FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Beppe
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Beppe » 06 avg 2014, 10:51

Stranac je napisao/la:Kojom logikom Icardi vrijedi više od 16-17 mil. ako i toliko? Ozb. pitam?
Trzisnom logikom, ako panjcina Moratta kosta koliko kosta, onda Icardi vrijedi minimalno 2 puta vishe.
Amar Osim selektor BiH

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 avg 2014, 11:02

Beppe je napisao/la:
Stranac je napisao/la:Kojom logikom Icardi vrijedi više od 16-17 mil. ako i toliko? Ozb. pitam?
Trzisnom logikom, ako panjcina Moratta kosta koliko kosta, onda Icardi vrijedi minimalno 2 puta vishe.
Znači on vrijedi negdje oko 40 miliona, dobra ta tržišna logika, sa stočne pijace mislim tržnice. :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 avg 2014, 11:12

Sissoko je napisao/la:
Beppe je napisao/la:
Znači on vrijedi negdje oko 40 miliona, dobra ta tržišna logika, sa stočne pijace mislim tržnice. :D
Kad prije?! :)

Upravo tom logikom sine, kada se nista placa dvadeset miliona, onda nesto vrlo dobro vrijedi bar 40.
Amar Osim selektor BiH

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 avg 2014, 11:16

Beppe je napisao/la:
Upravo tom logikom sine, kada se nista placa dvadeset miliona, onda nesto vrlo dobro vrijedi bar 40.
Tom "logikom" vrlo dobro = ništa plus ništa :clap: :urnebes:

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 avg 2014, 11:18

Sissoko je napisao/la:
Tom logikom vrlo dobro = ništa plus ništa :clap: :urnebes:
Jao zakljucka.
Amar Osim selektor BiH

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 avg 2014, 11:20

Beppe je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
Jao zakljucka.
pa nisam ga ja napravio nego ti. :lol: krenuvši sa ništa=vrijedi 20 miliona, malo te osnovna postavka tvoje logike zajebala a matematika ne fula, sine. :thumbup:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 avg 2014, 11:25

Ma Liverpool ima para od Suareza, ovo smo sve trosili pare od vlasnika sto znaci da imamo ccc 60mil funti (kad odbijem Morena) tj. mozemo dovesti Icardia i citav ostatak Intera :P

Nego, jel zna taj mali da igra ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 06 avg 2014, 11:25

Klub ima pravo da odbije bilo kakvu ponudu, cijena se ne formira samo trznisno. To sto j rodriguez trzisno vrijedi 40 a placa se 75 to je stvar drugih utjecaja. Isto tako to sto icardi "vrijedi" 16 a inter odbija 30+ ponude to je opet utjecaj tih drugih faktora.

Vi slobodno vrednujte icardia na 10 miliona, ali ono sto je istina da je icardi nas igrac i da nece otici iz kluba ispod 50 miliona

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 avg 2014, 11:27

Sissoko je napisao/la:
Beppe je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
Jao zakljucka.
pa nisam ga ja napravio nego ti. :lol: krenuvši sa ništa=vrijedi 20 miliona, malo te osnovna postavka tvoje logike zajebala a matematika ne fula, sine. :thumbup:
Molim te mojne vishe da zakljucujesh, niti da tumacish moje zakljucke.Ovi iznad 4 osnovne shvataju sta je pisac htjeo da kaze.

Nego se ti vrati na svoju temu, pravi fotoshopove Vidala i zavaravaj sa kolegama kako ce ostati u smijesnom klubu za koji navijash. ;)
Zadnja izmjena: Beppe, dana/u 06 avg 2014, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim selektor BiH

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 06 avg 2014, 11:28

Otelo je napisao/la:Ma Liverpool ima para od Suareza, ovo smo sve trosili pare od vlasnika sto znaci da imamo ccc 60mil funti (kad odbijem Morena) tj. mozemo dovesti Icardia i citav ostatak Intera :P

Nego, jel zna taj mali da igra ?
e pa druze ne mozes dovesti pola intera, mozda imas pare da platis ali time se transakcija ne zavrsava. stoga **** sa svojim parama u skotsku, irsku, wales, englesku i afriku pa tamo kupujte fudbalske genijalce

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 avg 2014, 11:43

recoba20 je napisao/la:Klub ima pravo da odbije bilo kakvu ponudu, cijena se ne formira samo trznisno. To sto j rodriguez trzisno vrijedi 40 a placa se 75 to je stvar drugih utjecaja.
Ne lave, na ovom trzistu (kao i na vecini) ponuda i traznja formiraju cijenu. Dakle igrac vrijedi onoliko koliko je neko spreman da plati.U vrijeme danasnje inflacije na trzistu, kada se jedan Moratta placa 20 miliona, Icardi ne smije niti ce da se prodaje po mizernim cijenama.

@otelo
Mali zna odlicno da igra, pocni pratit Inter i uzivaj. :)
Amar Osim selektor BiH

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 avg 2014, 11:45

Jbg, Morata je bio igrač Madrida koji je evropski prvak, mali se odlično pokazao u mlađim reprezentativnim kategorijama i cjena mu je tolika. Ja se slažem da je precjenjen jbg, ali eto ti parametri koji vrijede danas.

Šta od ovoga ima Icardi. Igra u ligi koja je budimo realni tu gdje je, Interu koji je par godina bez Lige prvaka?

E tako se gradi tržišna vrijednost i on realno ne vrijedi više od ajde recimo 20 miliona i to sam max navukao.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 06 avg 2014, 11:47

Po onoj istoj logici po kojoj Iturbe prelazi u Romu za 20+ mil. i Moratta u Juve. A Icardi je bolji od obojice, a kad kažem bolji ne mislim ono tipa da zna bolje s loptom ili bolje dribla nego mislim na ono važnije tj. da ima pobjednički mentalitet i da će sigurno biti world class za razliku od ove dvojice koji jesu talenti ali je pitanje da li će ikada biti među 10 najboljih na svijetu. Oko Ikca, Kove i Jesusa se gradi novi Inter i sve priče o eventualnoj prodaji nekog od njih su besmislene :kafa:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 avg 2014, 11:49

Biscione je napisao/la:A Icardi je bolji od obojice, a kad kažem bolji ne mislim ono tipa da zna bolje s loptom ili bolje dribla nego mislim na ono važnije tj. da ima pobjednički mentalitet i da će sigurno biti world class za razliku od ove dvojice
Icardi ima pobjednički mentalitet? Kako si to zalključio i na osnovu čega? Možda što se slika po tviteru sa maxijevom djecom? :oops: :lol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 avg 2014, 11:54

Otelo je napisao/la:
Claus je napisao/la:U svakom slučaju, ukazanu priliku treba iskoristiti.

Složio bih se s @Beppeom da je došlo vrijeme da Roma postane prvak, isto sam napisao na Pjanićevoj temi odmah nakon ostavke Contea i dovođenja Iturbea u Rim, ali opet smatram da se stvarna situacija najbolje može ogledati na terenu. Dakle, kada počne prvenstvo.
Nemoj zaboraviti ss.ba ligu uskoro :D

Ali dosao sam ovdje da priupitam kakav je Icardi ? Nisam nesto previse pratio Inter prosle sezone pa ne znam :P
Bez brige. ;)

On topic: U današnje vrijeme igrač vrijedi onoliko koliko se plati. Ni ja za Icardija ne bih dao više od 16-18 miliona, koliko se kreće njegova cijena na Transfermarktu, ali očigledno je da se dobar dio igrača preplaćuje kao na traci i da je na tu temu vrlo teško voditi objektivnu raspravu.

Također je diskutabilno da li je bolji od Iturbea, pogotovo iz razloga što ne igraju istu poziciju. Moratu još uvijek nismo vidjeli na djelu dovoljno da bismo mogli izvršiti neko ozbiljnije poređenje s Maurom.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 06 avg 2014, 11:57

Hahahha ah ti boga a ovi napucase Icardia :crazy: :crazy:

Zabio 9 golova u smjesnoj Italiji

Kovacic , novi Inter , pobjednicki mentalitet....sta sve natrabunjase :urnebes: :urnebes:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 avg 2014, 12:07

Ako Icardi kao budala vrijedi 40m, onda Balotelli vrijedi 60m kao budala naravno ..

Immobile je otišao za 20 i nešto m a da Icardi ode za 40 smiješno
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 06 avg 2014, 12:10

Stranac je napisao/la:Icardi ima pobjednički mentalitet? Kako si to zalključio i na osnovu čega? Možda što se slika po tviteru sa maxijevom djecom? :oops: :lol:
Pa ovako, znači trener je Icardija (kao i Kovu) **** prvu polovicu sezone i davao im minutažu na kapaljku i to bi svakog igrača sjebalo ali ne i onog sa karakterom. I šta se desilo u drugoj polovici sezone, Icardi se nazabijao (8 golova samo u ovoj drugoj polovici sezone) i bio vođa navale. Druga stvar koja se gleda je karakter u velikim derby utakmicama, a Icardi je već sa 19 godina sam obarao prvaka italije Juve na koljena sa (3 gola u 2 utakmice). I još da dodam talijanska liga je mnogo teža za napadača od Španske, tako da ovo što je Icardi uradio u Italiji je barem dupo vrednije od onoga što je Moratta radio u Španiji (ulazio u igru kada Real već vodi 3-0 i eventualno zabije 4-ti gol, dok je Ikac za to vrijeme donosio pobjede). Nakon one sjajne sezone u Sampdoriji o Icardiju se pričalo na sva zvona ali sada nakon ove sezone u Interu Icardi je već dokazan. Pratite ga ove sezone pa ćete vidjet kako igra pravi napadač :kralj: .
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 06 avg 2014, 12:16

Icardi trenutno ne vrijedi vise od 20 miliona, al ima potencijal da bude napadac svjetske klase i da vrijedi 40+..gazda je to prepozno i zato ga nece prodat za tu cifru od 20 miliona..zato navijaci vele da vrijedi preko 30 miliona jer je to njegova cijena

Liverpool naviko da nam je Branca glavni za transfere pa misle da nas jos jednom zahebu ko i za Coutinha, kamo srece da je Thohir prije doso :cry:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2014, 12:29

arminz je napisao/la:Icardi trenutno ne vrijedi vise od 20 miliona, al ima potencijal da bude napadac svjetske klase i da vrijedi 40+..gazda je to prepozno i zato ga nece prodat za tu cifru od 20 miliona..zato navijaci vele da vrijedi preko 30 miliona jer je to njegova cijena

Liverpool naviko da nam je Branca glavni za transfere pa misle da nas jos jednom zahebu ko i za Coutinha, kamo srece da je Thohir prije doso :cry:
necu da omalovazavam Icardia,momak igra fino i trudi se na terenu,gledao sam ga par utakmica,ali da vrijedi vise od 20 mil ne vrijedi,pa jbg onda bi arsenal mogao campbella prodati bar za 25-30 mil,ima isto godina kao icardi,a gledao sam i pratio zadnju sezonu campbella i momak je bolji ne sto itgra za arsenal nego realno,ali isto tako mislim da se realno nebi mogao prodati za navedene milione ;) eh druga je stvar sto neki klubovi svoje dragulje zacjene pa ko voli nek izvoli,niko ne tjera nikoga da dodje i iskesira pare za icardia,dakle inter ga zeli zadrzati i naravno da ce dizati cjenu u nebesa,pa ako ima neko lud da plati 40+milki nek izvoli jasno ko dan ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.