Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Evo samo jedan dokaz,kad smo izgubili sanse za drugi krug,ako su kapiten i glavni igraci za odlazak Safeta zasto su pobijedili Iran?
Jasno je da su i oni znali da bi poraz znacio Safetov definitivni odlazak.Oni pobjedjuju utakmicu i ostavljaju ga na klupi a imaju mec loptu da ga dokrajce.
Molim da razmislite malo o tome.
Jasno je da su i oni znali da bi poraz znacio Safetov definitivni odlazak.Oni pobjedjuju utakmicu i ostavljaju ga na klupi a imaju mec loptu da ga dokrajce.
Molim da razmislite malo o tome.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Wuppertaler 1 : 2 Bayer
22' Stephan Kiessling
Leikauf 28'
48' Emir Spahic

22' Stephan Kiessling
Leikauf 28'
48' Emir Spahic
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sta obicni policajac prasinar ima zaustavljat autobus pod pratnjom?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jesil se sam sjeto da to postavis, ili ti je neko pomogao?
Juventinisimo je napisao/la:Wuppertaler 1 : 2 Bayer
22' Stephan Kiessling
Leikauf 28'
48' Emir Spahic
![]()
0 - 2
47' Brandt J.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Na scorestime pisalo Spahic...prepravljeno...greska..do mene jePapastathopoulos je napisao/la:Na rezultatima pise J. Brandt
Brandt je strijelac drugog gola..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Juventinisimo je napisao/la:Wuppertaler 1 : 2 Bayer
22' Stephan Kiessling
Leikauf 28'
48' Emir Spahic
![]()
Rijeci istine su jednostavne kao i sama istina.
Uloga iskrenog čovjeka — teška je uloga.
Ismijavanje kapitena jer je navodno postigao autogol
- Juventinisimo
- Kontakt:
To ti opet pocinjes???Ajax je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Wuppertaler 1 : 2 Bayer
22' Stephan Kiessling
Leikauf 28'
48' Emir Spahic
![]()
Rijeci istine su jednostavne kao i sama istina.
Uloga iskrenog čovjeka — teška je uloga.
Ismijavanje jer je kapiten navodno postigao autogol![]()
Spahic,u ovoj prici,nije dao autogol nego GOL...ti nemas kapaciteta da to shvatis,zasto se uopste trudis...
Opet tones,sve dublje i dublje,samo nisi svjestan toga...ljudi ti se smiju...
Trebam dobrog slikara da to nacrta...platicu dobro..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Re: Odg: Emir Spahić
Nadji mi iti jedan dokaz protiv Radoncica, Lagumdzije ili Bakira da rade ista lose. Nemoj mi insinuacije. Snimak, izjava, crno na bijelo. Bez toga ne zelim niti jednu losu protiv politicara.drummer je napisao/la:Kao ozbiljni ljudi spekulacije,neprovjerene glasine,nedokazane insinuacije...ne mozemo uzimati kao dokaze i kao cinjenice.Monolog je napisao/la:Napisao sam to x puta, dovoljno je pregledati nekoliko tema: ovu, temu o desavanjima u reprezentaciji i Safetu Susicu. Sve je napisano, samo treba citati. Sad, naravno da ja ne ocekujem da se povjeruje obicnom covjeku pored heroja koji nosi planetu na svojim ledjima, ali tad sam jos vjerovao da je istina bitna. Bijah mlad. Sad znam da je krijesta obojena u boje nase zastave = istina.
To je sustina,ko tvrdi nesto duzan je to potkrijepiti cvrstim dokazima.Ostalo su licni stavovi,mrznja ,animoziteti a to nije relevantno ni za kakvu ozbiljnu pricu,to moze eventualno biti predmetom dokone kafanske price kad se nema dovoljno drugih tema.
To sto neko pojedinac ili grupa ljudi ne voli nekoga,to nije relevantno ni za sta,to je samo licni stav.
Ovdje se ozbiljno optuzuje a ne nude se nikakvi dokazi,samo nagadjanja ,spekulacije,carsijske price,price jarana koji je cuo od zene doktora Karabega i slicno.Oprostit ces ali to tako ne ide.
Ti ces nekome da kazes da tone.
Vidi ti samo filozofskog potpisa. Borac za pravdu neki
Ti nisi kapacitet da razgovaras samnom a kamoli da sipas uvrede. Mozda po forumima ako ti moderator/i dozvoli. Inace nemas sanse momak.
A Spahic nije dao gol. Nego si toliko smotan i nesposoban da si pogresnog igraca prepisao. I cak si i nesto takvo ustanju da odbranis. Kako drugacije nego sa uvredama ( virtualnim )

A Spahic nije dao gol. Nego si toliko smotan i nesposoban da si pogresnog igraca prepisao. I cak si i nesto takvo ustanju da odbranis. Kako drugacije nego sa uvredama ( virtualnim )
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 avg 2014, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
"U prijateljskom susretu večeras su fudbaleri Bayera s 3:1 savladali Wuppertal, a naš reprezentativac Emir Spahić odigrao je drugih 45 minuta."
Počelo je počelo... Početak kraja!!!
Sad će se javit Cartman il Ajax da kazu da bi sigurno Papadopoulous bio na klupi da je Spahić mlađi.
Počelo je počelo... Početak kraja!!!
Sad će se javit Cartman il Ajax da kazu da bi sigurno Papadopoulous bio na klupi da je Spahić mlađi.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Evo jedne cinjenice o kojoj treba razmisljati kad se vaga profesionalna tezina Susica i Spahica. Ja mislim da Emira zadnjih 7-8 godina nije trenirao veci trenerski anonimus nego ovaj koji ga vodi u reprezentaciji. U isto vrijeme sam poprilicno siguran da Safet nikad u svojoj trenerskoj karijeri nije trenirao boljeg stopera od Spahica. Tocno je da Emir stari i da pada njegova igracka klasa. Nadodao bi i to da on po meni nikad i nije bio top klasa obrambenog nogometasa gdje ga je pa skoro 100% nasih navijaca do prije 2-3 godine stavljalo. Ali i kao takav je jos uvijek nas najbolji branic i samo je Arslanagic koji je mlad i neiskusan blizu njegovoj kvaliteti. Kako sada stvari stoje Susic Arslanagica nije uvjerio da mu je potreban. Toga sam se bojao od pocetka. Mozda bi njegov dolazak udaljio nekog od firminih igraca ili tko zna sta vec. On je morao sazrijevati sa Spahom i pomalo Spahica mijenjati sa Zukanovicem ili nekim drugim. Ali ovako izbaciti Spahu i samo nastaviti dalje je blasfemija. Na moju radost od toga nema nista. Odlazak Spahica bi povukao teske posljedice po Susica. Pogotovu ako ga isti izbaci iz sastava.
Jedva cekam ono cuveno papetovo:
"igrač koji nije standardan u svom timu ne moze igrati za repku"

"igrač koji nije standardan u svom timu ne moze igrati za repku"
Semper Fidelis
Itekako je bio u pravu. Vidjeli smo na SP-u koliko mogu naši igrači koji nisu standardni u svojim klubovima. Nažalost, zahvaljujući činjenici da imamo 14-15 kvalitetnih fudbalera, Pape je pogazio riječ i ispao dvoličan. Na SP-u se vidjelo ko može a ko dobro glumi da može.
@ dubrovnik
Koliko puta si gledao Arslanagica uzivo,tv, internet kako god ??
@ fkv123
Dali jos uvijek mislis da imamo samo 14-15 igraca ??
Koliko puta si gledao Arslanagica uzivo,tv, internet kako god ??
@ fkv123
Dali jos uvijek mislis da imamo samo 14-15 igraca ??
Znaci Misimovic moze 90 min. a Kolasinac ne moze. Tako je to Susic vidio. To je jedini covijek od par miliona ljudi koji su gledali utakmicu koji je tako vidio. Osim toga vidio je dobru igru Spahica jer bi ga pobogu da je drugacije bilo i da je dosljedan kao sto je bio sa Bicakcicem i Kolasincem protiv Irana spakovao na klupu. Zar ne?fkv123 je napisao/la:Itekako je bio u pravu. Vidjeli smo na SP-u koliko mogu naši igrači koji nisu standardni u svojim klubovima. Nažalost, zahvaljujući činjenici da imamo 14-15 kvalitetnih fudbalera, Pape je pogazio riječ i ispao dvoličan. Na SP-u se vidjelo ko može a ko dobro glumi da može.
Re: Odg: Emir Spahić
Pjesnik je napisao/la:Nadji mi iti jedan dokaz protiv Radoncica, Lagumdzije ili Bakira da rade ista lose. Nemoj mi insinuacije. Snimak, izjava, crno na bijelo. Bez toga ne zelim niti jednu losu protiv politicara.drummer je napisao/la:Kao ozbiljni ljudi spekulacije,neprovjerene glasine,nedokazane insinuacije...ne mozemo uzimati kao dokaze i kao cinjenice.Monolog je napisao/la:Napisao sam to x puta, dovoljno je pregledati nekoliko tema: ovu, temu o desavanjima u reprezentaciji i Safetu Susicu. Sve je napisano, samo treba citati. Sad, naravno da ja ne ocekujem da se povjeruje obicnom covjeku pored heroja koji nosi planetu na svojim ledjima, ali tad sam jos vjerovao da je istina bitna. Bijah mlad. Sad znam da je krijesta obojena u boje nase zastave = istina.
To je sustina,ko tvrdi nesto duzan je to potkrijepiti cvrstim dokazima.Ostalo su licni stavovi,mrznja ,animoziteti a to nije relevantno ni za kakvu ozbiljnu pricu,to moze eventualno biti predmetom dokone kafanske price kad se nema dovoljno drugih tema.
To sto neko pojedinac ili grupa ljudi ne voli nekoga,to nije relevantno ni za sta,to je samo licni stav.
Ovdje se ozbiljno optuzuje a ne nude se nikakvi dokazi,samo nagadjanja ,spekulacije,carsijske price,price jarana koji je cuo od zene doktora Karabega i slicno.Oprostit ces ali to tako ne ide.
@ajax, to možemo komotno diskutovati. Čini mi se da se ti ne slažeš samnom pa bih volio vidjeti tvoj spisak igrača. Uzmi u obzir da moraju imati naše državljanstvo i dozvolu da igraju za nas.