Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ameel1
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ameel1 » 01 avg 2014, 22:12

Ma bravo! 190.000 eura sedmicno! Treba to potrositi :)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 avg 2014, 23:06

zmaj348 je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Proliv ima bolje argumente od vas :thumbup: :clap:
ajd budi čovjek pa nam kaži šta ti je Džekson skrivio u životu?
Ja imam i dalje cu imati dobar zivot i bez Dzeke.

Dzeko je bio igracina u Wolsburgu i da je nastavio mogao je biti medju top 3 napadaca svijeta.

Ali ne Dzeko je izabrao novac a ne fudbal...prodao je sebe i time je sprijecio mnoge lijepe trenutke napacenom narodu u BiH...koji je zivio za Dzeku i da Dzeko bude uspjesan i zabija golove.

Vrlo je antipatican i arogantan postao...mali primjer je da je digao nos i prestao da daje izjave za recimo BHT i sportsport . ba

Ali moze je Engleze i Svabe...to ''bh'' dijamantu!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 avg 2014, 23:17

Nemoj se skrivati iza naroda, nije narod napacen, ti si napacen.

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 01 avg 2014, 23:26

On je sebi davno zajebo karijeru....cak vise ni medijima nije interesantan kao prije

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 01 avg 2014, 23:27

Ko voli Bosnu nemoze mrzit Dzeku .Komsije nemogu smislit nista sto je Bosansko.Tema je zatrovana skroz a tako ce biti I sa Besicem cim bude imao malo vise uspjeha.Nemogu dusmani to da gledaju.Nemogu oni da mrze kolko mi mozemo da volimo .Nek crknu

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 01 avg 2014, 23:37

pauk@ e ovako moje viđenje Đžekinog nastupa,vjerovatno si mislio na Nigeriju;pretrčao je koliko i većina ostalih repr,dao je gol koji je poništen,imao 3-4 šanse od koje i ona u posljednim minutama kada je lopta pogodila stativu priznaćeš i sam da bez truda nebi imao tolike šanse pa šta bi trebali španci sad npr. da urade sa Costom....nemoj misliti da sam ja sad slijepi Džekin fan govorim samo ono što je realno svi bismo mi voljeli da je Džeko onda zabio ali tada bi i tebi vjerovatno bio heroj ali eto nije i šta ćemo sada to je fudbal. ne možeš uvijek sve ostvariti.Što se tiče ignorisanja naših medija o tome nemam neko posebno mišljenje vjerovatno su neki njegov intervju ili nešto drugo okrenuli kako je njima odg.a malo se ugledao i na Spahu al et znamo svi kakvi su naši mediji...

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 02 avg 2014, 01:25

Dzeko ove sezone ce unaciti 25 golova! Zivi bili pa vidjeli.
G BUSSA BUSS

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 avg 2014, 07:57

Pojedini na ovom forumu su ocito zaljubljeni u Edina pa nas svakodnevno smaraju sa komentarima. Naravno ne zele da to bude ocito pa pisu sto negativnije komentare. :kafa: :kafa: Iskren da budem, meni se kosa na glavi dize od ove teme. Urjetko je i posjecam upravo zbog toga. Nego ljudi Boziji odakle u vama toliko mrznja da mi je samo znati? Kritika je jedno. Nakon lose utakmice bilo to za repku ili klub i treba kritikovati. Al ovo vase- ovo je cista mrznja. Nista drugo. Pa neke bi ovdje sevap bilo psihologu poslati na pretrage. Da Edin je mogao odigrati bolje protiv Nigerije to su skontale i ptice na grani vise ali da Edinu cist gol nije ponisten vi bi ovdje napisali par komentara kako je dao super gol i smijem ruku u vatru staviti da niko ni jedno jedino slovo na ovoj temi ne bi napisao do pocetka sezone Citya. Ali greskom je gol ponisten i vi sad kao imate za pravo da blatite Edina, njegovu porodicu,sestru, djevojku.... Halo ba? Kako vas samo nije stid? Edin je milion puta do sad obradovao cjelu BiH, ovoj prvenstveno reprezentaciji dao mnogo jako mnogo, a o drzavi da i ne pricam i vi imate obraza da pljujete i spominjete njegovu porodicu i djevojku u najruznijim mogucim kontestima. Pa to samo mogu psihijatriski slucajevi, a po svemu sudeci za to su samo pojedini i zreli. Pa sta ste to vi, o Forumski Svecevi napravili za ovu drzavu i ovaj narod? Ocito ste svi jako pametni, talentovani, zanat znate, izvolte gospodo latite se kopacki i lopte pa nam vi nosite repku i predstavljajte drzavu. Mislim steta bi bilo da se taj silni talenat ne iskoristi i propadne. To je nedopustivo. Normalan svijet zna ko je Edin Dzeko. I Bogu dragom hvala da nas i takvih ima. Normalan svijet zna i sta je Edin Dzeko napravio za pvu repku i znamo da ce nas obradovati jos puno puta i da smo i bit cemo ponosni sto mozemo reci da poticemo iz iste drzave odakle i Edin. Jer nama je Edin ponos. A vi sto mislite da ste bolji i veci od Edina Dzeke - il dokazite il se prestanite blamirati na forumu. Ja ipak mislim da bi vam najbolje bilo psihijatra da kontaktirate. Ukoliko sebi ne mozete priustiti psihijatra posaljite Edinu poruku na fb- on je jedan jako fin momak i mozda se smiluje pa vam on uplati par terapija. Zna on koliko bi sevapa zaradio. :bih: :bih: :bih:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 avg 2014, 14:09

slika

slika

Ono kad neki "prco" ispadne veci covjek od tebe :kafa:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 avg 2014, 14:17

autogol je napisao/la:slika

slika

Ono kad neki "prco" ispadne veci covjek od tebe :kafa:
:thumbup: al evo, svemu se vratilo.....sad se mora patiti po engleskoj sve do 2018....i to još u onom mračnom i sivom gradu Manchesteru......al kasno mu je sad ,trebao je ranije na to misliti.....sad pati....

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 02 avg 2014, 15:29

Kad bi svi u svojim poslovima bili ono što je Džekson u fudbalu :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Ne bi onda Džeko morao razveseljavati napaćeni narod, jer to ne bismo bili...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 avg 2014, 16:45

Samo zelim reci hvala Pauku, sto pise poruke, kakve bi i ja pisao na ovoj temi. Sigurno i vecina forumasa se slaze sa njim, samo jednostavno nezeli na ovoj temi to pisati, jer odma nastaje sukob. Ja nemam nikakve simpatije prema Dzeki, jer je kao covjek supalj, postao je obicni glumac, ali nije on kriv, vec ljudi oko njega, kao i vijerni navijaci, koji ga brane protiv svega. Nesto slicno kao i glupi narod koji brani bh politicare.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 avg 2014, 20:54

CITY TEAM: Hart, Clichy, Kolarov, Boyata, Rekik, Fernando, Navas, Toure, Nasri, Jovetic, Dzeko

Dzeko od prve minute

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 avg 2014, 21:46

1:0
Jovetic odlican gol.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 avg 2014, 22:48

samoposmatram je napisao/la:Samo zelim reci hvala Pauku, sto pise poruke, kakve bi i ja pisao na ovoj temi. Sigurno i vecina forumasa se slaze sa njim, samo jednostavno nezeli na ovoj temi to pisati, jer odma nastaje sukob. Ja nemam nikakve simpatije prema Dzeki, jer je kao covjek supalj, postao je obicni glumac, ali nije on kriv, vec ljudi oko njega, kao i vijerni navijaci, koji ga brane protiv svega. Nesto slicno kao i glupi narod koji brani bh politicare.
Hvala i tebi sto podrzavas Pauka...ali samo da znas,Pauk je Dzekin rodjak... :mrgreen:

Pljuvati Dzeku kao covjeka je u svaku ruku bezobrazno,papanski....kritikovati ga kako ponekad odigra,to stoji...ali ne i vrijedjati..

Dzeko nas je svojim golovima odveo u Brazil...nema dalje.

Da Dzeko ode u Bosnu i podijeli narodu sve pare sto ima...bilo bi onih koji bi rekli "ma nije sve dao,vise od pola je sakrio"... :crazy:

Znam ja nas....ye80 nas... :puke: :puke: :puke:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 03 avg 2014, 00:37

autogol je napisao/la:Jovetic i Aguero ako budu zdravi igraju u prvih 11,Dzeko ce loviti sansu ako se jedan od njih povrijedi.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 avg 2014, 00:44

autogol je napisao/la:
autogol je napisao/la:Jovetic i Aguero ako budu zdravi igraju u prvih 11,Dzeko ce loviti sansu ako se jedan od njih povrijedi.
slika

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 avg 2014, 12:19

Gledaj ljudine što leži :) :thumbup:

slika

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 avg 2014, 23:18

Ovo je ono kad je povuk'o sam kontru protiv L'poola ako se ne varam, pao i sudija mu ništa nije svir'o. Pajdo se opalio smijat' na travi. A gore je i slika koja to dokazuje. :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 05 avg 2014, 23:24

Svaka cast Irfanu Redzepagicu, uradio je nevjerovatnu stvar. Jednog realno prosjecnog evropskog igraca napravio je jednim od najplacenijih ikad. Dzeko kapa dole, Irfane kapa dole!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 14 gostiju.