Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Glupa je ova prica oko Spahica i godina onih koji ga ne simpatisu previse. Meni je 30 godina i pratim reprezenraciju od prve utakmice iako sam tada bio dijete. Dakle ne simpatisem lika jer je klosar i primitivac. Da je ginuo za repku i igrao povrijedjen i svakakav to sve stoji. Da nas je i zajebao u nekim utakmicama i to stoji. Lik nije dobar u glavi. Licno poznajem neke njegove komsije iz Dubrovnika i ljudi kazu ne zelimo da pricamo o Spahicima. U smislu bolje ne pricati o njima zbog njih samih. Slobodno provjerite ovo. Spahic je kolovodja svega i njega treba hirurski odstraniti od reprezentacije zbog njegove bahatosti i zelje da bude glavni u savezu. Hvala mu za sve sto je uradio, mnogo nam je valjao, ali sada je vrijeme da se oprosti od A tima i traku preda Begovicu ili po mom ukusu Sei
Naravno, rusiocu.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ja repku stvarno volim i boli me izostavljanje svakog mladica koji bi joj mogao pomoci. Emir mi iako ga poznam nikad nogometaski ne bi bio prioritet nad nekim tko je bolji od njega. Ovdje se referiram na repku. Ipak ako moram trpiti Susica i njegove instant nogometase(projekte) onda mi je drago da i vi trpite Spahica.Monolog je napisao/la:@Dubrovnik,
Na slucaju Ibricic se moze vidjeti koliko je hrabar Pape. Dakle, zbog "atmosfere u timu" zoves igraca koji je zadnje 2-3 godine postao igrac za termina. I to da bude golman.![]()
Pape nema hrabrosti, to je evidentno. Zna on da potpisuje sebi smrtnu presudu u slucaju da izostavi Spahica i reprezentacija izgubi. To je ono sto Pape nema - hrabrost da lupi sakom o stol cak i kad bi to znacilo da ubrzo moze postati bivsi.
Spaha bi se trebao sam oprostiti od repke. Znam da to njemu nista ne znaci, ali na taj nacin bi dobio makar mrvicu postovanja od onih koji znaju kakav je on uistinu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 05 avg 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ostavi se prica o Spahicima. Pisemo o Emiru Spahicu i ako poznas te komsije kao sto kazes pitaj ih za Emira Spahica. I to ne komsije nego bilo koga iz Dubrovnika. Jest ti post, kao da ja napisem Susicev brat bio prijatelj sa onim poznatim Beogradskim ratnim likom ..... Klosar u nas ima drugo znacenje kod tebe ne znam sto znaci.amstaff je napisao/la:Glupa je ova prica oko Spahica i godina onih koji ga ne simpatisu previse. Meni je 30 godina i pratim reprezenraciju od prve utakmice iako sam tada bio dijete. Dakle ne simpatisem lika jer je klosar i primitivac. Da je ginuo za repku i igrao povrijedjen i svakakav to sve stoji. Da nas je i zajebao u nekim utakmicama i to stoji. Lik nije dobar u glavi. Licno poznajem neke njegove komsije iz Dubrovnika i ljudi kazu ne zelimo da pricamo o Spahicima. U smislu bolje ne pricati o njima zbog njih samih. Slobodno provjerite ovo. Spahic je kolovodja svega i njega treba hirurski odstraniti od reprezentacije zbog njegove bahatosti i zelje da bude glavni u savezu. Hvala mu za sve sto je uradio, mnogo nam je valjao, ali sada je vrijeme da se oprosti od A tima i traku preda Begovicu ili po mom ukusu SeiNaravno, rusiocu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 06 avg 2014, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pitao sam ih za sve Spahice. I rekli su da je Emir stalno ganjao loptu, a da se jedan stalno tukao... Emir Spahic i jos neki igraci su cesto vidjani u drustvu kriminalaca u Sarajevu pa od toga mozemo poceti prilikom definisanja pojma klosar. Hoces da kazes da su Spahici nisu poznati kao problematicni u Dubrovniku?
Neka Safet stisne pa neka oduzme traku i izostavi sa spiska. Ne bi se fino proveo. Vrlo brzo nakon toga bi zavrsio karijeru selektora.dubrovnik je napisao/la:Ne treba on vracati traku niti se povlaciti. Za to je zaduzena struka oslikana u liku Safeta Susica. Neka mu on uzme traku i izostavi ga sa popisa reprezentativaca. Iako se duboko ne slazem sa tim cinom u ovim okolnostima, Susic bi mi porasto u ocima. Neka ponudi osim LOGIKE, KLECANJA i ostalih nebuloza i nesto novo. Neka stisne petlju i izostavi Spahica. Sta ti moderatore o tome mislis? Ako vid repke nije zuljao Susica , zasto bi zuljao Spahica?Monolog je napisao/la:Znam i onu "Slijep kod ociju".Cartman je napisao/la:Znate onu "ne znas sta imas dok to ne izgubis.![]()
Kapitenu, vrati traku i povuci se kako bi reprezentacija progledala
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ko smije po sedmodnevni odmor u Banovicima da Spahic vise nece odigrati ni minute u zvanicnim utakmicama za reprezentaciju? 
1946
Hocu da kazem upravo ono sto sam rekao. Emir Spahic je bio super dijete i sada je super covjek. Bez i najmanje ljudske mrlje u gradu u kojem je rodjen i odrastao. On ima veliku obitelj. Njegov otac, amidza, tetke zive blizu jedni drugih. Imas li ti koga problematicnog u obitelji i da li si radi toga i ti problematican? Kakav je Emir u Sarajevu pojma nemam. Ali tesko mi je za povjerovati da takav momak igdje problem moze biti.Ovo je stvarno iskreno. Cudi me da onda i Besica ne karakteriziras kao klosara, jer sam procitao da su mu clanovi obitelji zivahni.amstaff je napisao/la:Pitao sam ih za sve Spahice. I rekli su da je Emir stalno ganjao loptu, a da se jedan stalno tukao... Emir Spahic i jos neki igraci su cesto vidjani u drustvu kriminalaca u Sarajevu pa od toga mozemo poceti prilikom definisanja pojma klosar. Hoces da kazes da su Spahici nisu poznati kao problematicni u Dubrovniku?
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 05 avg 2014, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bih volio da kazes koji je to zeljeni smjer kojim reprezentacija treba ici a kojemu je Spahic prepreka?Monolog je napisao/la:Ima ko zna. Postoje osobe koje prate reprezentaciju duze od tebe, pa tebi opet dopustaju da lijepo kazes ono sto imas i ne napadaju te. Ili sam ja nesto prespavao?Cartman je napisao/la:Po nicku i nacinu pisanja se moze zakljucit da nemas vise od 13 godina. Ne znas ti nista o Emiru, ovoj reprezentaciji i ovoj drzavi. Nemas pravo da tako pises o nasem kapitenu. On je ginuo za ovu reprezentaciju kad je ti nisi ni pratio. Zato tisina momak.GangstaX je napisao/la:Marin, Lewandovski, Mkhitaryan... na takve se usudi izvršit pogibeljan start ili ih udarit bez lopte...
Ibrahimovića, kojeg ne može ni u crtanom filmu čuvati (ovaj mu zabio mu dva gola i Smetljar popio crveni)
zaustavlja faulom i onda kad mu ovaj ustaje, Smetljar se izvinjava i pita "Jesi dobro?"
Na toj utakmici se moglo vidjeti kakav je loš štoper i kakva je "junačina".
Sto se tice Spahica, ne ulazim u to kakav ce mu biti status u Leverkuzenu. Samo, mora se pogledati jedna stvar - godina rodjenja. Sasvim je logicno da prednost kod dvaju igraca istih karakteristika ima mladji. Zasto? Zato sto je na njemu buducnost. Ne odnosi se to samo na Leverkuzen, vec na bilo koji ozbiljniji klub ili reprezentaciju. Nije Spahic dijete Leverkuzena, tu je tek godinu dana i ne treba nikog zacuditi ukoliko mu pokazu izlazna vrata zbog nekog mladjeg i (za njih) boljeg igraca.
Usput, prije sam mislio da ce odlazak Spahica znaciti suncani period za nasu repku. Sad nisam ubijedjen u to. Zasto? Zato sto bih se smio kladiti da ce poltron uletiti u savez i opet se nista nece promijeniti. Hoce, al' ne u zeljenom smjeru.
Stalno neka magla,recite vise sta tacno Spaha opstruira,cime to steti reprezentaciji i zeljenom smjeru kojem ona treba da ide,Dajte dokaze ili sutite.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Napisao sam to x puta, dovoljno je pregledati nekoliko tema: ovu, temu o desavanjima u reprezentaciji i Safetu Susicu. Sve je napisano, samo treba citati. Sad, naravno da ja ne ocekujem da se povjeruje obicnom covjeku pored heroja koji nosi planetu na svojim ledjima, ali tad sam jos vjerovao da je istina bitna. Bijah mlad. Sad znam da je krijesta obojena u boje nase zastave = istina. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Svako ko misli da bi mi bili ista reprezentacija kada bi se Spahic povukao,uz duzno postovanje,nema blage veze o fudbalu.Spahic kad je pocinjao morali smo istrpiti sve njegove greske(kao i svih drugih stopera)i redovno smo ostajali bez plasmana na velika takmicenja.
Mi sad da stavimo stoperski par bez Spahica nama bi bio vrlo,vrlo upitan plasman na evropsko prvenstvo.Morali bi istrpiti sazrijevanje mladih stopera koje sa sobom nosi izgubljene utakmice i neuspjeh,to smo trpili i kad je Spahic tek poceo igrati.
Ako se planira mjenjati Spahic,mi to moramo poceti raditi dvije godine unaprijed,tj.sad polako uvoditi i oprezno uigravati druge stopere strogo vodeci racuna da zbog toga ne trpi rezultat,znaci uvijek imati Spahica koji ce igrati i vaditi kestenje iz vatre.Recimo u nekim laksim utakmicama i nekim prijateljskim pokusati stvarati odbranu bez Spahica i koristiti njegovo znanje i iskustvo da ga prenese tim novim igracima.
Onaj ko misli da to moze preko noci,zao mi je,ili je zlonamjeran ili nema blage veze o fudbalu.
Begovic,Spahic,Pjanic,Dzeko-bilo ko nedostaje to nije ista reprezentacija,slabija je najmanje za 20%.
Ponavljam,vrlo upitan je plasman na evropsko prvenstvo u slucaju da Spahic ne bi igrao.Kome bi to odgovaralo?
Mi sad da stavimo stoperski par bez Spahica nama bi bio vrlo,vrlo upitan plasman na evropsko prvenstvo.Morali bi istrpiti sazrijevanje mladih stopera koje sa sobom nosi izgubljene utakmice i neuspjeh,to smo trpili i kad je Spahic tek poceo igrati.
Ako se planira mjenjati Spahic,mi to moramo poceti raditi dvije godine unaprijed,tj.sad polako uvoditi i oprezno uigravati druge stopere strogo vodeci racuna da zbog toga ne trpi rezultat,znaci uvijek imati Spahica koji ce igrati i vaditi kestenje iz vatre.Recimo u nekim laksim utakmicama i nekim prijateljskim pokusati stvarati odbranu bez Spahica i koristiti njegovo znanje i iskustvo da ga prenese tim novim igracima.
Onaj ko misli da to moze preko noci,zao mi je,ili je zlonamjeran ili nema blage veze o fudbalu.
Begovic,Spahic,Pjanic,Dzeko-bilo ko nedostaje to nije ista reprezentacija,slabija je najmanje za 20%.
Ponavljam,vrlo upitan je plasman na evropsko prvenstvo u slucaju da Spahic ne bi igrao.Kome bi to odgovaralo?
Kao ozbiljni ljudi spekulacije,neprovjerene glasine,nedokazane insinuacije...ne mozemo uzimati kao dokaze i kao cinjenice.Monolog je napisao/la:Napisao sam to x puta, dovoljno je pregledati nekoliko tema: ovu, temu o desavanjima u reprezentaciji i Safetu Susicu. Sve je napisano, samo treba citati. Sad, naravno da ja ne ocekujem da se povjeruje obicnom covjeku pored heroja koji nosi planetu na svojim ledjima, ali tad sam jos vjerovao da je istina bitna. Bijah mlad. Sad znam da je krijesta obojena u boje nase zastave = istina.
To je sustina,ko tvrdi nesto duzan je to potkrijepiti cvrstim dokazima.Ostalo su licni stavovi,mrznja ,animoziteti a to nije relevantno ni za kakvu ozbiljnu pricu,to moze eventualno biti predmetom dokone kafanske price kad se nema dovoljno drugih tema.
To sto neko pojedinac ili grupa ljudi ne voli nekoga,to nije relevantno ni za sta,to je samo licni stav.
Ovdje se ozbiljno optuzuje a ne nude se nikakvi dokazi,samo nagadjanja ,spekulacije,carsijske price,price jarana koji je cuo od zene doktora Karabega i slicno.Oprostit ces ali to tako ne ide.
Za tu prijavu nemam pojma, a mozes li mi Aleksandre reci koji mu je brat bio u Brazilu. I zasto su to ovi posteni ljudi iz saveza dopustili. Vjerovatno ih je pola dovelo obitelji sa sobom. Inace bi se suprostavili. Sastavljao tim!!! Jadan je selektor kojem igraci sastavljaju tim, a u novinama izjavljuje da on to nikada nije rekao vec mu novinari prisili. A kakvi su policajci u Bosni cudi me da svaki drzavljanin nema bar po jednu prijavu radi tuce sa njima. Izgleda da ako Emir ispadne iz repke da ce ona ostati i bez selektora a ne samo bez obrambenog igraca. Tko ce ga zamjenit molim te ako mozes reci.
Sta je sa Arslanagicem nedavno su svi pisali da je stvar rijesena? Nece momak da igra je li.
Sta je sa Arslanagicem nedavno su svi pisali da je stvar rijesena? Nece momak da igra je li.
Ok.za prijavu licno ne znam da je dokumentovana ali recimo da jeste.aleksandar_veliki je napisao/la:Prijava u Zenici zbog nasilnog ponasanja prema vozacu autobusa ili policajcu, ne znam vise ni sam, dokumentovana. Spahicev brat u delegaciji saveza u SAD-u i Brazilu dokumentovano, mijesanje u selektorov posao dokumentovano, treba li još...drummer je napisao/la:Kao ozbiljni ljudi spekulacije,neprovjerene glasine,nedokazane insinuacije...ne mozemo uzimati kao dokaze i kao cinjenice.Monolog je napisao/la:Napisao sam to x puta, dovoljno je pregledati nekoliko tema: ovu, temu o desavanjima u reprezentaciji i Safetu Susicu. Sve je napisano, samo treba citati. Sad, naravno da ja ne ocekujem da se povjeruje obicnom covjeku pored heroja koji nosi planetu na svojim ledjima, ali tad sam jos vjerovao da je istina bitna. Bijah mlad. Sad znam da je krijesta obojena u boje nase zastave = istina.
To je sustina,ko tvrdi nesto duzan je to potkrijepiti cvrstim dokazima.Ostalo su licni stavovi,mrznja ,animoziteti a to nije relevantno ni za kakvu ozbiljnu pricu,to moze eventualno biti predmetom dokone kafanske price kad se nema dovoljno drugih tema.
To sto neko pojedinac ili grupa ljudi ne voli nekoga,to nije relevantno ni za sta,to je samo licni stav.
Ovdje se ozbiljno optuzuje a ne nude se nikakvi dokazi,samo nagadjanja ,spekulacije,carsijske price,price jarana koji je cuo od zene doktora Karabega i slicno.Oprostit ces ali to tako ne ide.
Spahicev brat u Brazilu-koliko sam upoznat on je tamo bio sa akreditacijom clana delegacije NSBiH,stoga je adresa za pitanje,u kom svojstvu je gospodin bio u Brazilu,fudbalski savez,ne Spahic.
Mjesanje u selektorov posao je jos jedna glasina koja se spinovima uspjala rasiriti na malo sire mase.Koliko sam upoznat,jedan medij je prenio izjavu selktora u kojoj kaze,nece meni Spahic i Dzeko praviti spisak.Kasnije je selektor to vise puta demantovao i rekao da mu oni nikad nisu ni pokusavali praviti spisak.
Kad podvucemo,imamo prekrsajnu prijavu za policajca.Mislim da to nije prekrsaj zbog kojeg bi se Spahic trebao protjerati iz reprezentacije,ukoriti svakako i platiti kaznu,sto je vjerovatno i ucinio.
Da je najbolji stoper na svijetu, a ne prosječan, ne bih mu prešao preko ovakvog ponašanja. Spahić je trula jabuka kada je u pitanju atmosfera u reprezentaciji. Safet je čkapi, to se zna, tako da ne očekujem da će ga izostaviti sa spiska, jer se boji ignorisanja Džeke.
Kult reprezentacije se treba graditi oko momaka kao što su Begović, Pjanić, Seo, Lulić... momci koji svojim ponašanjem na terenu, kao i izvan njega daju primjer drugima kakva je zdrava sportska ličnost.
Preseravnje i kvazipatriotizam na FB, dok se istovremeno gyze kyrajbe na pripremama, te miješanje u rad selektora, pravljenje klanova... u svakoj bi se normalnoj zemlji dočekalo na nož, a da ne govorim kako bi ga mediji pojeli. Al' mi nismo normalna zemlja, 'ebai ga.
Kult reprezentacije se treba graditi oko momaka kao što su Begović, Pjanić, Seo, Lulić... momci koji svojim ponašanjem na terenu, kao i izvan njega daju primjer drugima kakva je zdrava sportska ličnost.
Preseravnje i kvazipatriotizam na FB, dok se istovremeno gyze kyrajbe na pripremama, te miješanje u rad selektora, pravljenje klanova... u svakoj bi se normalnoj zemlji dočekalo na nož, a da ne govorim kako bi ga mediji pojeli. Al' mi nismo normalna zemlja, 'ebai ga.
Znaci Spaha je kolovodja i njemu niko nista ne moze. Safet njega izostaviti ne smije i da ima jednu nogu, nazalost. Spahic kao persona nije pogodan za atmosferu, a o tome javno ne smije niko. Imaju oni klipovi gdje Pjanicu tersa protiv Njemacke, tj bahato mu kaze da razguli. Dzeko mu je g**** haver i tu je problem. Iskljucivo zbog Spahe i Dzeke je Ibricic morao biti pozvan. Ibricic je skontao da Safeta ne zanima i da je jedini igrac uz sva golmana koji nije nastupao na SP i zbog toga i se i oprostio. Kapiten treba da bude osoba koja je primjer na terenu i van njega. Spaha je ljudima razbijao glave i dobijao kazne po sedam utakmica, prijetio vozacu autobusa itd... Pravi pravcati kabadahija.
Brat mu je bio u delegaciji i isao gore o trosku saveza i stajao na vratima hotela i pustao novinare koji njemu odgovaraju.
Dopustili su jer je Spaha kabadahija, Bog i batina u NSBIH. To je opste poznata cinjenica. Nakon autogola Kolasinca Safet kaze pogrijesio je lik, a kada Spaha pogrijesi svi sute. Niko ne smije rijec da kaze.
Brat mu je bio u delegaciji i isao gore o trosku saveza i stajao na vratima hotela i pustao novinare koji njemu odgovaraju.
Dopustili su jer je Spaha kabadahija, Bog i batina u NSBIH. To je opste poznata cinjenica. Nakon autogola Kolasinca Safet kaze pogrijesio je lik, a kada Spaha pogrijesi svi sute. Niko ne smije rijec da kaze.
Bla, bla,bla...Kolasinac nije igrao protiv Nigerije zato sto je Dzeko rekao ili on ili ja.Jos je rekao ne bude li Vedad igrao sa mnom u tandemu ja se necu truditi ni trcati...I ovo se sad rasiri,ispinuje i to postane gotov fakt.
Budimo ozbiljni,kakve su to price.
Meni je interesantno recimo kako se pise i prica o glasinama a ne pise i ne prica recimo o skandalu,a to ja da je predsjednik saveza optuzen za vrlo teska krivicna djela.
Tu imamo konkretnu stvar koja povlaci milion pitanja i polemika,od toga moze li kao takav ostati na funkciji(po statutu ne moze)pa do toga kako je moguce da se savez jos nikad nije ocitovao u vezi toga.
Ali ne,bitnije je baviti se nagadjanjima i glasinama,koga briga za krivicnu prijavu.
Budimo ozbiljni,kakve su to price.
Meni je interesantno recimo kako se pise i prica o glasinama a ne pise i ne prica recimo o skandalu,a to ja da je predsjednik saveza optuzen za vrlo teska krivicna djela.
Tu imamo konkretnu stvar koja povlaci milion pitanja i polemika,od toga moze li kao takav ostati na funkciji(po statutu ne moze)pa do toga kako je moguce da se savez jos nikad nije ocitovao u vezi toga.
Ali ne,bitnije je baviti se nagadjanjima i glasinama,koga briga za krivicnu prijavu.
Sušić je ostanak na klupi reprezentacije uvjetovao izostavljanjem Spahića sa spiska. Toliko o tome da ne smije.
Za smetljara je reprezentacija prošlost.
A to što je vodio burazera na SP o trošku saveza, dovoljno opisuje vašeg gaziju.
Za smetljara je reprezentacija prošlost.
A to što je vodio burazera na SP o trošku saveza, dovoljno opisuje vašeg gaziju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Selektor povede trojicu "bratića" i još im da pofin broj minuta iako nisu zaslužili da se pojave na koridi u Čevljnovićima. Ali to je OK, i to se ne spominje. Čak šta više, naši vrli novinari počinju i izmišljati neke ponude raznoraznih klubova iz Engleske, Italije i Turske 
DRUG NEBI TI PUNCA
Znaci Spahica vise nema? Sumnjam u to.
Momci,kad budete ponudili kakve dokaze,tu sam da podrzim dobrobit reprezentacije.
Do tada je Emir Spahic za mene neprikosnoveni vodja reprezentacije i njen kapiten.
Sto se tice igrackog dijela,jos uvijek nema ni na vidiku stopera bar priblizno njegovih kvaliteta.
I jos nesto vama koji mislite ili se nadate da su Susic i Spahic suprotstavljene strane,iz onoga sto ja znam,sto vidim i sto zdravorazumski mogu zakljuciti,moram vas razocarati.Begic,Susic,Spahic,Dzeko,Misimovic su na istoj strani,odnosno ista su ekipa.Sad da li neki presutni pakt ili stvarno super saradjuju to ne bih znao.
Do tada je Emir Spahic za mene neprikosnoveni vodja reprezentacije i njen kapiten.
Sto se tice igrackog dijela,jos uvijek nema ni na vidiku stopera bar priblizno njegovih kvaliteta.
I jos nesto vama koji mislite ili se nadate da su Susic i Spahic suprotstavljene strane,iz onoga sto ja znam,sto vidim i sto zdravorazumski mogu zakljuciti,moram vas razocarati.Begic,Susic,Spahic,Dzeko,Misimovic su na istoj strani,odnosno ista su ekipa.Sad da li neki presutni pakt ili stvarno super saradjuju to ne bih znao.
Trenutno korisnika/ca: General505, hansbosna i 20 gostiju.