FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 06 avg 2014, 00:33

ficobahtic je napisao/la:Za nas standard i populaciju koja vecinom dolazi na utakmice ovo nije jeftino jer ljudi jednostavno nemaju para. Problem u ovim cijenama je sljedeci: Rijetki su oni koji dodju na svaku utakmicu u sezoni, obaveze, posao, fakultet, sta ja znam hiljadu stvari...Takvi (a vecina je takvih) kad vide cijene od 70KM ce kontati unaprijed da ako ide na jug, 15 utakmica ga dodje 75KM ali pomisli mozda necu biti svaku, i ako fuli 3-4 utakmice otprilike ga dodje isto a cak i jeftinije jer lakse mu je taj dan i ako nema bas para skupiti za pojedinacnu ulaznicu i kupiti nego sad odmah izvaliti 70KM a nije siguran niko ni koliko ce utakmica moci odgledati u sezoni???

Zar nije bolje prodati tu sezonsku za manje para i kad je covjek ima u dzepu onda ce sigurno redovnije i dolaziti na utakmice a stolica hvala Bogu ima i viska tako da klub nije ostecen ni na koji nacin a veci broj gledalaca sigurno ce biti prisutan na svakoj utakmici sto je u svakom slucaju dobro za ekipu! Jedino ako se klub ponasa kao "Merhamet ili Karitas" nek' kazu pa cemo uplatiti koliko ko moze ako je dotle doslo. Po meni se na ovaj nacin samo tjera i onako mali broj gledalaca i poenta u svemu ovome je da klub u stvari najvise profitira i uzima od onih koji su tu najstandardniji i najodaniji umjesto da je obrnuto! Zasto sjever nije onda 15 i jug recimo 10 KM pa izvoli jarane plati pojedinacnu kartu ako nisi uzeo godisnju!

Vjerujem da u klubu zele izvuci maximum od onih manje vise standardnih a ostali koji dodju ponekad platit ce cijenu za tu tekmu pa bila on 5 maraka ili 7 jer ionako nedolaze stalno tako da je to tu negdje.

Treba pogledati da li u okruzenju imamo neki slican primjer pa uraditi neku analizu jer ovako samo stvaramo losu atmosferu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 avg 2014, 00:42

malo se pre.seravate oko cijene godisnjih. eto nije da je jeftino bas, ali za 15+ utakmica dajete 65 maraka, sto je za nase uslove ok.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 avg 2014, 00:44

jovanmaksimovic je napisao/la:malo se pre.seravate oko cijene godisnjih. eto nije da je jeftino bas, ali za 15+ utakmica dajete 65 maraka, sto je za nase uslove ok.
Kakvih 15+ tekmi kad kup tekme nisu uracunate u godisnju

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 avg 2014, 00:46

arelinho je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:malo se pre.seravate oko cijene godisnjih. eto nije da je jeftino bas, ali za 15+ utakmica dajete 65 maraka, sto je za nase uslove ok.
dobro, onda 15 utakmica :roll: sto je opet ok...
FOR PAUL

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 avg 2014, 00:48

Zato i govorim da klub uzima najvise od onih najredovnijih a ne bi trebao. Ti kad ides na pijacu i kupujes robu od jednog prodavaca godinama, sta mislis hoce li ti on povecavati ili smanjivati cijenu proizvoda upravo iz razloga sto si njegova redovna musterija?? Trebali su staviti cijenu karata 10jug i 15 sjever pa na taj nacin naplatiti od onih koji rjedje dolaze i to bi bilo u svakom slucaju bilo realno i neka satisfakcija ljudima koji imaju clanske i godisnje karte.

Losa atmosfera je na zalost vec par godina i nista je vise ne moze pokvariti, bas iz tog razloga u klubu treba debelo da analiziraju u cemu je problem a ne da nas stavljaju pod navodne znake " ". Necu vise o ovome jer svako licno odlucuje sta i kako je najbolje za svakoga od nas i ko bude procjenio da je bolje da kupi i kupice ko nije nece i to je to!
Zadnja izmjena: ficobahtic, dana/u 06 avg 2014, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 avg 2014, 00:48

jovanmaksimovic je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
dobro, onda 15 utakmica :roll: sto je opet ok...
A brate nije,70 KM godisnja,15 tekmi kuci puta 5 KM jeste 75 KM.Znaci samo 5 maraka razlike

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 avg 2014, 00:49

Mislim da nije to bit svega, vec poruku koju salju.
Moze ti objasnjavati do zore ako hoces ali vecina raja odmah okrene glavu od ovoga. To je bit svega, jer se ne bi onda nikakve polemike vodile ovdje.

Trebala se malo neka akcija odraditi ako vec zele da izvuku maksimum od ovih standardnih, tipa kupi godisnju, 50% popust na dres. Recimo stvari tog tipa.

Opet ti kazem, nije meni problem. Iz moje kuce ce imati minimalno dvije kakvi god bili, ovakvi ili onakvi, svakako dodem kada stignem, ali imam godisnju, ali za vecinu raje koja bi je zeljela imati istu a ne zajebavati se svaku tekmu pa ici kupovati ce biti problem.

takoder, da ne ponavljam opet, trebali su samo cijene karata za jug, prilagoditi za svu raju. TO je to....

Po meni su jug trebali staviti 40 KM i time bi ova raja sto nema, mogla sebi priustiti bez primjedbe, a onda derati na kartama za sjever i zapad.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 avg 2014, 00:53

ja se sjecam 97. ili 98. da je polugodisnja bila 35 ili 40 maraka, ispravite me ako grijesim... valjda je sad malo lakse izdvojiti skoro pa isti novac za isti broj utakmica...
FOR PAUL

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 avg 2014, 00:57

ne kazem ni da je preskupa niti da je prejefitna al ovdje bi pojedini rekli sta se zalite odvojite od kladionice i kafe taman da je 1000 godisnja :? da je od govana nase je....
=\_1921_/=

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 avg 2014, 00:57

DzoleZeljo je napisao/la:
Format je napisao/la:Pa Bayernu da je novac problem bilo bi 600eura, ovako .. Ono, fin je primjer al malo je glupo gledati sa te strane, jer Zeljo zivi od nas navijaca .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od navijaca Zeljo zivi? Ma daj, nema tog kluba na ovim prostorima osim iskreno Crvene Zvezde koja moze od navijaca da zivi.

Zeljo zivi iskljucivo od par pojedinaca koji sa vremena na vrijeme finansijski poguraju koliko mogu.

Sto se tice godisnjih, vazda ce nekome odgovarati jedno, drugome drugo.
Po meni, jug je navijacka strana i za tu tribinu trebaju karte da budu prilagodene navijacima koji su pretezno slabijih finansija. Tako, ako su mislili dizati cijene karata, trebali su dici tamo gdje mogu lovu uzeti, a jug cijene prilagoditi svima, posebno sada kada nemaju nikakav rezultat i nakon nove euro blamaze.
Ma niko ne moze da zivi od navijaca na ovim prostorima a pitanje je i u inostranstvu da li postoji i jedan jedini klub da moze iskljucivo da zivi od na navijaca a da zadrzi status koji ima? Bez sponzora tesko da si ne znam ti ko.
Sto se Beogradjana tice njihova godisnja za sjever je oko 30KM znaci nema sanse da prezive od navijaca.
Who is your čampion??

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 avg 2014, 00:59

@Dzole ; Rekao sam da necu vise o ovome ali moram se jos nadovezati na ovu cijenu karata za jug, pa kakav je to "crni" popust od 5 maraka kad kupis fakticki "paket" od 15 ulaznica ovo zaista nije jasno...??? Imam osjecaj da su u klubu sa ovim cijenama zeljeli da odbiju kupovinu godisnjih da bi na neki nacin natjerali raju da kupuje pojedinacne ulaznice, na znam sta drugo moze biti!? Ali onda su mogli i da ih ne stampaju nikako i tako ustede dodatni novac.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 avg 2014, 01:02

Nije vise problem cijena,problem je odnos prema standardnim ljudima koji su tu stalno :roll:

Udari po budalama koje su ti bez obzira na sve,najlakse je tako...samo ce stvoriti kontraefekat..ev sad ja nemam da dam 70km, dodjem u nedelju(platim kartu) i meni se vise ne isplati uzet godisnja ...necu vise dolazit na obarske i slicne i cao..et manje dvoje ove sezone, nek odustane po 10 ljudi svake godine rad ovih stvari ode sve u šaš :thumbdown:

glupa je prica ako volis Želju..mozes ti nesta volit ali ako te to nesto ne cijeni nekad ce ti dojaditi i zapitat ces se koja si budala...Svaki put da se ne lazemo dio navijaca na jugu udje besplatno (svojim ocima vidjela), a ja ko budala platim kartu il godisnju svejedno i onda te sutra lagano zgaze kao da ih je briga jel ima 2000 il 1000 ljudi
Željeznicar za život cijeli !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 avg 2014, 01:10

Ma koga ba boli ku.rac za navijace , to smao jos budale vjeruju. Godinama se prica o akcijama, o stadionu o nizim cijenama karti godisnjih , a nikad nista. Tako je kako je i tako ce biti uprava bi najnormalnije podnijela da dolazi po 300 ljudi, a te price zeljo zivi od navijaca su iste one ko sto neki igrac dodje u jedan klub i kaze igracu srcem ovo ono i onda predje u rivala i isto to kaze, znaci suplja prica i otrcana fraza... Ja kupujem pojedinacne jer volim da ih imam za uspomenu tako da mi je svedno, al realno preskupe su godisnje bar za jug. Mozete pricati sta hocete al da su skupe jesu, a to sto su skupe vam valjda dovoljno govori koliko je upravi stalo do navijaca i nekog njihovog misljenja o svemu... Oni se vode parolom"ako hoces dodji, ako neces ko te je.be," taman da si besmrtan i da si svaku tekmu bio od 1921. do danas
=\_1921_/=

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 06 avg 2014, 01:16

Format je napisao/la:Pa Bayernu da je novac problem bilo bi 600eura, ovako .. Ono, fin je primjer al malo je glupo gledati sa te strane, jer Zeljo zivi od nas navijaca .

Nemoj se pronaci uvrijeđenim ali si jako plitak, da zeljo zivi od 2000 standardnih osoba, takmičio bi se u drugoj ligi federacije, isto kao i Sarajevo i svaka druga ekipa PL BiH
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 avg 2014, 01:49

Nije vam to fer od uprave za godisnje karte,barem za one koji prate i gostujuce utakmice.Ni jedna gostujuca utakmica ne moze proci ispod 20 KM ,pa plus ta godisnja karta i gdje si ti tu nema te nigdje.Oni koji prate gostovanja zna o cemu pricam.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 avg 2014, 02:09

Na osnovu cega stavise tu cijenu majku im...

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 06 avg 2014, 05:47

Ma koji **** pričaju o tebi sve da mi daju ja odustao ne bi!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 06 avg 2014, 07:52

Vidim ovdje neko napisa Željo živi od navijača, kojih navijača jel od onih tri hiljade što dođe pa zapale baklje pa poslije dođe kazna, a oni i dalje tvrde da su pomogli klubu kupili su člansku- godišnju,ako su vam visoke cijene ulaznica onda kupite svaku tekmu kartu od 5 km lakse je...pa nemoze clanska biti 20 km za cijelu godinu nikako...

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 06 avg 2014, 08:01

Antolović
Memija-Kosorić-Zeljković-Kvesić
Hasanović
Varea-Tomić-Sadiković-Nuhspahić
Bajić
Rezerve: Kjosevski, Čolić, Jamak, Bogdanović, Stanić, Bučan, Hadžiahmetović

TO JE TO

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 avg 2014, 08:24

"U cilju približavanja navijača sa Klubom i transparentnijeg rada, svi članovi Kluba će svaka tri mjeseca moći postavljati pitanja predsjedniku Almiru Grediću o svim segmentima u Klubu." :clap:
Who is your čampion??

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 56 gostiju.