Prvi tim

Juniori neki

Osoblje kluba

i da svi igraci su godinu mladji na ovoj slici, da koga ne zbuni

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo za Ordagica je laz.hilmo je napisao/la:Ne znam koliko čitate Avazov sport, ali ja eto prelistam i vidm šta se piše o nama...
Kažu da smo prije subotnje utakmice nudili 100 000 KM za onog igrača zbog kojeg je klub iz Gradačca suspendovan, ali su oni odbili jer misle da ga mogu prodati za bolju cijenu. Bila je kao priča da ga kupimo ali da ga dole ostavimo na posudbi.
Zatim Amar Burović i Edvin Rastoder će uskoro potpisati profesionalne ugovore....
Jedina razlika je ta što je nas bilo 3,500 a vas 1,500.barbarez je napisao/la:Razlika ima mnogo,kako od ugla slikanja,pa recimo da su jedni plavi I navijaju za najtrofejniji klub,dok su drugi bordo I I puno manje se raduju.
A najveca razlika je ta,sto ovi sto sjede ,rade to iz razloga,suosjecanjaa I sjecanja na poginulog mladica,clana te navijacke skupine,a ovi su slikani u jeku navijanja.
Dobro naravno vazno je pokusat ispast duhovit,pametan ili sta vec,ali ne ide to bas svakom od ruke.
Svaka cast na glupom pokusaju.
ja prvi nisam dosao jer sam znao da nece biti tekme, a javio sam svim ljudima na FB-u da ne idu na tekmu... i nisam jediniterabajt je napisao/la: Ne misli se bukvalno 30 nego se odnosi na mizeran broj ljudi sto je bio, al ko hoce on skonta a ko nece on se pravi pametan.
Nemojte gubiti vrijeme tražeći banove za druge forumaše, zatvaranje tema, brisanje tuđih postova, isl. Za tako nešto postoji dugme “Prijavi post” (uzvičnik u trokutiću) putem kojeg ćete moderatorima skrenuti pažnju na post koji smatrate nekorektnim. Nakon što ste prijavili post za koji smatrate da nije korektan vjerujte moderatorima da će uraditi pravu stvar i opustite se. Nemojte kvariti teme komentarišući rad moderatora.
Administratori i moderatori za svoj rad odgovaraju vlasnicima foruma, a ne forumašima i nisu dužni svoje akcije objašnjavati na forumu niti učestvovati u bilo kakvim diskusijama o njihovom radu.
Pa drug moj moramo se otvoriti. Neophodna su nam dva gola da uopce razmisljamo o prolazu. To je veliki rizik ali sta da se radi kad smo kuci zijanili. Ja sam siguran da mozemo proci.mma_hz je napisao/la:Raja,ja se iskreno bojim da se mi previse ne otvorimo protiv ovih Grka koji sve kaznjavaju(sto smo vidjeli na AFH)..
Nek bude i 2:0 za njih,i to je ok ..ne treba se zalijetati pa da primimo neku peticu ili nedo Bog jos vishe...
Ne treba nam sada neka bruka pred pocetak prvenstva prvenstveo zbog morala igraca..![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, Haksss, mnon46, muhamedhulk i 89 gostiju.