FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa šta što si iz širokog, dođi u subotu. evo ja te vodim na piće ako ne bude utakmica u tom terminu 

-
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:pa šta što si iz širokog, dođi u subotu. evo ja te vodim na piće ako ne bude utakmica u tom terminu

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
arena nemoze diktirat termin utakmice jer nije generalni sponzor kao bh telekom,arena uzima utakmice koje bht ne radi to kolo,samim tim nema pravo da odredjuje termin utakmice nego se prilagodi kako klub odredi satnicu i dan tako i oni moraju...nazalost,vise bih volio da arena ima prednost nego ovi debili sa bht-aKevin je napisao/la:ne vidim što je smiješnomukitmovac je napisao/la:Pa ti kralju dodji u subotuKevin je napisao/la:na programu arenasport pise da je utakmica u subotu u 19h![]()
kao prvo ja sam iz širokog, a kao drugo znamo da u dosta slučajeva tv diktira termin tako da...
samo sam ukazao na to da je an programu drugi termin
-
- Kontakt:
arena nemoze diktirat termin utakmice jer nije generalni sponzor kao bh telekom,arena uzima utakmice koje bht ne radi to kolo,samim tim nema pravo da odredjuje termin utakmice nego se prilagodi kako klub odredi satnicu i dan tako i oni moraju...nazalost,vise bih volio da arena ima prednost nego ovi debili sa bht-a[/qu
A moze arena, tamo je Vaha pitar komentator
A moze arena, tamo je Vaha pitar komentator

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Utakmica je u Nedjelju u pola 9 ja mislim
- zubanovic89
- Kontakt:
Hoćel bit polugodišnjih u prodaji da znam dal da izlazim u petak i subotu il da se kući gleda film 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Ako mi nismo potpisali nikakav ugovor sa bh tv i bh telekomom, zašto ne možemo prodat svaku utakmicu nekom drugom ili trećem, neka i ovi imaju pravo mi određujemo kome ćemo prodati, ne može moja tv prodavati prava nekom ttrećem, a nas se ništa ne pita ne kontam kakav je to ugovor.
To bi bilo idealno, 20 clanska i 20-25 polugodisnjazubanovic89 je napisao/la:Hoćel bit polugodišnjih u prodaji da znam dal da izlazim u petak i subotu il da se kući gleda film

Željeznicar za život cijeli !
- IlProfessore
- Kontakt:
Nek' se stide guzice kad obraza nemaju... još jedno veliko FUJ za ljude u klubu!bistrikboy je napisao/la:Cijene godisnjih su stvarno vic pravi,pa imal' iko mozga u toj upravi?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- JoseMourinho
- Kontakt:
a sta nevalja kod godinjih?? za 70km dobijes godinu dana gledanja tekmi na jugu, ovako da ides na svaku skuplje bi te ispalo..
i usput da kzesm, se.rete po upravi maximalno, jetko gdje se zna koliko duga se ima, koliko se od sponzora dobija, a mi te neke iformacije imamo, neznam sta ocekujete da salju svaki petak ujtru dopis o finansijskom stanju pa da hodza na dzumi procita da vas informisu?
i usput da kzesm, se.rete po upravi maximalno, jetko gdje se zna koliko duga se ima, koliko se od sponzora dobija, a mi te neke iformacije imamo, neznam sta ocekujete da salju svaki petak ujtru dopis o finansijskom stanju pa da hodza na dzumi procita da vas informisu?
jug + članarina = 65 KM iliti 4,33 KM po utakmici.
sjever + članarina = 95 KM iliti 6,33 KM po utakmici.
ne znam vala, ko misli da je ovo puno, a tvrdi da voli želju, ima ozbiljniji problem od cijene karata na grbavici...
ne znam vala, ko misli da je ovo puno, a tvrdi da voli želju, ima ozbiljniji problem od cijene karata na grbavici...
-
- Kontakt:
Tako je.ChWilla je napisao/la:jug + članarina = 65 KM iliti 4,33 KM po utakmici.
Ma kada bi bila 10 KM godišnja, našao bi se neki da kaže, kud' bar nije 7KM. Mislim... Ovo su smiješne cijene, al' džaba, kada smo poslije rata izašli kao društvo navikli na gibiru.
Da li planirate polugodisnje za clanove kao proslu sezonu ?fkzeljeznicarba je napisao/la:Tako je.ChWilla je napisao/la:jug + članarina = 65 KM iliti 4,33 KM po utakmici.
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Ne planiram ja ništa, ja samo čitam vijeeeesti.likusa je napisao/la:Da li planirate polugodisnje za clanove kao proslu sezonu ?fkzeljeznicarba je napisao/la:Tako je.ChWilla je napisao/la:jug + članarina = 65 KM iliti 4,33 KM po utakmici.

Nisu u planu polugodišnje.
- JoseMourinho
- Kontakt:
e momci treba mi usluga ko je raspolozen
bit cu mu bas zahvalan 
evo radim zelju na manageru, ocu da odigram koju sezonu da pokusam sa nasim juniorima doc do grupa LP
ovo sam do sad odradio po svom znanju, e sad posto neznam sve detalje, recite dal sam fulio poziciju kojeg igraca, dal sam zaboravio kojeg talentovanog juniora, i za ovaj odbor bgm neznam koje na igri su stavljeni ovi pa ako ko zna da i to pormjenim(al nije bas prioritet), isto tako koga jos od trenera u klubu imamo ako ko zna da jos jednog dvojcu ubacim

hvala unaprijed onom ko bude imo volje
EDIT: i zaboravio sam napisat ovdje su svi godinu dana mladji, jer je FM 14 koji krece u junu 2013, tako da su svi godinu dana mladji

evo radim zelju na manageru, ocu da odigram koju sezonu da pokusam sa nasim juniorima doc do grupa LP

ovo sam do sad odradio po svom znanju, e sad posto neznam sve detalje, recite dal sam fulio poziciju kojeg igraca, dal sam zaboravio kojeg talentovanog juniora, i za ovaj odbor bgm neznam koje na igri su stavljeni ovi pa ako ko zna da i to pormjenim(al nije bas prioritet), isto tako koga jos od trenera u klubu imamo ako ko zna da jos jednog dvojcu ubacim

hvala unaprijed onom ko bude imo volje

EDIT: i zaboravio sam napisat ovdje su svi godinu dana mladji, jer je FM 14 koji krece u junu 2013, tako da su svi godinu dana mladji

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 05 avg 2014, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Loncaric nije kod nas, i imas dosta igraca koji su ti stariji od ovog napisanog
-
- Kontakt:
Kosorić može igrati DM, ne vjerujem da može DR, Hasković može AM.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Orvel, PeppermintSA, Poligon10, Proximic, UltraSa46, WeekendOffender i 149 gostiju.