Slava je kratka ma šta neko mislio, ali tebe će ljudi poštovati i cijeniti i nakon što splasne tvoja slava, a to je upravo radi toga što si bio svjestan tereta, te savjestan i odgovoran momak, a to se uvijek u životu vrati na najbolji način: Još samo malo.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Trenutno na našeg Vedu gledam kao na najboljeg momka u našoj reprezentaciji. Pogotovo vremenom uvidjevši ponašanje, nonšalantnost i nebrigu nekih naših zvijezda i ljudi nesvjesnih tereta svoje slave. Nije tebi slučajno dragi Bog dao da zabiješ naša dva povijesna gola i ja ti želim sve najbolje u svakom smislu i od srca molim dragog Boga da ti podari upravo to najbolje radi tvoga sabura, srčanosti i nadasve svijesti o svome identitetu i popratnim stvarima. I da, na ovaj post me jesu motivirale neke slike sa fb gdje neki naši momci pokazuju koliko drže do Ramazana i postača, a onda se vidi koliko si ti od njih odmakao, a to je samo odjek mnogih drugih stvari u kojima si im ti istinski odmakao.
Slava je kratka ma šta neko mislio, ali tebe će ljudi poštovati i cijeniti i nakon što splasne tvoja slava, a to je upravo radi toga što si bio svjestan tereta, te savjestan i odgovoran momak, a to se uvijek u životu vrati na najbolji način: Još samo malo.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pogodio za izjednacenje protiv Heidenheima, no domacini su odmah nekoliko minuta kasnije ponovo poveli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobra utakmica Vedada danas. Pobjedili su 4:2, zabio je jedan gol, mozda je i dirao loptu kod treceg gola, ali mislim da je gol pripisan Gentneru.
dva gola je zabio 
- SaLL/ihovic
- Kontakt:

Naime, Ibišević je preko svog PR-a Dine Čolakovića i prijatelja novinara Sinana Sinanovića upriličio iftar za 50 mališana i njihove roditelje u Vlasenici odakle i sam potiče.
Pored iftara svih 50 dječaka na poklon od Vede je dobilo dres i reprezentacije BiH, plavu devetku koju i sam Ibišević ponosno nosi dok brani boje naše zemlje. Dječaci su nakon iftara obukli dresove, i sa osmijehom na licu šetali svojim kućama uz neizmjernu zahvalnost našem Zmaju.
čestitke na golovima majstore i da ih se aBd ove se ove sezone nadaješ:)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Ćaba bosanska 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
I Vedo trenutno igra protiv turskog eskisanspora
Vedo produžio ugovor do 2017 godine, a inače danas slavi 30 rođendan, pa neka je sretan našem Vedi i želim mu uspješnu sezonu u Vfb-u i 15 golova 
Najbolje da svoj jubilarni 5000-ti post ostavim na ovoj temi i čestitam našem Vedadu, divnom čovjeku, trideseti rođendan. Eh, ostari se, ko zna šta bi sve bilo da nije bilo nesretne povrede iz La Mange, ali dobro je i ovako. Zaslužio je da još najmanje par godina trese mreže kako u Bundesligi, tako i u voljenom reprezentativnom dresu.
Sve najbolje, Vedo.
Sve najbolje, Vedo.
Cestitke na jubileju
Ocekujemo jos bar 10.000 postova u sljedecih par godina.
Naravno i ja cestitam Vedi trideseti rodendan.
I da zabije ove sezone 15 golova za Stuttgart a za reprezentaciju odlucujuce golove.
Naravno i ja cestitam Vedi trideseti rodendan.
Sretan rođendan ljudino !! Do sljedećeg ima 100 na kontu u BL aBd
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nek dobaci do 100 golova u Buli i onda sto se mene tice moze ici i u Tursku. 
Zahvaljujem.Ajax je napisao/la:Cestitke na jubileju
Inače nisam toliko opterećen brojkama, može se reći da mi je ovo slučajno zapalo za oko i odlučio sam to simbolično posvetiti meni jednom od najdražih igrača u reprezentaciji. Bitan je kvalitet, a ne kvantitet, pa dokle se dogura.
Slazem se. I meni je Vedo uvijek bio drag. Jedino sto mislim da protiv najboljih selekcija trebamo odigrati samo sa jednim napadacem zbog taktickih razloga. Ali mislim da bi u vecini drugih utakmica osim Belgije i mozda Walesa mogao i Vedo komotno poceti od pocetka. Trebao bi on ove godine imati dobru sezonu. Posebno jer puca penale to je vec 5 golova u startu.
Vedooooooo dao gollll
Vedo je promasio i penal za Stuttgart
Stuttgart - Hull City 1-2 poluvrijeme
Vedo je promasio i penal za Stuttgart
Stuttgart - Hull City 1-2 poluvrijeme
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
skrozanoniman
- Kontakt:
Vedo me podsjetio na ono vrijeme u Hoffenheimu. Mozda je pronasao stari feeling. To bi bila dobra vijest za reprezentaciju.
Za penal nema veze, nek nadju hamala da im ih puca
Za penal nema veze, nek nadju hamala da im ih puca

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Moze Vedo i van sesnesterca!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 8 gostiju.