FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 06 avg 2014, 08:56

...ne volim poredjenja al pogledala sam cijene za par stadiona, u nas su cijene :o
Ev primjer pitara gdje uz clansku koja je 20km,placaju sjever 20km sezonsku...nasi navijaci po ovoj novoj cijeni placaju vise 20 km...koji je razlog,eto nek neko objasni..do sad su imali rezultate pa su tim pravdali (ove godine ispadosmo od Metalurga)..eto nek neko objasni po cemu su Željini navijaci duzni placati vise ? Da kupim clansku pa da pitam Gredica ? :hmmmmm:

Sad ce neko reci idi kod pitara kad je bolje :mrgreen: , al ovo su samo cinjenice i uzeti su za primjer jer su tu u Sarajevu..

Sto se tice clanskih ako se proda hiljadu svaka cast
Željeznicar za život cijeli !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 avg 2014, 09:12

POgriješili jesu. Pogotovo za jug. Meni nije problem. Čak i ne uzimam godišnju jer ovako dajem više love, ali nekome to stvara problem. Cijene međutim nisu ništa drugačije od ranijih godina, ali ipak je situacija sve gora i gora u državi i to je trebalo uzeti u obzir. Ponavljam cijene nisu skupe za raju koja radi. Nisu prevelike ni za raju koja ne radi, ali su nelogične jer ne daju nikakvu prednost ako kupiš godišnju jer svima se desi da bar jednu tekmu ne mogu doći a onda je lakše izdvajati jednom heftično po 5 maraka nego u cugu 65.

Što se tiče navijača što redovno idu na gostovanja i to bi trebalo nagraditi na neki način. Naravno ja ako idem autom i tome slično i ne želim da se registrujem nemam pravo da se ljutim. Međutim i ove članske bi se mogle iskoristiti u tu svrhu. Znači svi koji idu organizovano an gostovanje prijave se po broju članske i onda se vodi evidencija. Nakon 10 gostovanja dobijaša kartu za lupam sad tekmu kupa ili tome slično.
Sad je već gotovo ali mogu se malo izvaditi da kažu da ove godišnje važe i za kup tekme bez obzira dokle došli.
Meni stvarno nije probelm i ne ljutim se. Dat ću ja i više ali ima raje kojima je puno. Međutim ima i bezobrazne raje. Kuka i sl, a potroši cvaju da se ubije pred tekmu. Smanjiti cijene za jug i ne dati nikom živom da uđe.
Evo sad vidim i @likusa rece za cijene na Koševu. I to su trebali uzeti u obzir. NE moraju kao oni ali razlika ne smije biti skoro duplo.

Isto tako treba vidjeti šta će biti sa ovim popustima i sl. možda na kraju ispadne da je sve ok, ali opet sigurno neće biti ok razlika između godišnje i kupovanja ulaznice svaku tekmu.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 avg 2014, 09:18

likusa je napisao/la:...ne volim poredjenja al pogledala sam cijene za par stadiona, u nas su cijene :o
Ev primjer pitara gdje uz clansku koja je 20km,placaju sjever 20km sezonsku...nasi navijaci po ovoj novoj cijeni placaju vise 20 km...koji je razlog,eto nek neko objasni..do sad su imali rezultate pa su tim pravdali (ove godine ispadosmo od Metalurga)..eto nek neko objasni po cemu su Željini navijaci duzni placati vise ? Da kupim clansku pa da pitam Gredica ? :hmmmmm:

Sad ce neko reci idi kod pitara kad je bolje :mrgreen: , al ovo su samo cinjenice i uzeti su za primjer jer su tu u Sarajevu..

Sto se tice clanskih ako se proda hiljadu svaka cast
Zaista sramota. Evo ide usporedba:

http://www.fcsarajevo.ba/ulaznice/sezonske-ulaznice" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fkzeljeznicar.ba/godisnje-i-clan ... tra/10796/" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: Naša Uprava bi se bar malo mogla "izvaditi" da do utakmice sa Širokim napravi i Polugodišnje ulaznice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 avg 2014, 09:24

Trebali su ove momke sa juga nagraditi sa manjom cijenom..., hajde ja cu na sjever svakako, ali oni vise na gostovanjima.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 avg 2014, 09:25

invincible1921 je napisao/la:ne kazem ni da je preskupa niti da je prejefitna al ovdje bi pojedini rekli sta se zalite odvojite od kladionice i kafe taman da je 1000 godisnja :? da je od govana nase je....
a neki drugi pojedini bi isto i da je 15 rekli što nije 10.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 06 avg 2014, 09:27

Dnevni avaz 06.08.2014
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 avg 2014, 09:29

Zeljo je sirot klub, jer nema organizirani kriminalaca koji ga guraju. Zato je bogat tradicijom i fudbalskim znanjem. Ako sebi neki nemogu priustiti karte, onda mogu Zelju pratiti preko streama. Neki su srcani navijaci nekog kluba mozda jednom u zivotu ga vidjeli sa tribina. Ljudi moraju svatiti da klub nemoze zivjeti od navijacke ljubavi. Ako nemozete pomoci, nemoj te ni odmagati. Dizete hajku na cijene svoga kluba. Kakva je to ljubav? Sebicna sigurno.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 06 avg 2014, 09:33

Amar je prije par godina rekao da sampiona ne mozes gledati za 5 maraka sa natkrivene tribine. Mislio je naravno na sjever. Sad nismo sampioni, a karte su realno skupe. Ja kupujem pojedinacne karte takodje, imam clansku, ali mislim da sa ovom politikom oko karti tjeramo raju kojoj je realno puno dati ove pare. Mozda nekome nije, ali situacija je takva da ima puno ljudi kojima je ovo samo okidac da prestane dolaziti na utakmice. Mislim da je puno ljepse igrati kad na Jugu ima puna 3 sektora, a da raja placa kartu recimo 3 marke, ili na sjeveru, na kojem bi se posjeta povecala za minimum 30 posto, da je cijena karte recimo 5 maraka. O ovome kako neko formira cijene godisnjih, clanskih, ili polugodisnjih karti ne komentarisem, jer nisam ni upucen. Na nase utakmice dolaze i ljudi za koje znam da jedva spajaju kraj sa krajem (i fakat je tako), i mislim da bi bio fer da se cijene sto prije koriguju.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 avg 2014, 09:37

Mozda nebudu dolazili navijaci koji klub kostaju (kazne). Ako Zeljo uspara na kaznama, bit ce sigurno u manjem gubitku od prosle sezone.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 06 avg 2014, 09:43

samoposmatram je napisao/la:Zeljo je sirot klub, jer nema organizirani kriminalaca koji ga guraju. Zato je bogat tradicijom i fudbalskim znanjem. Ako sebi neki nemogu priustiti karte, onda mogu Zelju pratiti preko streama. Neki su srcani navijaci nekog kluba mozda jednom u zivotu ga vidjeli sa tribina. Ljudi moraju svatiti da klub nemoze zivjeti od navijacke ljubavi. Ako nemozete pomoci, nemoj te ni odmagati. Dizete hajku na cijene svoga kluba. Kakva je to ljubav? Sebicna sigurno.
Prijetelju, Zeljo nije sirot Klub, daleko od toga. Ima dugova, to stoji, ali su oni u ovom trenutku skoro pa prepolovljeni. Evo, ako nisi bio upucen, to je Klub koji ima najskuplju nekretninu od svih sportskih kolektiva u svom vlasnistvu. To za stream je malo naivno, jer su potrebni navijaci i simpatizeri na tribini, a ne pred tv ekranima ili pc monitorima. Klub svakako ne zivi od navijacke ljubavi, jer da je tako, cijene pojedinacnih karata bi morale biti duplo skuplje, a da se posjeta poveca minimum duplo. Niko ne dize hajku na Klub ili njegovu politiku, vec ovo komentarise raja koje je mahom radnicka klasa, koja voli svoj Klub, koja voli vise od svega doci na utakmicu, ali koja isto tako kuci ima i djecu, i zenu, i racune za vodu, struju, telefon, rate kredita, ili sta vec. Zbog toga bi vise od svega voljeli da se cijene malo spuste, cisto da bi i ovi koji ne mogu toliko izvojiti dosli na utakmice.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 06 avg 2014, 09:55

cijene uopste nisu bezobrazne,al jbg prece za bingo dati :crazy:
Manijaci Zeljini

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 06 avg 2014, 09:57

Slažem se što nisu potpisali ugovor za ovih 56.000 km, pa mi ćemo dobiti te pare samom prodajom tv prava areni sport...Stavljaju u isti koš Želju,Sarajevo i Drinu iz Zvornika primjera radi to nigdje nije tako...Sad neka prenose koga hoće ali Želju neće... :nene:

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 06 avg 2014, 10:05

Velahalve je napisao/la:Slažem se što nisu potpisali ugovor za ovih 56.000 km, pa mi ćemo dobiti te pare samom prodajom tv prava areni sport...Stavljaju u isti koš Želju,Sarajevo i Drinu iz Zvornika primjera radi to nigdje nije tako...Sad neka prenose koga hoće ali Želju neće... :nene:
Tacno tako. Treba i onoj mafiji u Savezu pokazati zube. Jeb... im 56 hiljada mater. Pusti jednom, dvaput, nema te nigdje. Travnik predvidjen sa dvije domace utakmice, a mi sa sedam prenosa u polusezoni, za iste pare, nema ama bas nikakvog smisla. Nikoga ne treba podcjenjivati, ali nikako u isti rang sa ostalim klubovima. i nece biti ni kraj svijeta ako te pare i ne uzmu. Prodaj prava Areni, ljudi rade profesionalno, sa 11 kamera, od toga dvije u golu, kran, tacna statistika, studio na terenu, odlican ton i slika, pripremljen voditelj, i gledaju te ljudi i u regionu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 avg 2014, 10:11

zeljocity je napisao/la:"U cilju približavanja navijača sa Klubom i transparentnijeg rada, svi članovi Kluba će svaka tri mjeseca moći postavljati pitanja predsjedniku Almiru Grediću o svim segmentima u Klubu." :clap:
Moci cemo vjerovatno na isti nacin na koji smo mogli koristiti forum na FKZ.ba.. Mislim, sve su to za mene nebitne gluposti koje me ne mogu odvojiti od Zelje i Grbavice ali u klubu se poprilicno bezobzirno ponasaju prema najlojalnijim navijacima i dosta neozbiljno odradjuju neke poslove koji su jako bitan faktor u gradjenju pozitivnog imidza kluba.. Karte za jug su definitivno preskupe i po meni je to greska ako zelimo da privucemo vise publike na nase tekme..
BUDI ŽELJO !!!

hapa
Kontakt:

Post Postao/la hapa » 06 avg 2014, 10:24

ja sam tu kako god...i sa clanskom i sa pojedinacnim...ali ali...prosle godine kazu-mi sa clanskim imamo ugovor sa BSO pri registraciji automobila 10-15% popusta :clap: ...meni drago ;) ...pitam ja,kad sam registrovao auto za tu opciju..ljudi se zagledaju-uglavnom nidje veze :nene: ..- :oops:...opet cu kupiti ali sad se znam ponasati :D
A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 avg 2014, 10:30

hapa je napisao/la:ja sam tu kako god...i sa clanskom i sa pojedinacnim...ali ali...prosle godine kazu-mi sa clanskim imamo ugovor sa BSO pri registraciji automobila 10-15% popusta :clap: ...meni drago ;) ...pitam ja,kad sam registrovao auto za tu opciju..ljudi se zagledaju-uglavnom nidje veze :nene: ..- :oops:...opet cu kupiti ali sad se znam ponasati :D
Ovaj popust imas.
Sport je lijek za tijelo i duh.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 06 avg 2014, 10:55

Josip Grebenar – Greba potpisao za FK “Željezničar”
Prvog dana kolovoza u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, uz prisustvo službenog predstavnika Saveza, jednogodišnji amaterski ugovor s FK “Željezničar” potpisao je osamnaestogodišnji Vitežanin, Josip Grebenar – Greba. Josip Grebenar prošle godine otišao je u Željezničar iz Viteza,te s juniorima sarajevskih plavih osvojio dvostruku krunu.
“Zadovoljan sam što sam potpisao ugovor s višestrukim prvakom države. Protekla polusezona pružila je dosta lijepih trenutaka, a nadam se kako ću se i u seniorskom timu uspjeti izboriti za poneku minutu i nastup. Konkurencija je izuzetna, ali vjerujem da ću se kvalitetnim radom uspjeti nametnuti”, kazao je Josip Grebenar.
Istog dana ugovor s FK “Željezničar” na godinu dana produžio je i Sead Bučan , a iz FSKS igračima “Željezničara” zaželjeli su puno uspjeha u nastupima za sarajevskog premijerligaša.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 avg 2014, 11:15

Nuspahic jos 15 dana pauze..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 06 avg 2014, 11:18

Varea ce vjerovatno bit spreman za Siroki :-)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 avg 2014, 11:25

Budi Željo!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.