AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Što se tiče golmana nemam ništa protiv Lopeza, dobar golman, pogotovo što se spominje jednogodišnja posudba. To mi dodatno potvrđuje ono što sam već u par navrata negdje čitao, a to je da je Perin dogovoren od 2015. godine.
Ako je to istina onda bi jednogodišnja posudba Lopeza bio odličan potez, ipak je 5 godina mladji od Abiatija, a što se mene lično tiče Agazi i Gabriel nisu vrijedni spomena.
Ako je to istina onda bi jednogodišnja posudba Lopeza bio odličan potez, ipak je 5 godina mladji od Abiatija, a što se mene lično tiče Agazi i Gabriel nisu vrijedni spomena.
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Robinho's agent: "There's a great possibility of Robinho returning to Santos. It's only the details that are missing."

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Odose izgleda dva bisera u jednom danu
Sad mi pogotovo zao sto smo se Urby-a onako olako rijesili,mogao je sluziti kao back-up
Sad mi pogotovo zao sto smo se Urby-a onako olako rijesili,mogao je sluziti kao back-up
+1UrbyEmanuelson je napisao/la:Odose izgleda dva bisera u jednom danu![]()
A i taj Urbi je biser, umjesto da ode negdje gdje ce igrati, on predje u Romu.
I koji k. seru, neka dovedu Perina odmah. Cuj cekaju do iduce sezone, pa do tada jarane ko ziv ko mrtav. Umjesto da se odmah obezbjedimo dok mozemo, rizikujemo da ga zauvijek izgubimo. Budale.
a i ovaj robinho, amin boze vise da ode... on vec tri mjeseca negdje prelazi.
I koji k. seru, neka dovedu Perina odmah. Cuj cekaju do iduce sezone, pa do tada jarane ko ziv ko mrtav. Umjesto da se odmah obezbjedimo dok mozemo, rizikujemo da ga zauvijek izgubimo. Budale.
a i ovaj robinho, amin boze vise da ode... on vec tri mjeseca negdje prelazi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma znam, nikad necu zaboraviti kad mjesec dana nije trenirao jer je bio "dogovoren" transfer u santos... i onda nije igrao ni narednih mjesec radi lose spreme... i to ti je profesionalni fudbaler koji igra u jednom milanu.
doduse, gori su nasi ispali.
nude mu se raznorazne ponude, a ovaj nas zanovijeta, boga pitaj sta je on umislio ko je... da se ja pitam, ako u narednih deset dana ne bi nasao klub, raskinuo bi ugovor pa ti jarane trazi gdje ces. pa dobro te je vise.
doduse, gori su nasi ispali.
nude mu se raznorazne ponude, a ovaj nas zanovijeta, boga pitaj sta je on umislio ko je... da se ja pitam, ako u narednih deset dana ne bi nasao klub, raskinuo bi ugovor pa ti jarane trazi gdje ces. pa dobro te je vise.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa dobro ne moze se bas tako jednostrano raskinuti ugovor, al ga mogu poslat da trenira sa Primaverom a utakmice prvog tima da gleda sa tribina 
Ugovor se moze raskinuti na dva nacina.
Prvi nacin je da jednostavno otpustis lika i cao. Isplatia mu sve unaprijed. Drugi nacin je sporazumni raskid ugovora kada se igrac i klub dogovore. Ja bi ga otpustio i cao. Njega i jos pet kloceva tipa Bonera, Zaccardo i slicni.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Prvi nacin je da jednostavno otpustis lika i cao. Isplatia mu sve unaprijed. Drugi nacin je sporazumni raskid ugovora kada se igrac i klub dogovore. Ja bi ga otpustio i cao. Njega i jos pet kloceva tipa Bonera, Zaccardo i slicni.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Normalno da mozes uz isplatu kompletne plate, al nije niko lud da to ucini. Bolje ga poslat da trenira s Primawerom i na tribine. Ova prva varijanta mu ispadne ko nagrada.
Čitam vašu temu najviše zadnjih dana, vidim da ste svi u nekoj agoniji i tako to. Jbg, teška vremena došla za Milan. Što netko reče sad ste po igračkoj kvaliteti u rangu Chijeva.
Nego ovaj Pero vam je idol. Po meni najsrčaniji navijač na forumu. Imam osjećaj da bi krvi dao za Milan, a možda čak i život. Čovjek se konstatno sekira.
Nego ovaj Pero vam je idol. Po meni najsrčaniji navijač na forumu. Imam osjećaj da bi krvi dao za Milan, a možda čak i život. Čovjek se konstatno sekira.
Pero bi, pretpostavljam, trebao biti ja?
I da, pogrijesio si u mojoj procjeni licnost. Ja sam jedna mirna i pitoma osoba, samo umijem biti preemotivan.
Robinho veceras putuje u Brazil, jos neke sitnice da sredi i adio. Napokon.
I da, pogrijesio si u mojoj procjeni licnost. Ja sam jedna mirna i pitoma osoba, samo umijem biti preemotivan.
Robinho veceras putuje u Brazil, jos neke sitnice da sredi i adio. Napokon.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ko kaže da smo u rangu Chieva nek se ide upucat sam, veću glupost nisam čuo odavno..
btw izgleda da je i Abate na izlazu ..
btw izgleda da je i Abate na izlazu ..
Klocevi odlaze polako ali sigurno...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Wolfsburg are interested in signing Pazzini, according to Sportitalia.
-" Ode žena ode decaaa, ode sve pi+čku materinuuuuu.."
-" Ode žena ode decaaa, ode sve pi+čku materinuuuuu.."
na cemu je ovo celo da i nama malo da, il je dosao tobe.. ajd rastjerav ove gursuze sve u pm i sto dalje od Italije, kakvi smo baksuzluci ne bi me zacudilo da dodju da zavrse karijeru kod nas, nego odmah ti to safataj dok je svjeze i goni sto dalje. kevin i robi otisli fala bogu. da bi kako jos otjerati abatea i zacarda ko da bi se rodio. boneru namjerno ne spominjem, njeg ni dragi bog ne moze otjerati tako da neka ga, moramo imati nekog i da zayebajemo.
Muntari mi je cool frajer, neka ga igra srcano ono sto odigra, ybajiga niko mu nije kriv sto je malo poglup, al je laf za velike utakmice sto jes jes.
Muntari mi je cool frajer, neka ga igra srcano ono sto odigra, ybajiga niko mu nije kriv sto je malo poglup, al je laf za velike utakmice sto jes jes.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipe
- Kontakt:
Strašno
A šta je sa ovim Acerbijem, nešto je bio bolestan, jel' dobar sad?
A šta je sa ovim Acerbijem, nešto je bio bolestan, jel' dobar sad?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.