FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

JoseMourinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 05 avg 2014, 22:14

e momci jest da se "nevolimo" al treba mi usluga, sredjujem nasu ligu za FM(da igram sa zeljom :D), pa tako i ostale timove i naletio na vas :rol: sad ozbiljno odradio sam ja mislim dobro jbg znam ponesta, al et da me ispravite ako sta nevalja zahvalan bi vam bio ;)

Prvi tim
slika

Juniori neki
slika

Osoblje kluba
slika

i da svi igraci su godinu mladji na ovoj slici, da koga ne zbuni ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 avg 2014, 22:24

Teško da će biti prenosa, grci traze puno love

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 05 avg 2014, 22:28

Opet cu ponoviti saradnja sa NKBosna Visoko je pun pogodak kako njima tako i nama. Niko ne garantuje 6 bodova, niti treba. Zar se ono i dinamo prije neki dan nije provukao protiv lokomotive? Pa svi igraci ce zeljeti da se nametnu i fksarajevu. Sta ja ocekujem je da ta ista bosna za razliku recimo od nekih drugih dobro napati nase rivale :mrgreen:
Kakav radnik h, ako malo poznajete situaciju znate ko je upetljan u to.
Osim toga i gazda nam je vezan za Visoko, ima zemlju tamo :mrgreen:
Mi nismo mogli naci bolji klub za saradnju u krugu od 100 kilometara a veliki plus je sad samo sto su 20-25 minuta voznje od nas.
Za NKBosnu je dobro jer im dolaze neki bolji dani. Pa i PL nije nerealna za 3 sezone. Kako budu igrali bolju ligu samim time cemo im moci slati i bolje igrace a vecina kojih imamo ne bi igrala ni 1 ligu federacije stoga cilj i nama jeste PL. Osim toga skuplja je 1 liga federacije od PL, ako se neracuna da moras imati nesto bolje placenije igrace.
Vec su im dosli neki sponzori. Pomoglo im se da ociste neke dugove tako da sad imaju samo 20,000KM duga koji ce se isto ocistiti tokom ove sezone. Znaci i po tom osnovu stoje bolje od vecine premierligasa stoga nesumnjam da ce dogodine moci dovesti jos boljih igraca. Pomoci ce im se da reorganizuju svoju skolu fudbala koja ce dovoditi igrace iz cijelog njihovog kantona. Ako naprave dobrog igraca prvenstvo kupovine imamo mi. Ali oni i dalje nabavljaju i prodaju SVOJE igrace. Struka prvog tima ce biti predlagana od nas tj. bice nasi uposlenici. Imaju solidnu infrastrukturu, a pomoci ce im se da i to unaprijede. Imaju vec podrsku od naseg marketinga. Imaju sve uslove sad da naprave zdrav klub. Nesumnjam da ce to biti uz nasu podrsku.

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 05 avg 2014, 22:29

@Jose
Ubo si sve, dobro je.Ako ti trebaju i dresovi ili nes reci :D

@rammstein

Znaci to su zadnje info..imao sam neki osjecaj da ce tako biti..

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 05 avg 2014, 22:33

Razumijem da je tesko marketingom pokriti troskove prenosa i ne krivim lokalne tv stanice ako prenosa na kraju i ne bude, ali steta bi bilo ne vidjeti uzvratnu utakmicu.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 avg 2014, 22:34

Bice stream.
1946

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 avg 2014, 22:36

da traze puno 12 000 eura, sto je nemoguce pokriti reklamama taman da je play off :mrgreen:

Ima stream ili ce grci spustiti iz eura u KM :rol:

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 05 avg 2014, 23:06

Pa zar nije bio dogovor mi njima odavde prenos oni nam otuda

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 avg 2014, 23:19

Ne znam koliko čitate Avazov sport, ali ja eto prelistam i vidm šta se piše o nama...

Kažu da smo prije subotnje utakmice nudili 100 000 KM za onog igrača zbog kojeg je klub iz Gradačca suspendovan, ali su oni odbili jer misle da ga mogu prodati za bolju cijenu. Bila je kao priča da ga kupimo ali da ga dole ostavimo na posudbi.

Zatim Amar Burović i Edvin Rastoder će uskoro potpisati profesionalne ugovore....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 avg 2014, 23:22

hilmo je napisao/la:Ne znam koliko čitate Avazov sport, ali ja eto prelistam i vidm šta se piše o nama...

Kažu da smo prije subotnje utakmice nudili 100 000 KM za onog igrača zbog kojeg je klub iz Gradačca suspendovan, ali su oni odbili jer misle da ga mogu prodati za bolju cijenu. Bila je kao priča da ga kupimo ali da ga dole ostavimo na posudbi.

Zatim Amar Burović i Edvin Rastoder će uskoro potpisati profesionalne ugovore....
Ovo za Ordagica je laz.
1946

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 06 avg 2014, 01:35

Sto ne mogu ovih glupih djecijih poredjenja...

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 06 avg 2014, 01:47

barbarez je napisao/la:Razlika ima mnogo,kako od ugla slikanja,pa recimo da su jedni plavi I navijaju za najtrofejniji klub,dok su drugi bordo I I puno manje se raduju.
A najveca razlika je ta,sto ovi sto sjede ,rade to iz razloga,suosjecanjaa I sjecanja na poginulog mladica,clana te navijacke skupine,a ovi su slikani u jeku navijanja.
Dobro naravno vazno je pokusat ispast duhovit,pametan ili sta vec,ali ne ide to bas svakom od ruke.
Svaka cast na glupom pokusaju.
Jedina razlika je ta što je nas bilo 3,500 a vas 1,500.

Haj sad laku noć, glupane. :salut:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 avg 2014, 07:49

Jedan rani gol da im unese nervozu i jos jedan pred kraj i prolazimo aBd

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 avg 2014, 09:14

terabajt je napisao/la: Ne misli se bukvalno 30 nego se odnosi na mizeran broj ljudi sto je bio, al ko hoce on skonta a ko nece on se pravi pametan.
ja prvi nisam dosao jer sam znao da nece biti tekme, a javio sam svim ljudima na FB-u da ne idu na tekmu... i nisam jedini
Vrlo je izgledno bilo da nece biti tekme, znaci, info je bio da postoji 1% šanse ito da iz autobusa zvijezda izvadi 70 000 i da odnese u poštu pa da plati jer banke ne rade, bukvalno :)

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 06 avg 2014, 09:17

Hoce li biti prenosa ?? :OOO

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 avg 2014, 09:41

:mrgreen:
Nemojte gubiti vrijeme tražeći banove za druge forumaše, zatvaranje tema, brisanje tuđih postova, isl. Za tako nešto postoji dugme “Prijavi post” (uzvičnik u trokutiću) putem kojeg ćete moderatorima skrenuti pažnju na post koji smatrate nekorektnim. Nakon što ste prijavili post za koji smatrate da nije korektan vjerujte moderatorima da će uraditi pravu stvar i opustite se. Nemojte kvariti teme komentarišući rad moderatora.

Administratori i moderatori za svoj rad odgovaraju vlasnicima foruma, a ne forumašima i nisu dužni svoje akcije objašnjavati na forumu niti učestvovati u bilo kakvim diskusijama o njihovom radu.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2014, 10:58

Raja,ja se iskreno bojim da se mi previse ne otvorimo protiv ovih Grka koji sve kaznjavaju(sto smo vidjeli na AFH)..
Nek bude i 2:0 za njih,i to je ok ..ne treba se zalijetati pa da primimo neku peticu ili nedo Bog jos vishe...
Ne treba nam sada neka bruka pred pocetak prvenstva prvenstveo zbog morala igraca.. :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mume
Kontakt:

Post Postao/la mume » 06 avg 2014, 11:08

Ne mislim da ce biti neke bruke i ako izgubimo to ce biti tijesno,jer oni nisu nesto kvalitetniji ali je iskustvo na njihovoj strani.Neka nam je sretno ;)

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 06 avg 2014, 12:34

Sad htio napisat, ako ovako nastavi padati u BL moglo bi doć do odgode

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 avg 2014, 12:36

mma_hz je napisao/la:Raja,ja se iskreno bojim da se mi previse ne otvorimo protiv ovih Grka koji sve kaznjavaju(sto smo vidjeli na AFH)..
Nek bude i 2:0 za njih,i to je ok ..ne treba se zalijetati pa da primimo neku peticu ili nedo Bog jos vishe...
Ne treba nam sada neka bruka pred pocetak prvenstva prvenstveo zbog morala igraca.. :? :?
Pa drug moj moramo se otvoriti. Neophodna su nam dva gola da uopce razmisljamo o prolazu. To je veliki rizik ali sta da se radi kad smo kuci zijanili. Ja sam siguran da mozemo proci. :pray:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, Haksss, mnon46, muhamedhulk i 89 gostiju.