako.Viper je napisao/la:Cekam jos Karlović - Tomic 1, koja su vaša misljenja, mozel ga Ivo uzet ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa to je jasno, ko bude bolje servirao uzima ovo, ali opet problem mi predstavlja forma Tomica. Ipak u naletu je a ima samo 21 godinu, ne znam sta mi bi jucer pa odigrah na IvuCiva je napisao/la:Ja sam bacio 10km na zbroj setova više od 25. Mislim da će biti 2:1 rezultat. Uglavnom riješit će se meč servisima. Ako Ivu krene, a i ja bih volio da dobije, on, Gulbis, Monfils su mi dragi igrači. Tako da ga podržavam. Igra Ivo dobro, sve zavisi koliko bude motiviran. Ciljevi i tako.Viper je napisao/la:Cekam jos Karlović - Tomic 1, koja su vaša misljenja, mozel ga Ivo uzet ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa valjda brate radi dosadašnjih rezultata i igara našeg tima.Evolution87 je napisao/la:Zasto je ovolika kvota na nas protiv Kanade?
najprijateljskiji savjet od mene ti je da to sta si odigrao provuces kroz onajjohnnyyK je napisao/la:da probamo jedan teniski sistem za danas, dosta parova, možda bude i koje iznenađenje :
*sistem 5/8
I ja sam to probao, ali sam odigrao i yang hayek 1flagrantus je napisao/la:Lokoli-Pospisil 1
Moram i ovo probati na 2,30 kvoti

Imam i Hajeka na 1 tiketu,malo je ostario ali valjda nece ispasti u 1 kolu u Pragu pred svojom rajomGazijaKalesija je napisao/la:I ja sam to probao, ali sam odigrao i yang hayek 1flagrantus je napisao/la:Lokoli-Pospisil 1
Moram i ovo probati na 2,30 kvoti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.