Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Tacno se vidi da se momci trude i Dusko kombinuje sve moguce opcije. To je to sto imamo u ovom trenutku. Momci bar trce i hoce za dres da se bore, jednostavno je ovo najbolje sto imamo sad nismo mi drzava koja ima tim da pokrije nedostatak Nihada, Jusufa i tako bitnih igraca. A to sto pricate da vas je stid i amaterizam garant vam je lopta strani pojam 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekujem od Mirze više, da povuče kad ne ide nikog. i mene malo nervira što siluje šuteve. Mirza ako pogodi prvu trojku bit' će svašta a ako ne, neće moći pogodit ništa. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
treba forsirat ovu djecu,bar ljudi imaju agresivnosti u odbrani a i u napadu samo malo vise samopouzdanja.Treba i Glogovcu dti sansu,ma ne moze biti gori od Stipanovica,Halilovica pa i Kikanovica.Ovo su sve ok timski igraci,kad ne vode glavnu rijec,kad im Nihad,Mirza ili amer izgrade poziciju,cim oni samo trebaju preuzet odgovornost,nastaju veliki problemi.Steta ovih povreda,i sto prije ovu djecu celicit,tjerat ih da ulaze,pucaju,pa kako god,ne mogu biti gori od ovih iskusnih polovnjaka.Jadan i Gordic,slomi se on dok organizuje igre,prvo jer su mu uzasni blokovi i kretanja nasih,pa isada da carini loptu,i onda mora ic na Halilovica ili sad na kraju na Albijanica.Mitrovic nije otvorenog suta imao,Sutalo ne moze bazen pogodit.Pripreme su,ali i drugima su brate,a ovi Canadjani a i Talijani jucer,pogadjaju sa svih pozicija i to igraci sa presmijesnim sutevima.Bogami ova Canada nidje veze ekipa,cim smo jacu odbranu zaigrali rasadose se,da su Nihad i Juka samo tu,ma 10 za nas bi bilo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Ti znaš zašto ne idu 100%,pročitaj šta sam napisao,napisao sam da sam siguran da nisu ozbiljni,ti ne umiješ pročitati,a kamoli rezonovati stanje na terenu pa da znaš kako ko šta radi na terenu.
Za tebe ne samo da pripadam stručnom timu ESPN-a,za tebe sam Greg Popovich glavom i bradom.
Sarkazam ti je nivou i izvlačiš iz mojih rečenica ono što ti hoćeš,ti si me naveo kao pljuvača,ja sam naveo da sam davao podršku Mirzi i reprezentaciji koju kritikujem kada ti nisi znao šta su koraci,a tvoje gluposti oko košarke me ne interesuju ni najmanje,tako da te i ne čitam niti želim da te čitam,ne obraćaj se meni više ni na ovoj,ni na jednoj drugoj temi.
Za tebe ne samo da pripadam stručnom timu ESPN-a,za tebe sam Greg Popovich glavom i bradom.
Sarkazam ti je nivou i izvlačiš iz mojih rečenica ono što ti hoćeš,ti si me naveo kao pljuvača,ja sam naveo da sam davao podršku Mirzi i reprezentaciji koju kritikujem kada ti nisi znao šta su koraci,a tvoje gluposti oko košarke me ne interesuju ni najmanje,tako da te i ne čitam niti želim da te čitam,ne obraćaj se meni više ni na ovoj,ni na jednoj drugoj temi.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
- kupus army
- Kontakt:
Mozel se ikako gledati tekma,a da se ne registruje na ovom balkansportu,jer sam vec sve pokusao i ne ide mi to sa registracijom?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ooo pa to ste vi, Greže Popoviche?MetanorisBack je napisao/la:Ti znaš zašto ne idu 100%,pročitaj šta sam napisao,napisao sam da sam siguran da nisu ozbiljni,ti ne umiješ pročitati,a kamoli rezonovati stanje na terenu pa da znaš kako ko šta radi na terenu.
Ako ste vi, kao vi, stručnjak meni, kao meni, ja sam presrećan čovjek.
Nemoj mi se samo primati, onda pričaš neistine.
Uživaj u tekmi i pljuvanju, evo smanjili smo na 4.
Nama je Željo svetinja jedina.
Igramo vrhunsku odbranu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
51-47 trenutno, stigli smo, 9-4 za nas u 3 cetvrtini
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kakav je igrac Marko Sutalo! 
Btw, dobro je ovo sada, puno bolje izgleda. Svidja mi se prije svega igra u odbrani, vidi se tu vece zalaganje.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Btw, dobro je ovo sada, puno bolje izgleda. Svidja mi se prije svega igra u odbrani, vidi se tu vece zalaganje.
Izdržati, to je temelj vrline!
Jel iko zna statistiku trenutno?
Stvarno me raduje kako igra Adin Vrabac. Biće on važan igrač za nas u ovim kvalifikacijama.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovaj pasalic veze nema. Los i u odbrani i u napadu...
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Igra u drugoj Francuskoj ligi,ja sam očekivao i gore...MilaKunis je napisao/la:Ovaj pasalic veze nema. Los i u odbrani i u napadu...
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Dajte ljudi napisite statistiku ko je najvise dao, za nas koji ne mozemo gledati, kako igramo 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
**** ti pasalicu sve,kakav imbecil majko moja,kako neinteligentaan lik,on je isklucivi krivac za ovih plus 8
VOLIM TE ZELJO
Jao trojke
Sutalo fula skoro otvorene suteve. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Teletović dao najviše, al' se i ispucavao, pogotovo u prvom poluvremenu. Buza i Vrabac dali fine ruke, Kikan po običaju retardiran, Stipan daj svoj maksimum kao i uvijek. Ostalo tanko.
Igra u prvom užas, u drugom već gledljivo sa odličnom odbranom.
Igra u prvom užas, u drugom već gledljivo sa odličnom odbranom.
Nama je Željo svetinja jedina.
-
mukitmovac
- Kontakt:
-12 za 2 minute hahah, smijesna smo ekipa
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Sta si spustio ruke, bolan Teletovicu???

Izdržati, to je temelj vrline!
Ja ovo nemam zivaca gledati...