Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hoce li biti neki stream za gledanje tekme ??
Sto se tice prijedloga on je dobar, ali to posalji na mail KSBiH pa nek ga oni razmotre, a ne ja. On dobije pozivu u emisiju i da odbije da dodje sta mislis kako bi to ljudi protumacili? Opet bi se nasli pojedinci kao sada i okrenuli pricu kako njima godi. Bile bi price kako on nece da gostuje u emisiji jer radi mutne poslove, ne da mu Konakovic itd. Ako je i ko produktivan u svim nasim savezima sto fudbalskim, kosarkaskim itd. onda je to Mahmutovic, njegov posao koji je uradio govori za njega i to je to. Normalno je da ljudi koji prate bh. kosarku znaju ko je i Mahmutovic i Konakovic, znaju to i u Njemackoj vjeruj mi, ali i kod nas 95% ljudi koji uopste ne prate kosarku nemaju pojma ko je on.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Valjda hoce...barbarez je napisao/la:Hoce li biti danas prenos protiv canade
- King_James
- Kontakt:
I mene isto zanima, ak neko zna ?!Bizii6 je napisao/la:Hoce li biti neki stream za gledanje tekme ??
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Dajte stream ba ako ima
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
- King_James
- Kontakt:
Moze li neko postaviti kakav link, ja evo trazim po netu al nema nigdje!!
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Ima li na onaj balkan sport forum, kao i juce ?
Cim ima na rai sport 2 trebo bi biti negdje streamKing_James je napisao/la:Moze li neko postaviti kakav link, ja evo trazim po netu al nema nigdje!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-16" onclick="window.open(this.href);return false;MilaKunis je napisao/la:Ima li na onaj balkan sport forum, kao i juce ?
Ima i ovaj
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-17" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-16" onclick="window.open(this.href);return false;
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ja napravio sebi ovaj msm logovo se ja sad da udjem nece ebigaUnofficialpage je napisao/la:http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-16" onclick="window.open(this.href);return false;MilaKunis je napisao/la:Ima li na onaj balkan sport forum, kao i juce ?
Ima i ovaj
http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-17" onclick="window.open(this.href);return false;
balkan sport glupost cista
koliko nba igraca ima kanada
Sadašnjem savezu se ne mogu naći neke veće zamjerke. Ako već trebao ocjenjivati kvalitet rada morao bih pohvaliti ovo što se radi zadnjih godina.
Što se tiče ovih rezultata u pripremnim utakmicama, i mene boli uvijek kada gubimo, ali rezultat je u ovim utakmicama u trećem planu, mada treba izbjegavati katasrofalne poraze. Realno, naš roster je trenutno veoma kratak i samo Boga molim da nas to ne omete da se kvalifikujemo na prvestvo.
Plodove rada saveza sa mlađim selekcijama ćemo ubirati u seniorskoj konkurenciji tek za 3-4 godine kada ćemo imati 10-ak odličnih i dobrih košarkaša samo iz ovih generacija 94-99 koje sada igraju prvenstva za mađe kategorije,a pored njih tu će biti još uvijek Đedović, Gordić, Kikanović i, nadam se, još uvijek Teletović.
Tek tada ćemo imati šta ozbiljno reći na Eurobasketu.
Što se tiče ovih rezultata u pripremnim utakmicama, i mene boli uvijek kada gubimo, ali rezultat je u ovim utakmicama u trećem planu, mada treba izbjegavati katasrofalne poraze. Realno, naš roster je trenutno veoma kratak i samo Boga molim da nas to ne omete da se kvalifikujemo na prvestvo.
Plodove rada saveza sa mlađim selekcijama ćemo ubirati u seniorskoj konkurenciji tek za 3-4 godine kada ćemo imati 10-ak odličnih i dobrih košarkaša samo iz ovih generacija 94-99 koje sada igraju prvenstva za mađe kategorije,a pored njih tu će biti još uvijek Đedović, Gordić, Kikanović i, nadam se, još uvijek Teletović.
Tek tada ćemo imati šta ozbiljno reći na Eurobasketu.
-
- Kontakt:
MilaKunis je napisao/la:koliko nba igraca ima kanada
5
Nicholson-Orlando,Olynik-Boston,Sacre-Lakers,Joseph-San Antonio,Powell-Cleveland
Svi manje više beznačajni osim Olynika.

Lako ćeš ga primjetiti,i naleti na kafu

POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Gdje ti ovdje vidis link za stream? Registrovan sambarbarez je napisao/la:http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-16
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ima streama, ne znam šta jedete gov.na.
Nama je Željo svetinja jedina.
HvalaMetanorisBack je napisao/la:MilaKunis je napisao/la:koliko nba igraca ima kanada
5
Nicholson-Orlando,Olynik-Boston,Sacre-Lakers,Joseph-San Antonio,Powell-Cleveland
Svi manje više beznačajni osim Olynika.
Lako ćeš ga primjetiti,i naleti na kafu

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potecijalni reprezentativci
Koliko sam upratio sve poene za nas zabio za sad teletovic i jedna dvica pasalica
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot], guillermo, Iniesta12, TripleThreat, Vaya i 62 gosta.