FK Slavija

KosevskoHill
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la KosevskoHill » 29 jul 2014, 23:17

Može li neko napisati kad je tačno utakmica i u koliko sati ? hvala unaprijed :)
Željezničar za život cijeli !

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 jul 2014, 23:50

KosevskoHill je napisao/la:Može li neko napisati kad je tačno utakmica i u koliko sati ? hvala unaprijed :)
Subota 17:30...Veceras pobjedili Sutjesku iz Foce sa 5-0....

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 30 jul 2014, 00:47

lovcen16 je napisao/la:
KosevskoHill je napisao/la:Može li neko napisati kad je tačno utakmica i u koliko sati ? hvala unaprijed :)
Subota 17:30...Veceras pobjedili Sutjesku iz Foce sa 5-0....
hvala drug..Znači remi sa Zrinjskim je neka realna procjena ? :D
Željezničar za život cijeli !

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 jul 2014, 16:25

Protiv Zrinjkog najvjerovatnije bez pridošlica Kartala, Ivanovića, Torbice i Mitića.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 31 jul 2014, 16:32

Pappy je napisao/la:Protiv Zrinjkog najvjerovatnije bez pridošlica Kartala, Ivanovića, Torbice i Mitića.
Koji Torbica? Nije valjda onaj iz Spartaka, Vladimir?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 jul 2014, 18:34

rebonja je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Protiv Zrinjkog najvjerovatnije bez pridošlica Kartala, Ivanovića, Torbice i Mitića.
Koji Torbica? Nije valjda onaj iz Spartaka, Vladimir?
Jok. :) Ranko, Radnički NBG

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 31 jul 2014, 18:44

Kralju kad ce biti predstavljanje ovih novih momaka i kad bi se moglo ocekivati njihovo registrovanje.....Ko jos treba da se registruje sta je sa Zebom,Govedaricom...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 jul 2014, 19:11

lovcen16 je napisao/la:
Kralju kad ce biti predstavljanje ovih novih momaka i kad bi se moglo ocekivati njihovo registrovanje.....Ko jos treba da se registruje sta je sa Zebom,Govedaricom...
Ostali bi trebali da su registrovani, do juče u 12 je bio zadnji dan registracije za prvo kolo. Ovi momci nisu uspjeli svu potrebnu dokumentaciju da dostave. Istina, Kartal i Torbica zbog povreda vjerovatno ne bi ni bili u konkurenciji.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 jul 2014, 23:21

Mahir Karić ostaje u Slaviji. ;)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 04 avg 2014, 20:14

lovcen16 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Foča :lol: :puke: fino sam vam rekao bolje da ste Moskvu izabrali, samo belaje stvarate bespotrebne, šta je belaj bio da ste izabrali Otoku, Koševo, Modriču ili negdje drugdje. Još sad kad vam bude pjevala vaša najveća diva na stadionu, našta će teren ličiti :puke:
Odmah mi se taki digne cim se sjetim kad smo bili u hotelu Moskva kad dolazi pokojni Arkan i Ceca a mi svi Arkanovi tigrovi postrojeni u salonu.....Zvjer od trebeeee...Najaca ckepi na balkanu.......
Na šta će ličiti teren poslije te čkapi?
Grbavica naš je Hram!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 avg 2014, 20:25

RiverPlate je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Foča :lol: :puke: fino sam vam rekao bolje da ste Moskvu izabrali, samo belaje stvarate bespotrebne, šta je belaj bio da ste izabrali Otoku, Koševo, Modriču ili negdje drugdje. Još sad kad vam bude pjevala vaša najveća diva na stadionu, našta će teren ličiti :puke:
Odmah mi se taki digne cim se sjetim kad smo bili u hotelu Moskva kad dolazi pokojni Arkan i Ceca a mi svi Arkanovi tigrovi postrojeni u salonu.....Zvjer od trebeeee...Najaca ckepi na balkanu.......
Na šta će ličiti teren poslije te čkapi?
Ma kralju nece liciti ni nasta tu si upravu sto posto!!!!!Danas sam licno nesto zavrsavao dole na stadionu sa nekim likovima,koliko sam vidio postavljena je drenaza sad sipaju filter od kamenih agregata(frakcije sljunka),postavljena je jedna trecina stadiona....postoji solucija da se nestavlja busen ili ako se postavi onda se treba uzeti neka zastita koja je skupa bruku nesto to jos nije zavrseno a dolazi im inspekcija UEFE krajem mjeseca jbg-a hoce i oni na koncert guzovace......kazem ti ja ckepi za medalju......hahahaha

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 04 avg 2014, 20:29

Nek' vam je sa srećom, ja mislim da će poslije koncerta sav uloženi novac biti džaba, to će se izroviti kao za sađenje krompira, i znači sve džaba, mislim meni svjedno igrat ćemo protiv vas u Foči, ali opet možemo se naći u Kupu!
Grbavica naš je Hram!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 avg 2014, 20:44

RiverPlate je napisao/la:Nek' vam je sa srećom, ja mislim da će poslije koncerta sav uloženi novac biti džaba, to će se izroviti kao za sađenje krompira, i znači sve džaba, mislim meni svjedno igrat ćemo protiv vas u Foči, ali opet možemo se naći u Kupu!
Ma kralju samo lagano i opusteno!!!!Izgleda da imamo bas dobru ekipu evo citam da ce moci i ova nova pojacanja da igraju u sljedecem kolu,u petak je sjednica upravnog odbora tad bi se trebali izabrati rukovodstvo i slicno....ma samo laganica....sto kaza moj lopinas kes,kolica i laganica.....ja bi dodo jos i pivara i bog te veselio......

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 05 avg 2014, 18:25

Na udaru disciplinskih organa Saveza naći će se i Slavija zbog propusta u organizaciji utakmice sa mostarskim Zrinjs kim. Istovremeno je klubu iz Istočnog Sarajeva naloženo da u narednih sedam dana popravi, ukoliko je moguće, uslove na stadionu u Foči i obezbedi pristup gostujućim pristalicama.

Kao što se zna, Slavija utakmice igra na stadionu Sutjeske, jer se njen renovira. Ukoliko za sedam dana ne bude urađenio sve što treba, tada će se utakmica sa Željezničarom,a ona je u trećem kolu Premijer lige, igrati bez pri sustva navijača.
Sportbal. net.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 avg 2014, 18:30

To je to što vam ja pričam, znači momački ste se zajebali sa Fočom, a realno gdje nađoste Foču :lol: koji je to mozak u vašoj Upravi odredio!Modriča idealna ako vam je toliko stalo da u entitetu igrate, jeste dalje, ali su uslovi bolji deset puta.
Grbavica naš je Hram!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 avg 2014, 18:49

Fudbalski klub Slavija iz Istočnog Sarajeva dobila je danas na vanrednoj sjednici Skupštine kluba novo rukovodstvo koje će pokušati da Slaviju stabilizuje.

Novo rukovodstvo sačinjeno je od dijela starog rukovodstva ali tu se nalazi i nekoliko novih imena.

Za predsjednika Skupštine re-izabran je Miloš Glogovac. Podsjećamo, on je podnio neopozivu ostavku na to mjesto prije nekoliko mjeseci, ali se pak na nagovor radne grupe ponovo vratio na tu poziciju.

Na mjesto predsjednika UO stigao je Zdravko Šavija. On je podnio ostavku prije par mjeseci sa mjesta direktora kluba, a sada je u dogovoru sa predsjednikom Radne grupe, načelnikom Ljubišom Čosićem, pristao da dođe na ovu poziciju.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, Ljubiša Ćosić, ujedno i predsjednik Radne grupe istakao je u svome govoru da je Radna grupa u period od 4. juna pa do danas uspjela sastaviti ekipu za novu sezonu, uspjela isplatiti jedan dio dugovanja, kao i poslati ekipu na pripreme. Ipak, i on sam priznaje da je moglo još više da se uradio, te da ipak nisu uspjeli da ostvare jedno jedinstvo sa kojim bi Slavila krenula naprijed. On je predložio, a zatim je skupština i prihvatila prijedloge za novi upravni odbor kluba, koji će biti nešto brojniji nego ranije.

U UO kluba nalaze se:

Slobodan Ujić, Zoran Pušara, Ljubiša Ćosić, Mirko Šarović, Siniša Dodik, Darko Babalj, Risto Trivun, Davor Ristović, Nenad Nešić, Dragan Kulina, Milivoje Tošić predstavnik navijača, predstavnik veterana kluba, te predstavnik grada Istočno Sarajevo.

Za ove posljednje tri stavke ostavljeno je da oni sami izaberu svoga predstavnika. Takođe ovaj broj članova UO će se sasvim sigurno povećati budući da predsjednik UO, Zdravko Šavija, ima pravo po statutu da dovede još 3-5 članova, a interesovanje da pomogne funkcionisanju kluba pokazao je i Rus Vladimir Šebankov.

- Cilj ovolikog broja ljudi u Upravnom odboru kluba jeste da se skupi grupa 15-20 ljudi koji bi mogli da klubu donesu oko 15-000 ponaosob, što bi uz 100-ak hiljada koje izdvaja opština Istočno Novo Sarajevo bilo dovoljno za funkcionisanje kluba, rekao je načelnik opštine I.N Sarajevo Ljubiša Ćosić.

Član UO kluba, Dragan Kulina iskoristio je ovu priliku da još jednom pozove navijače da fer i korektno bodre Slaviju i da se ne stvara problem sam sebi, budući da je nekako dogovoren reprogram duga od 18,000 KM savezu na ime kazni, a da je od utakmice sa Zrinjskim kazna 1500 KM.

- Mi narednih mjesec-dva gotovo sigurno nećemo igrati na našem stadionu. Želio bih da se zahvalim svim navijaima na podršci podršci, ali i da ih zamolim da prevaziđemo ono što naš klub samo košta. Dogovorili smo sa Savezom reprogram vraćanja duga od 18,000 KM što je cijela jedna mjesečna plata za sve u klubu, a podsjećam to je najmanja plata u ligi, istakao je Dragan Kulina na vanrednoj sjednici Skupštine FK Slavija.

Prvi korak ka stabilizaciji jednog od najstarijih klubova u regiji je učinjen. Ipak, izabrani će morati mnogo toga da urade da bi se to konačno i postiglo.
Sportbal.net

mume
Kontakt:

Post Postao/la mume » 08 avg 2014, 19:16

gdje ce te ugostiti zelju

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 08 avg 2014, 20:42

Pappy je napisao/la:Fudbalski klub Slavija iz Istočnog Sarajeva dobila je danas na vanrednoj sjednici Skupštine kluba novo rukovodstvo koje će pokušati da Slaviju stabilizuje.

Novo rukovodstvo sačinjeno je od dijela starog rukovodstva ali tu se nalazi i nekoliko novih imena.

Za predsjednika Skupštine re-izabran je Miloš Glogovac. Podsjećamo, on je podnio neopozivu ostavku na to mjesto prije nekoliko mjeseci, ali se pak na nagovor radne grupe ponovo vratio na tu poziciju.

Na mjesto predsjednika UO stigao je Zdravko Šavija. On je podnio ostavku prije par mjeseci sa mjesta direktora kluba, a sada je u dogovoru sa predsjednikom Radne grupe, načelnikom Ljubišom Čosićem, pristao da dođe na ovu poziciju.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, Ljubiša Ćosić, ujedno i predsjednik Radne grupe istakao je u svome govoru da je Radna grupa u period od 4. juna pa do danas uspjela sastaviti ekipu za novu sezonu, uspjela isplatiti jedan dio dugovanja, kao i poslati ekipu na pripreme. Ipak, i on sam priznaje da je moglo još više da se uradio, te da ipak nisu uspjeli da ostvare jedno jedinstvo sa kojim bi Slavila krenula naprijed. On je predložio, a zatim je skupština i prihvatila prijedloge za novi upravni odbor kluba, koji će biti nešto brojniji nego ranije.

U UO kluba nalaze se:

Slobodan Ujić, Zoran Pušara, Ljubiša Ćosić, Mirko Šarović, Siniša Dodik, Darko Babalj, Risto Trivun, Davor Ristović, Nenad Nešić, Dragan Kulina, Milivoje Tošić predstavnik navijača, predstavnik veterana kluba, te predstavnik grada Istočno Sarajevo.

Za ove posljednje tri stavke ostavljeno je da oni sami izaberu svoga predstavnika. Takođe ovaj broj članova UO će se sasvim sigurno povećati budući da predsjednik UO, Zdravko Šavija, ima pravo po statutu da dovede još 3-5 članova, a interesovanje da pomogne funkcionisanju kluba pokazao je i Rus Vladimir Šebankov.

- Cilj ovolikog broja ljudi u Upravnom odboru kluba jeste da se skupi grupa 15-20 ljudi koji bi mogli da klubu donesu oko 15-000 ponaosob, što bi uz 100-ak hiljada koje izdvaja opština Istočno Novo Sarajevo bilo dovoljno za funkcionisanje kluba, rekao je načelnik opštine I.N Sarajevo Ljubiša Ćosić.

Član UO kluba, Dragan Kulina iskoristio je ovu priliku da još jednom pozove navijače da fer i korektno bodre Slaviju i da se ne stvara problem sam sebi, budući da je nekako dogovoren reprogram duga od 18,000 KM savezu na ime kazni, a da je od utakmice sa Zrinjskim kazna 1500 KM.

- Mi narednih mjesec-dva gotovo sigurno nećemo igrati na našem stadionu. Želio bih da se zahvalim svim navijaima na podršci podršci, ali i da ih zamolim da prevaziđemo ono što naš klub samo košta. Dogovorili smo sa Savezom reprogram vraćanja duga od 18,000 KM što je cijela jedna mjesečna plata za sve u klubu, a podsjećam to je najmanja plata u ligi, istakao je Dragan Kulina na vanrednoj sjednici Skupštine FK Slavija.

Prvi korak ka stabilizaciji jednog od najstarijih klubova u regiji je učinjen. Ipak, izabrani će morati mnogo toga da urade da bi se to konačno i postiglo.
Sportbal.net
Kralju jeli ovaj Rus Vladimir onaj sto je kupio Energoinvest....Ovo ostalo ocekivano....samo smo izgubili dva-tri mjeseca u natezanju malo sam razocaran ovakvim ishodom....ali eto valjda ce ovaj rus pogurati malo sa kesom.....juce Musemic bio na stadionu kazu lik je regulara klasicna pricaju mi ovi momci sto rade teren zezo se sa njima pravo dosao da gleda kako napreduju radovi....20-og ovog je rok da se sve pripremi do busena...busen je izgleda sa Vlasica a ne sa Romanije...posto cuo po to prodo ima sad sto verzija za busen i radove oko stadiona....

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 08 avg 2014, 20:44

Fin imate stadioncic, samo malo jos da se usminka. I jos trava sada, steta sto ce je taj koncert totalno unistiti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 08 avg 2014, 20:49

mume je napisao/la:gdje ce te ugostiti zelju
Kralju opet Foca samo bez gledalaca to je po meni najvjerovatnije ali opet ovaj lik sto sam supljiro na stadinu sa njim kaze da je Bogdan Ceko predlagao Grbavicu da se igra na njoj mada ja licno nevjerujem u tu opciju...moje misljenje je da ce se igrati u Foci jer uprava Zelje kao i Zrinjskog nije htjela da nam izadje u susret da se zamjene domacinstva radi rekonstrukcije stadiona...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.