FUJ ..boccaccio je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Jesa south park nas uci sljedece "There are no stupid questions just stupid people"
moradoh
kakvo si ti djubre
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
A gdje cu odolit ovomeStole iz Bora je napisao/la:FUJ ..boccaccio je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Jesa south park nas uci sljedece "There are no stupid questions just stupid people"
moradoh
kakvo si ti djubre
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Što reče čamac neki dan, ove najnovije vijesti bi morale biti na vrhu stranice. Svugdje je tako i možeš komotno otići na stranicu, vidjeti staru vijest na vrhu i pomisliti da je ne ažuriraju. Bez da i potražiš dalje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Objasnih tada sto je sada ovako...prvobitno je bilo cisto portalski, svjeza vijest gore i onda starija ali se izmjenilo na sadasnje...nije ni ovo lose samo treba naviknuti...vijesti o timu, izvjestaji, klub...tri kategorije...Željovac je napisao/la:Što reče čamac neki dan, ove najnovije vijesti bi morale biti na vrhu stranice. Svugdje je tako i možeš komotno otići na stranicu, vidjeti staru vijest na vrhu i pomisliti da je ne ažuriraju. Bez da i potražiš dalje.
Nisam upratio to objašnjenje, iako fakat čitam sve postove normalnih autoraSeyo_TM je napisao/la:Objasnih tada sto je sada ovako...prvobitno je bilo cisto portalski, svjeza vijest gore i onda starija ali se izmjenilo na sadasnje...nije ni ovo lose samo treba naviknuti...vijesti o timu, izvjestaji, klub...tri kategorije...Željovac je napisao/la:Što reče čamac neki dan, ove najnovije vijesti bi morale biti na vrhu stranice. Svugdje je tako i možeš komotno otići na stranicu, vidjeti staru vijest na vrhu i pomisliti da je ne ažuriraju. Bez da i potražiš dalje.
Sad malo pogledah kako to izgleda na oficijelnoj stranici Chelsea. Vijesti sa slikama se konstantno mijenjaju prvi vrhu, na glavnom dijelu, dok ne odabereš šta ti se sviđa. Pored su male slike tih istih vijesti, tako da odmah imaš pregled svega zadnjeg u ponudi. Baš izgleda mangupski i živo, dinamično. Od naših stranica, na sličan fazon je urađena i ona Sarajevo Film Festivala. Isto je i na svim stranicama velikih klubova koje sad malo pogledah(Man U, Liverpool, Juventus, Milan...) I ovaj fazon sa stranice Liverpoola na kojoj je u sivoj pozadini, kakva je i na stranici ŽELJE, suptilno prikazan grb kluba, je odličan! I kad me već krenulo
P.S. Čelik je NK. Ostali nazivi klubova na tabeli su tačni.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 03 mar 2010, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
fino zbori ovaj Visca
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Da se podsjetimo prvog poslijeratnog izlaska u Evropu i kako su Škoti to vidjeli:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Malo si pretjerao sa biranjem primjera, jer mi objektivno nemozemo imati kolicinu informacija kao najveci klubovi i radi toga su im sajtovi "zivi" i nadzidzani ko ciganka, a da ne govorim da na tome rade desetine ljudi...uglavnom, momci su ovo kao sto znas pravili da bude portal i da idu informacije, izvjestaji sa tekmi, cisto volonterski i da je polunavijacki/polu"klubski"....to je prebaceno u sluzbeni klubski...prije svega sajt se razvija, tako da moze biti samo bolji i sada je najbitnije da su svjeze i pouzdane informacije, i naravno da se ne zapostavlja, a u hodu ce dozivljavati povremene izmjene i prilagodjavanja odredjena....Željovac je napisao/la: Nisam upratio to objašnjenje, iako fakat čitam sve postove normalnih autora![]()
Sad malo pogledah kako to izgleda na oficijelnoj stranici Chelsea. Vijesti sa slikama se konstantno mijenjaju prvi vrhu, na glavnom dijelu, dok ne odabereš šta ti se sviđa. Pored su male slike tih istih vijesti, tako da odmah imaš pregled svega zadnjeg u ponudi. Baš izgleda mangupski i živo, dinamično. Od naših stranica, na sličan fazon je urađena i ona Sarajevo Film Festivala. Isto je i na svim stranicama velikih klubova koje sad malo pogledah(Man U, Liverpool, Juventus, Milan...) I ovaj fazon sa stranice Liverpoola na kojoj je u sivoj pozadini, kakva je i na stranici ŽELJE, suptilno prikazan grb kluba, je odličan! I kad me već krenuloda kažem da je dosta besmisleno da se promoviše logo fkz.com kad te konkretno taj naziv neće dovesti nigdje, jer to nije naziv stranice. Pogotovo ako se sad osposobi i ulaz sa "fkzeljeznicar.ba". Tada će baš biti viška. Samo što nisam stručan pa da znam koliko je teško napraviti pregled vijesti na pomenuti fazon, ali kad može taj festival, mislim da možemo i mi.
Sto se tice loga
Bitno je raju navici prvo da kad otvore browser odu na zeljinu stranicu pa onda na ostale...kada to bude onda je krenulo kako treba
Uglavnom da koridasi i ostali ne ispiraju usta sa sajtom i dobronamjernim kritikama
Bešlija je najjači kad je rekao da ćemo biti glavni kanditati za naslov uz Uski i Svinjski,a Sarajevo nije spomenuo sad mi je još draži
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- TheManiacs
- Kontakt:
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Eh ovako mene zanima nesto pa bih molio nekoga ko zna vise o tome da mi odgovori...
Sta je sa nagradom koja se dodjeljivala igracima Dzevad Begic Djilda?? Ja se sjecam da je Vladavic dobio tu nagradu i od tada se ne sjecam da je neki igrac dobio.Pa me zanima sta je sa tom nagradom.
Pozdrav
Sta je sa nagradom koja se dodjeljivala igracima Dzevad Begic Djilda?? Ja se sjecam da je Vladavic dobio tu nagradu i od tada se ne sjecam da je neki igrac dobio.Pa me zanima sta je sa tom nagradom.
Pozdrav
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Jedno pitanje..
Radošević je na posudbi 6 mjeseci...jel imamo pravo nakon isteka posudbe na otkup njegovog ugovora od Hajduka ili se po isteku posudbe vraca u Split???
Dobar golman..ne bi bilo lose da ostane...
Radošević je na posudbi 6 mjeseci...jel imamo pravo nakon isteka posudbe na otkup njegovog ugovora od Hajduka ili se po isteku posudbe vraca u Split???
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
- samir_tm87
- Kontakt:
ajmo se sad malo okrenuti Sirokom:
evo kako je to bilo u prvoj tekmi:
[youtube][/youtube]
a brojnost , bar pola

a trenutna forma:
Statistički podaci za odabrane ekipe:
Najbolja pozicija: NK Široki Brijeg (1)
Najgora pozicija: NK Široki Brijeg (11)
Najviše pobjeda u nizu: NK Široki Brijeg (7)
Najviše poraza u nizu: NK Široki Brijeg (2)
Najbolja forma: FK Željezničar(najjvaznije)
evo kako je to bilo u prvoj tekmi:
[youtube][/youtube]
a brojnost , bar pola

a trenutna forma:
Statistički podaci za odabrane ekipe:
Najbolja pozicija: NK Široki Brijeg (1)
Najgora pozicija: NK Široki Brijeg (11)
Najviše pobjeda u nizu: NK Široki Brijeg (7)
Najviše poraza u nizu: NK Široki Brijeg (2)
Najbolja forma: FK Željezničar(najjvaznije)
Idu li Manijaci na gostovanje Sirokom sad ? 
Izvinite ako je negdje vec pomenuto,nisam citao prethodne postove
Hvala
Izvinite ako je negdje vec pomenuto,nisam citao prethodne postove
Hvala
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Vraca se u Split, kad mu istekne posudbawanted je napisao/la:Jedno pitanje..
buraz šta te briga jel idu pusti ih kraju vidiš da te ignorišu džaba se blamiraš pusti ih ko ihkiller je napisao/la:Idu li Manijaci na gostovanje Sirokom sad ?
Izvinite ako je negdje vec pomenuto,nisam citao prethodne postove![]()
Hvala
šiša
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Manijaci idu na svako gostovanjeBorčevac je napisao/la:buraz šta te briga jel idu pusti ih kraju vidiš da te ignorišu džaba se blamiraš pusti ih ko ihkiller je napisao/la:Idu li Manijaci na gostovanje Sirokom sad ?
Hvala
šiša
daj bolan smiri se sto bi neko ignoriso šeher Banja Luku idemo zasto nebi isli :ugeek:Borčevac je napisao/la:buraz šta te briga jel idu pusti ih kraju vidiš da te ignorišu džaba se blamiraš pusti ih ko ihkiller je napisao/la:Idu li Manijaci na gostovanje Sirokom sad ?
Hvala
šiša
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Trenutno korisnika/ca: ibz, Lokomotifa i 14 gostiju.