Nek bude i 2:0 za njih,i to je ok ..ne treba se zalijetati pa da primimo neku peticu ili nedo Bog jos vishe...
Ne treba nam sada neka bruka pred pocetak prvenstva prvenstveo zbog morala igraca..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa drug moj moramo se otvoriti. Neophodna su nam dva gola da uopce razmisljamo o prolazu. To je veliki rizik ali sta da se radi kad smo kuci zijanili. Ja sam siguran da mozemo proci.mma_hz je napisao/la:Raja,ja se iskreno bojim da se mi previse ne otvorimo protiv ovih Grka koji sve kaznjavaju(sto smo vidjeli na AFH)..
Nek bude i 2:0 za njih,i to je ok ..ne treba se zalijetati pa da primimo neku peticu ili nedo Bog jos vishe...
Ne treba nam sada neka bruka pred pocetak prvenstva prvenstveo zbog morala igraca..![]()
+1SiouxLukavac je napisao/la:Sad će opet navijači Željezničara doći s pričom kako je Sarajevo krivo zbog padavina i ide se sve na to da se odgodi 2 kolo PLBiH jer će Sarajevo biti umorno od sutrašnje utakmice. Amidža kupio kišu i poplave da bi odgodio naredno kolo.
Možemo proći , ali... Treba odigrati pametno i polako. Dobar tim mi imamo i ako se oni potrude i pametno budu igrali možemo dati mi dva gola. Međutim, uvijek ima to ali. Kako god nadam se da cemo, ako ništa, dobro odigratiSabinho je napisao/la:Pa drug moj moramo se otvoriti. Neophodna su nam dva gola da uopce razmisljamo o prolazu. To je veliki rizik ali sta da se radi kad smo kuci zijanili. Ja sam siguran da mozemo proci.mma_hz je napisao/la:Raja,ja se iskreno bojim da se mi previse ne otvorimo protiv ovih Grka koji sve kaznjavaju(sto smo vidjeli na AFH)..
Ne treba nam sada neka bruka pred pocetak prvenstva prvenstveo zbog morala igraca..![]()
Ovo ce biti upisano u historiju premijer lige, prvi put jedan klub na gostovanje drugom ide avionom unutar BiH.Burberry46 je napisao/la:Iz Atine igraci direktno avionom idu u Banja Luku
hahaaha bas ocam. Amidza do grobaHead je napisao/la:Ovo ce biti upisano u historiju premijer lige, prvi put jedan klub na gostovanje drugom ide avionom unutar BiH.Burberry46 je napisao/la:Iz Atine igraci direktno avionom idu u Banja Luku
Jesto modernizovani,neki nemaju ni za autobus da saberu,a vi sa avionom....nije ferBeSha1992 je napisao/la:izbacit ce nas iz ligee, previse kur*imo... cuj avionom u Banja Luku putovat, pa zaista nema smisla![]()
![]()
![]()
dragi amidza sta to radis
Hahaha ma de realno nece biti grci ispali fute velike, ili su to "naglo porasle" sanse za prenosrammstein je napisao/la:sanse da bude prenos 2%
I tamo ako ovako nastavi ih ceka presjedanje na kajacimaBurberry46 je napisao/la:Iz Atine igraci direktno avionom idu u Banja Luku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.