Zar nisu 250 ove godine ?Greivis je napisao/la:Imas li vise informacija o ovome?reds_forever je napisao/la:Sad ce izbori pa ce mnogi za 100 maraka prodat svoje glasove
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Greivis je napisao/la:Imas li vise informacija o ovome?reds_forever je napisao/la:Sad ce izbori pa ce mnogi za 100 maraka prodat svoje glasove
Za kog da glasamo redsice?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Koliko znam,trebas provjeriti kakva je ta osoba prije bila sa transakcijama,ako je dosta pozitivnih komentara i to,onda nije problem naruciti,jer se moze desiti slucajno da roba zaluta ili nesto,ali takvi uglavnom vracaju pare,u 90% slucajeva..Meni je jaran nedavno sat neki narucio,50tak km,i roba zalutala negdje,posto mozes pratiti ono,i bez problema su mu vratili pare,on opet isti sat narucio,i doslo mu normalno,od iste osobe..Papastathopoulos je napisao/la:Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?
A ne mora to znaciti,to obicno pise tad da ce doci,al moze i ranije dosta,meni je znalo doci za 10tak dana,samo kad se priblizi mjesec dana od narudzbe,odma bi trebao provjeriti,javiti se tom,da ti nije stiglo i tako,al uglavnom roba dođe do tada,cak mislim da na mailu i dobijes potvrdu da je poslano..
Nisam ni historiju fast fooda istražio, jes da im ono što sam jeo i nije nešto, čorba rulezKawhi je napisao/la:
Ja ga odveo tu jer je kultno mjesto.Računao sam da će poslije istražit malo historiju fisa![]()
Kme-kmeKawhi je napisao/la:
I većim iskustvom
Malo je jedna za takve velikane, ništa ispod 6hodža je napisao/la:čuj neki fis![]()
pa treba da ti bude čast da si na mjestu gdje su cugali pokojni Davorin i rahmetli Kinđe![]()
idući put popij jednu za njih![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hvala ti druze punoNarin je napisao/la:Koliko znam,trebas provjeriti kakva je ta osoba prije bila sa transakcijama,ako je dosta pozitivnih komentara i to,onda nije problem naruciti,jer se moze desiti slucajno da roba zaluta ili nesto,ali takvi uglavnom vracaju pare,u 90% slucajeva..Meni je jaran nedavno sat neki narucio,50tak km,i roba zalutala negdje,posto mozes pratiti ono,i bez problema su mu vratili pare,on opet isti sat narucio,i doslo mu normalno,od iste osobe..Papastathopoulos je napisao/la:Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?
A ne mora to znaciti,to obicno pise tad da ce doci,al moze i ranije dosta,meni je znalo doci za 10tak dana,samo kad se priblizi mjesec dana od narudzbe,odma bi trebao provjeriti,javiti se tom,da ti nije stiglo i tako,al uglavnom roba dođe do tada,cak mislim da na mailu i dobijes potvrdu da je poslano..
Nakon čišćenja podruma, nastavljamo sa čitanjima kako je uzrok padavina korida u Čevljanovićima, te nadmoćni sistem HAARP 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nekad mi dodje, nekad nePapastathopoulos je napisao/la:Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
De, jel me prcas il' ?Bosniacum Lilium je napisao/la:nekad mi dodje, nekad nePapastathopoulos je napisao/la:Ima li ko iskustva s kupovinom preko ebay-a ? Desavaju li se prevare i to ? I kad udjem na odredjeni artikal, ima nesto "delivery date", i pise recimo "21.-24. August"...jel to znaci da ce mi artikal stici na kucnu adresu izmedju ta dva datuma il' ?![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bogami istina ziva
A zna mi se desiti frajer ima dosta transakcija i 98% pozitivnih i opet mi ne dodje
meni onda mrsko stonirati i traziti pare nazad jer uglavnom sitnice narucujem
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A jbt, pa to gore od pika tri puta
ja sam kontao uzeti masku za telefona od 15-ak KM, pa meni vala ne bi bilo mrsko traziti pare nazad, yebi ga
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma yebo pare, nije to najbitnije u zivotu
samo zdravlja 
maloprije umno retardiran frajer oko 65 godina u tramvaju. Samo poce odjednom guslati neke srpske junacke pjesme. Ali bez gusli
Niko nista majke mi 
maloprije umno retardiran frajer oko 65 godina u tramvaju. Samo poce odjednom guslati neke srpske junacke pjesme. Ali bez gusli
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E jbg, sad saznadoh da moram praviti nakav paypal racun u banci...yebo to..
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja zasad nikad nisam imao problema sa narudzbama na Ebayu iz Njemacke i Austrije. Uostalom, kad imas PayPal konto, to je ja mislim najsigurnija varijatna placanja na ebayu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma registrujes se na PayPal (tamo ce ti svakako traziti broj kartice) i to je to. Naravno, bitno je da ti kartica podrzava internet placanje (da ne budu one studentske Visa kartice kojima mozes samo crtati i dizati pare sa bankomata).Papastathopoulos je napisao/la:E jbg, sad saznadoh da moram praviti nakav paypal racun u banci...yebo to..
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
oooooooooooo Monologe pa jesi ti živ jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma ja samo gledam ove preko 99% pozitivnih dojmovaGoalgetter je napisao/la:Ja zasad nikad nisam imao problema sa narudzbama na Ebayu iz Njemacke i Austrije. Uostalom, kad imas PayPal konto, to je ja mislim najsigurnija varijatna placanja na ebayu.
pa meni sad jaran tako rece da se reg. na toj stranici, ali i da moram vaditi neki klinac u banciMonolog je napisao/la:Ma registrujes se na PayPal (tamo ce ti svakako traziti broj kartice) i to je to. Naravno, bitno je da ti kartica podrzava internet placanje (da ne budu one studentske Visa kartice kojima mozes samo crtati i dizati pare sa bankomata).Papastathopoulos je napisao/la:E jbg, sad saznadoh da moram praviti nakav paypal racun u banci...yebo to..
Raja, ako ko moze da pomogne da mi nadje online da skinem igricu Cossacks: European Wars
Unaprijed hvala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
igra je do yaya toure. To sam ja non stop tukaopao je napisao/la:Raja, ako ko moze da pomogne da mi nadje online da skinem igricu Cossacks: European WarsUnaprijed hvala.
Ma pozelio je haveru igrao nekad davno, naumpade mi sad sve sam cjepao strategije al eto ova mi se igra sad nestoBosniacum Lilium je napisao/la:igra je do yaya toure. To sam ja non stop tukaopao je napisao/la:Raja, ako ko moze da pomogne da mi nadje online da skinem igricu Cossacks: European WarsUnaprijed hvala.
Ako neko moze pomoci da je nadjem svega vam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.