Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Otelo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Otelo » 06 avg 2014, 13:51

Greivis je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Sad ce izbori pa ce mnogi za 100 maraka prodat svoje glasove
Imas li vise informacija o ovome? :D
Zar nisu 250 ove godine ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2014, 14:04

Greivis je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Sad ce izbori pa ce mnogi za 100 maraka prodat svoje glasove
Imas li vise informacija o ovome? :D
:lol: :lol:

Za kog da glasamo redsice? :hmmmmm:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 avg 2014, 14:40

Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2014, 14:44

Papastathopoulos je napisao/la:Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?
Koliko znam,trebas provjeriti kakva je ta osoba prije bila sa transakcijama,ako je dosta pozitivnih komentara i to,onda nije problem naruciti,jer se moze desiti slucajno da roba zaluta ili nesto,ali takvi uglavnom vracaju pare,u 90% slucajeva..Meni je jaran nedavno sat neki narucio,50tak km,i roba zalutala negdje,posto mozes pratiti ono,i bez problema su mu vratili pare,on opet isti sat narucio,i doslo mu normalno,od iste osobe..
A ne mora to znaciti,to obicno pise tad da ce doci,al moze i ranije dosta,meni je znalo doci za 10tak dana,samo kad se priblizi mjesec dana od narudzbe,odma bi trebao provjeriti,javiti se tom,da ti nije stiglo i tako,al uglavnom roba dođe do tada,cak mislim da na mailu i dobijes potvrdu da je poslano..

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 avg 2014, 14:48

Kawhi je napisao/la:

Ja ga odveo tu jer je kultno mjesto.Računao sam da će poslije istražit malo historiju fisa :kafa:
Nisam ni historiju fast fooda istražio, jes da im ono što sam jeo i nije nešto, čorba rulez :kafa:
Kawhi je napisao/la:

I većim iskustvom :beba:
Kme-kme :kafa:
hodža je napisao/la:čuj neki fis :wtf:

pa treba da ti bude čast da si na mjestu gdje su cugali pokojni Davorin i rahmetli Kinđe :bow:

idući put popij jednu za njih ;) :pray:
Malo je jedna za takve velikane, ništa ispod 6 :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 avg 2014, 14:58

Narin je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?
Koliko znam,trebas provjeriti kakva je ta osoba prije bila sa transakcijama,ako je dosta pozitivnih komentara i to,onda nije problem naruciti,jer se moze desiti slucajno da roba zaluta ili nesto,ali takvi uglavnom vracaju pare,u 90% slucajeva..Meni je jaran nedavno sat neki narucio,50tak km,i roba zalutala negdje,posto mozes pratiti ono,i bez problema su mu vratili pare,on opet isti sat narucio,i doslo mu normalno,od iste osobe..
A ne mora to znaciti,to obicno pise tad da ce doci,al moze i ranije dosta,meni je znalo doci za 10tak dana,samo kad se priblizi mjesec dana od narudzbe,odma bi trebao provjeriti,javiti se tom,da ti nije stiglo i tako,al uglavnom roba dođe do tada,cak mislim da na mailu i dobijes potvrdu da je poslano..
Hvala ti druze puno ;)

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 avg 2014, 14:59

Nakon čišćenja podruma, nastavljamo sa čitanjima kako je uzrok padavina korida u Čevljanovićima, te nadmoćni sistem HAARP :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2014, 15:11

nekad mi dodje, nekad ne :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 avg 2014, 15:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
nekad mi dodje, nekad ne :lol: :lol:
De, jel me prcas il' ? :grin:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2014, 15:13

Bogami istina ziva :D A zna mi se desiti frajer ima dosta transakcija i 98% pozitivnih i opet mi ne dodje :? meni onda mrsko stonirati i traziti pare nazad jer uglavnom sitnice narucujem

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 avg 2014, 15:17

A jbt, pa to gore od pika tri puta :roll: ja sam kontao uzeti masku za telefona od 15-ak KM, pa meni vala ne bi bilo mrsko traziti pare nazad, yebi ga

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2014, 15:19

ma yebo pare, nije to najbitnije u zivotu :D samo zdravlja :D

maloprije umno retardiran frajer oko 65 godina u tramvaju. Samo poce odjednom guslati neke srpske junacke pjesme. Ali bez gusli :lol: Niko nista majke mi :urnebes:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 avg 2014, 15:37

E jbg, sad saznadoh da moram praviti nakav paypal racun u banci...yebo to..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 avg 2014, 15:38

Ja zasad nikad nisam imao problema sa narudzbama na Ebayu iz Njemacke i Austrije. Uostalom, kad imas PayPal konto, to je ja mislim najsigurnija varijatna placanja na ebayu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2014, 15:40

Papastathopoulos je napisao/la:E jbg, sad saznadoh da moram praviti nakav paypal racun u banci...yebo to..
Ma registrujes se na PayPal (tamo ce ti svakako traziti broj kartice) i to je to. Naravno, bitno je da ti kartica podrzava internet placanje (da ne budu one studentske Visa kartice kojima mozes samo crtati i dizati pare sa bankomata). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 avg 2014, 15:42

oooooooooooo Monologe pa jesi ti živ jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 avg 2014, 15:46

Goalgetter je napisao/la:Ja zasad nikad nisam imao problema sa narudzbama na Ebayu iz Njemacke i Austrije. Uostalom, kad imas PayPal konto, to je ja mislim najsigurnija varijatna placanja na ebayu.
Ma ja samo gledam ove preko 99% pozitivnih dojmova :mrgreen:
Monolog je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:E jbg, sad saznadoh da moram praviti nakav paypal racun u banci...yebo to..
Ma registrujes se na PayPal (tamo ce ti svakako traziti broj kartice) i to je to. Naravno, bitno je da ti kartica podrzava internet placanje (da ne budu one studentske Visa kartice kojima mozes samo crtati i dizati pare sa bankomata). :mrgreen:
pa meni sad jaran tako rece da se reg. na toj stranici, ali i da moram vaditi neki klinac u banci :roll: a kartica jest visa, pise "visa electron" od sparkasse banke, sestra prima stipendiju od srednje skole na to, jel to ta ? :lol:

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 06 avg 2014, 15:46

Raja, ako ko moze da pomogne da mi nadje online da skinem igricu Cossacks: European Wars :D Unaprijed hvala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2014, 15:52

pao je napisao/la:Raja, ako ko moze da pomogne da mi nadje online da skinem igricu Cossacks: European Wars :D Unaprijed hvala.
igra je do yaya toure. To sam ja non stop tukao :D

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 06 avg 2014, 15:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:
pao je napisao/la:Raja, ako ko moze da pomogne da mi nadje online da skinem igricu Cossacks: European Wars :D Unaprijed hvala.
igra je do yaya toure. To sam ja non stop tukao :D
Ma pozelio je haveru igrao nekad davno, naumpade mi sad sve sam cjepao strategije al eto ova mi se igra sad nesto :D
Ako neko moze pomoci da je nadjem svega vam :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []