$eLLa je napisao/la:ma super dobar sam opet 35km uplatio 3km,dodo sam jos wade-a vise koseva i los angeles lakerse hendikep 1(da ce vise od 12 koseva dobit a dobili 23) , veceras odlicna ponuda sto se tice nba![]()
Hoćeš li opet neki savjet
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
$eLLa je napisao/la:ma super dobar sam opet 35km uplatio 3km,dodo sam jos wade-a vise koseva i los angeles lakerse hendikep 1(da ce vise od 12 koseva dobit a dobili 23) , veceras odlicna ponuda sto se tice nba![]()
Izbaciti ItalijaneGunnerS je napisao/la:To bi bilo pametno![]()
Al samo lige petice, jer se one "manje" namještaju
spanija, engleska i francuska bi bile dovoljne... bundesliga je jako nezgodna,a ni talijani nisu nista laksi za skidanje rezultata...GunnerS je napisao/la:To bi bilo pametno![]()
Al samo lige petice, jer se one "manje" namještaju
Kladionice upravo vrše te analize i na osnovu njih postavljaju odnos kvota._dreamer_ je napisao/la:mislim da bi bilo dobro kada mi se okupila grupa ljudi na forumu koja bi se podijelila u vise grupa tako da se svaka od osoba specijalizira za par klubova i da prati njihovu formu, interne probleme, povrede, atmosferu i ostalo i da na osnovu toga daje malo detaljniju analizu i prognozu rezultata. kad bi se tako moglo obuhvatiti par liga, i kad bi se radile kvalitetne analize tekmi, mislim da bi se mogli dobri tiketi sastavljati, i to u kontinuitetu, tako da svi imaju koristi od toga...
ikooo???mandraX je napisao/la:momci jel moze iko pomochtreba mi link gdje mogu da gledam tekmu, BiH - Gana veceras ... plzz
samo nek' radi
mandraX je napisao/la:ikooo???mandraX je napisao/la:momci jel moze iko pomochtreba mi link gdje mogu da gledam tekmu, BiH - Gana veceras ... plzz
samo nek' radi
Plzzz
ok druze, hvalaAdinjo je napisao/la:mandraX je napisao/la:ikooo???mandraX je napisao/la:momci jel moze iko pomochtreba mi link gdje mogu da gledam tekmu, BiH - Gana veceras ... plzz
samo nek' radi
Plzzz
Eno lik je postavio na podforumu...BIH- Gana
Moje iskustvo glasi: što ih više analiziram više sam u minusu._dreamer_ je napisao/la:mislim da bi bilo dobro kada mi se okupila grupa ljudi na forumu koja bi se podijelila u vise grupa tako da se svaka od osoba specijalizira za par klubova i da prati njihovu formu, interne probleme, povrede, atmosferu i ostalo i da na osnovu toga daje malo detaljniju analizu i prognozu rezultata. kad bi se tako moglo obuhvatiti par liga, i kad bi se radile kvalitetne analize tekmi, mislim da bi se mogli dobri tiketi sastavljati, i to u kontinuitetu, tako da svi imaju koristi od toga...
Da, da, Njemce i Italijane izbacit a ubacit Holanđane al Škote također ne, Bolje PortugalceEmir_ZENICA je napisao/la:Izbaciti ItalijaneGunnerS je napisao/la:To bi bilo pametno![]()
Al samo lige petice, jer se one "manje" namještaju![]()
A kad bi se ostale gledale Skotska i Holandija napolje![]()
Wales ti je nasigurnijaGunnerS je napisao/la:Da, da, Njemce i Italijane izbacit a ubacit Holanđane al Škote također ne, Bolje PortugalceEmir_ZENICA je napisao/la:Izbaciti ItalijaneGunnerS je napisao/la:To bi bilo pametno![]()
Al samo lige petice, jer se one "manje" namještaju![]()
A kad bi se ostale gledale Skotska i Holandija napolje![]()
Ili Englesku drugu, treću ligu, i one su poprilično sigurne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.