Gledao sam ga 10ak puta ali da li je slucajnost ili ne ne znam. Svaku je utakmicu odigrao odlicno kao da je preiskusan igrac. Ne znam cemu ovo pitanje. Nisam ja neki strucnjak da ne mogu pogrijesiti. Ali vjerujem u strucnost ljudi u njegovom klubu.Ajax je napisao/la:@ dubrovnik
Koliko puta si gledao Arslanagica uzivo,tv, internet kako god ??
@ fkv123
Dali jos uvijek mislis da imamo samo 14-15 igraca ??
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Da se tele pridržava toga igrali bi mu igrači iz naše lige jer prvi Džeko ne bi bio pozvan.fixator je napisao/la:Jedva cekam ono cuveno papetovo:
"igrač koji nije standardan u svom timu ne moze igrati za repku"
Re: Odg: Emir Spahić
Insinuacije i pretpostavke. Nadji da su Bakir, Lagumdzija ili Radoncic krivi za bilo sta od ovoga. Samo cvrste dokaze to, to i to.stokton je napisao/la:Pjesnik je napisao/la:Nadji mi iti jedan dokaz protiv Radoncica, Lagumdzije ili Bakira da rade ista lose. Nemoj mi insinuacije. Snimak, izjava, crno na bijelo. Bez toga ne zelim niti jednu losu protiv politicara.drummer je napisao/la: Kao ozbiljni ljudi spekulacije,neprovjerene glasine,nedokazane insinuacije...ne mozemo uzimati kao dokaze i kao cinjenice.
To je sustina,ko tvrdi nesto duzan je to potkrijepiti cvrstim dokazima.Ostalo su licni stavovi,mrznja ,animoziteti a to nije relevantno ni za kakvu ozbiljnu pricu,to moze eventualno biti predmetom dokone kafanske price kad se nema dovoljno drugih tema.
To sto neko pojedinac ili grupa ljudi ne voli nekoga,to nije relevantno ni za sta,to je samo licni stav.
Ovdje se ozbiljno optuzuje a ne nude se nikakvi dokazi,samo nagadjanja ,spekulacije,carsijske price,price jarana koji je cuo od zene doktora Karabega i slicno.Oprostit ces ali to tako ne ide.šta sve živi na ovome svijetu. Fabrike propale a one koje rade su na rubu propasti, radnici nemaju plata. Jedino što radi su uslužne djelatnosti, a znamo( za tebe nisam sguran) da bez proizvodnje država propada, samo nas spašava( vještački) MMF od bankrota i nađe se lik koji kaže de crno na bijelo
Pa kud će ti crnje ili ti ga bjelje od ovoga stanja u državi
P.S. Ovako pojedini ovdje brane Spahica a toliko stvari je vise nego jasno o njemu i svim mutnim i necasnim radnjama. Dovoljno je samo reci, godinama najbolji Munjin jaran.
Napisao sam prije pola sata ako zelis mozes da pogledas na temi zaboravljeni/potencialni igraci da ne trolam temu. Ukratko na svim pozicijama smo pokriveni osim treci napadac. Po meni bi bilo dobro imati i cetvrtog jer dobrih napadaca nikad dosta. Jedino treba pronaci drugog zadnjeg veznog pored Besica od par potencijalnih igraca. A ako Zahirovic bude starter onda mozda cak ni to nece biti potrebno.fkv123 je napisao/la:@ajax, to možemo komotno diskutovati. Čini mi se da se ti ne slažeš samnom pa bih volio vidjeti tvoj spisak igrača. Uzmi u obzir da moraju imati naše državljanstvo i dozvolu da igraju za nas.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Ovaj se još nije oprostio ? izgleda da mu treba nacrtat neke stvari ? 
@dubrovnik, nemam namjeru ulaziti u taktiku, formacije i te stvari. Ja isključivo pričam o nastupima igrača koji nisu standardni u svojim klubovima. Vidjelo se da poslije 50-60 minuta umiru od umora. S obzirom na to, apsolutno se slažem sa konstatacijom da igrač koji nije standardan u klubu nije u stanju da bude od velike koristi reprezentaciji. Ne zato što nema šlifa, nego zbog fizičke spreme. Ko je ikada u životu igrao fudbal, ne s rajom oko zgrade, zna da ako nisi fizički/kondicioni spreman od tebe nema ništa. Imaš zamisao, ali noge teške i tu sve pada u zodu.
Dragi Pjesniče prvo nauči citirat, a drugo dao sam ti neoboriv dokaz države koja propada sve dublje i dublje, a koju vode dotični i ti opet po svom.
Nije bolest sve što boli skontaćeš kad odrasteš.
Super ja ga nisam skoro nikako gledao zato te pitam. Samo znam da je imao dobre ocjene. Svakako radi se o kapitalcu koji igra u odlicnom klubu. Trebala bi se mu dati po meni neka garancija da se na njega ozbiljno racuna inace ce mozda cekati Belgiju.dubrovnik je napisao/la:
Gledao sam ga 10ak puta ali da li je slucajnost ili ne ne znam. Svaku je utakmicu odigrao odlicno kao da je preiskusan igrac. Ne znam cemu ovo pitanje. Nisam ja neki strucnjak da ne mogu pogrijesiti. Ali vjerujem u strucnost ljudi u njegovom klubu.
Tu si dobrim dijelom u pravu ali nasi igraci makar vecina njih su standardni igraci svojih klubova. Protiv Nigerije su nam najvise u obrani plivali Spahic i Lulic kad bi se uopce vratio nazad. A njih dvojica su prvotimci. Makar bili. Biti prvotimac Kineskog, Hrvatskog ili nekog loseg Turskog kluba ili zamjena u nekom velikanu Bundes lige. Nije to ista prica.Misimovic i Medunjanin nikad u zivotu nisu mogli trcati 90 minuta.fkv123 je napisao/la:@dubrovnik, nemam namjeru ulaziti u taktiku, formacije i te stvari. Ja isključivo pričam o nastupima igrača koji nisu standardni u svojim klubovima. Vidjelo se da poslije 50-60 minuta umiru od umora. S obzirom na to, apsolutno se slažem sa konstatacijom da igrač koji nije standardan u klubu nije u stanju da bude od velike koristi reprezentaciji. Ne zato što nema šlifa, nego zbog fizičke spreme. Ko je ikada u životu igrao fudbal, ne s rajom oko zgrade, zna da ako nisi fizički/kondicioni spreman od tebe nema ništa. Imaš zamisao, ali noge teške i tu sve pada u zodu.
Ja sam ti naveo tri imena koja se najvise pominju po negativnom, jos jedno ti trazim konkretan DOKAZ da su oni upleteni u bilo sta necasno. Navodis samo insinuacije a dokaza nigdje.stokton je napisao/la:Dragi Pjesniče prvo nauči citirat, a drugo dao sam ti neoboriv dokaz države koja propada sve dublje i dublje, a koju vode dotični i ti opet po svom.
Ako smatras da Spahic nije ni za sta kriv dok se to ne argumentuje videom ili necim slicnim, nemoj onda biti nepravedan ni prema politicarima.
Spahić već par godina "pliva". Isto bi se moglo reći za Lulića, koji od one čuvene utakmice protiv Rumuna nije haman ništa pokazao. Biti zamjena u Bundesligašu je gore nego biti konstantno u prvih 11 neke ekipe iz Turske, Itd. To je moje mišljenje, a to mislim iz prostog razloga što je uvijek bolje igrati i biti u pokretu nego sjediti na klupi. Da, onaj što sjedi na klupi u Bundesligi ili Engleskoj je vjerovatno kvalitetniji igrač, ali nije fizički spreman kao neko što igra po 90min svako 3-4 dana. Ne bih se složio da Miske nikada nije bio u stanju da trči. Iz doba u Wolfsburgu on je itekako trčao, ali on nikada nije bio brz. Dok Medunjanin nikada nije bio konstantno u prvih 11 u klubovima gdje je igrao(izuzev perioda u Israelu i Turskoj). Spreman igrač diktira tempo od prve do 90e minute. Onaj kome fali utakmica je prisutan dok može i onda postane drvo kada utakmica zagusti.
@ fkv123
Razlika je ako je neko zamjena i ulazi uvijek zadnjih 20-30 minuta zbog nedostatka kondicije i svega kao sto si prije objasnio. To nije isto kao ako je neko zamjena i zapocne svaku drugu utakmicu od pocetka i igra po 90 minuta. Posebno ako govorimo o npr. Spahicu zbog godina za njega je i bolje da igra svaku drugu ako ce igrati pune utakmice naravno. Sve to zavisi. Isto tako i u reprezentaciji za zadnjih 30 minuta moze biti koristnija zamjena neko ko igra manje ali je zato kvalitetniji igrac. Druga stvar je ako nikako neigra. Kada zaigraju Arslanagic, Prcic i Vrancic mi imamo puno vise od tih 14-15 tvojih igraca. I ostaje problem samo jedna pozicija. A to je treci napadac kojega ja nevidim ni na vidiku.
Razlika je ako je neko zamjena i ulazi uvijek zadnjih 20-30 minuta zbog nedostatka kondicije i svega kao sto si prije objasnio. To nije isto kao ako je neko zamjena i zapocne svaku drugu utakmicu od pocetka i igra po 90 minuta. Posebno ako govorimo o npr. Spahicu zbog godina za njega je i bolje da igra svaku drugu ako ce igrati pune utakmice naravno. Sve to zavisi. Isto tako i u reprezentaciji za zadnjih 30 minuta moze biti koristnija zamjena neko ko igra manje ali je zato kvalitetniji igrac. Druga stvar je ako nikako neigra. Kada zaigraju Arslanagic, Prcic i Vrancic mi imamo puno vise od tih 14-15 tvojih igraca. I ostaje problem samo jedna pozicija. A to je treci napadac kojega ja nevidim ni na vidiku.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 avg 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Necu vise ulaziti u dalnju diskusiju jer po meni svaki igrac sa klupe Bayrna, Cityja, Borusije... je spreman kao i prvotimac. Nisu to lige gdje oni sebi mogu dopustiti da im je zamjena rupa. Nema toga vise.fkv123 je napisao/la:Spahić već par godina "pliva". Isto bi se moglo reći za Lulića, koji od one čuvene utakmice protiv Rumuna nije haman ništa pokazao. Biti zamjena u Bundesligašu je gore nego biti konstantno u prvih 11 neke ekipe iz Turske, Itd. To je moje mišljenje, a to mislim iz prostog razloga što je uvijek bolje igrati i biti u pokretu nego sjediti na klupi. Da, onaj što sjedi na klupi u Bundesligi ili Engleskoj je vjerovatno kvalitetniji igrač, ali nije fizički spreman kao neko što igra po 90min svako 3-4 dana. Ne bih se složio da Miske nikada nije bio u stanju da trči. Iz doba u Wolfsburgu on je itekako trčao, ali on nikada nije bio brz. Dok Medunjanin nikada nije bio konstantno u prvih 11 u klubovima gdje je igrao(izuzev perioda u Israelu i Turskoj). Spreman igrač diktira tempo od prve do 90e minute. Onaj kome fali utakmica je prisutan dok može i onda postane drvo kada utakmica zagusti.
Pa ko je kriv nego oni, oni su vlast, ne može bit kriv Alija Sirotanović ili Wil Smith.Pjesnik je napisao/la:Ja sam ti naveo tri imena koja se najvise pominju po negativnom, jos jedno ti trazim konkretan DOKAZ da su oni upleteni u bilo sta necasno. Navodis samo insinuacije a dokaza nigdje.stokton je napisao/la:Dragi Pjesniče prvo nauči citirat, a drugo dao sam ti neoboriv dokaz države koja propada sve dublje i dublje, a koju vode dotični i ti opet po svom.
Ako smatras da Spahic nije ni za sta kriv dok se to ne argumentuje videom ili necim slicnim, nemoj onda biti nepravedan ni prema politicarima.
Ako pod tom vlasću ima više penzionera nego zaposlenih onda znači da ne rade dobro svoj poso, prosto ko pasulj.
Mogu do sutra nabrajat al opet ćeš ti po svom.
Evo ovako ako trener ima loše rezultate kao onaj Moyes u Unitedu pa normalno da je on kriv nije kriv Hašim iz Banovića. I sad da imam istu percepciju ko ti mogu reć e daj mi konkretan dokaz da je on kriv, a ti mi već napiso.
Tebi da kaže neko nebo je plavo i pokazo ti ga reko bi daj mi dokaz
@dubrovnik, samo mi reci ovo: da li smatraš da onih 3-4 utakmice zaredom kada je Džeko sjedio na klupi da nisu ostavile trag na njemu i da je bio u potpunosti isti igrač kao onaj što je prošle sezone iznio haman cijeli teret u drugom dijelu?
Imamo i napadaca. Makar jos 3, samo ih treba pozvati.Ajax je napisao/la:@ fkv123
E sad to sve lijepo primjeni na Spahica i malo progledaj svojim ocima a nemoj ga braniti "dajte snimke i dokaze". Naravno da snimaka nema, naravno da vecina suti samo jer se boje, naravno da je Spahic najvece zlo koje se ikad desilo BH fudbalu a to znaju svi oni koji su imali kakav dodir sa savezom i reperezentacijom.stokton je napisao/la:Pa ko je kriv nego oni, oni su vlast, ne može bit kriv Alija Sirotanović ili Wil Smith.Pjesnik je napisao/la:Ja sam ti naveo tri imena koja se najvise pominju po negativnom, jos jedno ti trazim konkretan DOKAZ da su oni upleteni u bilo sta necasno. Navodis samo insinuacije a dokaza nigdje.stokton je napisao/la:Dragi Pjesniče prvo nauči citirat, a drugo dao sam ti neoboriv dokaz države koja propada sve dublje i dublje, a koju vode dotični i ti opet po svom.
Ako pod tom vlasću ima više penzionera nego zaposlenih onda znači da ne rade dobro svoj poso, prosto ko pasulj.
Mogu do sutra nabrajat al opet ćeš ti po svom.
Evo ovako ako trener ima loše rezultate kao onaj Moyes u Unitedu pa normalno da je on kriv nije kriv Hašim iz Banovića. I sad da imam istu percepciju ko ti mogu reć e daj mi konkretan dokaz da je on kriv, a ti mi već napiso.
Tebi da kaže neko nebo je plavo i pokazo ti ga reko bi daj mi dokaz
Dzeko je psihicki jedan od najjacih igraca na svijetu. Koliko je puta usao i rijesio tekmu za vrijeme onog budalastog Talijana. Naravno da utice neigranje ali ako je covjek klasa i u losijoj formi ce biti bolji nego los igrac kada je u top formi. Edin Dzeko je zvijer od igraca samo treba igru prilagodit njemu. To je Pelegrini pokazao. Nije ti dobar primjer. E on je meni jedan od top svjetskih napadaca iako ga mnogi nasi podcjenjuju.fkv123 je napisao/la:@dubrovnik, samo mi reci ovo: da li smatraš da onih 3-4 utakmice zaredom kada je Džeko sjedio na klupi da nisu ostavile trag na njemu i da je bio u potpunosti isti igrač kao onaj što je prošle sezone iznio haman cijeli teret u drugom dijelu?
Re: AW: Emir Spahić
Jesam li ja rekao nesto za ta hinjska provociranja i prepucavanja?Ajax je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Wuppertaler 1 : 2 Bayer
22' Stephan Kiessling
Leikauf 28'
48' Emir Spahic
![]()
Rijeci istine su jednostavne kao i sama istina.
Uloga iskrenog čovjeka — teška je uloga.
Ismijavanje kapitena jer je navodno postigao autogol![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Šta ću bola primjenit.Pjesnik je napisao/la: E sad to sve lijepo primjeni na Spahica i malo progledaj svojim ocima a nemoj ga braniti "dajte snimke i dokaze". Naravno da snimaka nema, naravno da vecina suti samo jer se boje, naravno da je Spahic najvece zlo koje se ikad desilo BH fudbalu a to znaju svi oni koji su imali kakav dodir sa savezom i reperezentacijom.
vi govorite o stvarima van terena koje su priče rekla kazala.
Gdje je neko iz nogometnog saveza, saigrača ili selektora potvrdio čaršijske priče i novinarska naklapanja?
Čuj Spahić najveće zlo koje se desilo BH fudbalu. Šta reći na ovo, svaka daljnja komunikacija je suvišna.
Najbolji odbrambeni igrač BiH zadnjih 10 godina bez konkurencije, kapiten, srce i duša tima.
Sve ostalo je klasična balijska ljubomora.
Toliko od mene do sljedećeg Spahinog nastupa kao kapitena, koji će inače vrlo brzo
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], HariTz, Yucca i 57 gostiju.