FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Biscione » 06 avg 2014, 15:32

Ja ne znam šta ovi Arsenalovci hoće, pa oni su obično preduzeće kojem je cilj samo profit za vlasnike, uopće nemaju sportske ciljeve. Toliko se hvale proizvodnjom igrača, ali da li je ijedan od njih iz njihove škole. Naravno da ne, oni samo kupuju talente i izbruse im potencijal. Jest im fazon "proizvest" igrača kojeg su kupili za 20 mil. (kojeg je prethodni klub proizveo). Vi možete lizat dupe Portu koji dovede igrača za 2 mil. i za par godina ga proda za 40 mil. A da ne govorim o školi nogometa, pa kod vas je jedna od najlošijh u Engleskoj a da ne govorim u Evropi. S druge strane, Inter ima daleko najbolju školu nogometa u Italiji i jednu od boljih u Evropi (uz Ajax i ostale). Gdje je Arsenal u juniorskoj CL koju Inter osvaja. Samo što je kod nas problem što se mi svojih mladića prelako odričemo, pa oni usrećuju pola klubova Serije A. Ali i to se sa dolaskom Thohira mijenja, nema više prodaje naših talenata za bagatelu. Da rezimiramo, Arsenal nema ništa čime bi se hvalio i ne znam koji qrac sad izlaze iz rupe da bi se podsmjehivali talijanskim velikanima koji su u trenutnoj krizi ali iz koje će izaći prije nego što će arsenal osvojit FA kup (a da ne govorimo o ligi) :lol: .
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 avg 2014, 15:37

Beppe je napisao/la:
Jedini prigovor na ovo za prodaju igraca, kada smo mi prodavali svoje superstarove?, nismo mi mali Juve da bjeze cim dodje bolja ponuda, kod nas superstarovi zavrshavaju karijere. :)
Ne, vi ih mjenjate za superstarove tipa Guglielminpietro, Coco, Carini...

:rol: :rol: :rol:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 avg 2014, 15:42

Stranac je napisao/la:
Beppe je napisao/la:
Jedini prigovor na ovo za prodaju igraca, kada smo mi prodavali svoje superstarove?, nismo mi mali Juve da bjeze cim dodje bolja ponuda, kod nas superstarovi zavrshavaju karijere. :)

Ronaldo i Ibrahimović. :mrgreen:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2014, 15:43

Biscione je napisao/la:Ja ne znam šta ovi Arsenalovci hoće, pa oni su obično preduzeće kojem je cilj samo profit za vlasnike, uopće nemaju sportske ciljeve. Toliko se hvale proizvodnjom igrača, ali da li je ijedan od njih iz njihove škole. Naravno da ne, oni samo kupuju talente i izbruse im potencijal. Jest im fazon "proizvest" igrača kojeg su kupili za 20 mil. (kojeg je prethodni klub proizveo). Vi možete lizat dupe Portu koji dovede igrača za 2 mil. i za par godina ga proda za 40 mil. A da ne govorim o školi nogometa, pa kod vas je jedna od najlošijh u Engleskoj a da ne govorim u Evropi. S druge strane, Inter ima daleko najbolju školu nogometa u Italiji i jednu od boljih u Evropi (uz Ajax i ostale). Gdje je Arsenal u juniorskoj CL koju Inter osvaja. Samo što je kod nas problem što se mi svojih mladića prelako odričemo, pa oni usrećuju pola klubova Serije A. Ali i to se sa dolaskom Thohira mijenja, nema više prodaje naših talenata za bagatelu. Da rezimiramo, Arsenal nema ništa čime bi se hvalio i ne znam koji qrac sad izlaze iz rupe da bi se podsmjehivali talijanskim velikanima koji su u trenutnoj krizi ali iz koje će izaći prije nego što će arsenal osvojit FA kup (a da ne govorimo o ligi) :lol: .
arsenal prosle god osvojio fa cup.a vi vidim jos niste izasli iz krize,propali ste ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 avg 2014, 15:46

Stranac je napisao/la:
Beppe je napisao/la:

Mi smo radili kako smo htjeli, a NE morali!

Majke mi ovo su ona dvojica, trequartista i ondaj drugi, samo oni su se ovako nadopunjavali. 2 lika = 30000000 hahahahaha i 0 kvalitetnih rasprava. (evo josh loma matematike ;) )
Amar Osim selektor BiH

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 avg 2014, 15:50

Beppe je napisao/la:
:urnebes:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 06 avg 2014, 16:00

Izgleda da MBaye ide na posudbu u Genoa-u, a i Campagnaro bi mogo sa njim

Iz Palerma porucili da nisu zainteresovani za Silvestrea
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 06 avg 2014, 16:09

topnik1 je napisao/la:arsenal prosle god osvojio fa cup.a vi vidim jos niste izasli iz krize,propali ste ;)
Osvojili ste FA kup, zaslužili ste jedan veliki :clap:. Ovo kod nas nije velika kriza, 2-3 godine loših rezultata je nešto sa čime se svaki klub suoči nekad i to riješi i nastavi sa dobirm rezultatima (i Bayern je 2007. bio bez CL sve je to normalno), ali jedino će se Arsenal uvijek se boriti sa prosječnošću (uvijek 4.-ti), pa bolje je jednom osvojit tripletu (CL, Serija A i kup) pa makar 10 godina ne igrao u Evropi nego tako kao vi stalno ste tu negdje a nema vas nigdje :lol:. Vjerovatno vas mori kada vidite kako Atletico dođe osvoji ligu, umalo i CL a vi još ništa ne možete, svi klubovi nekad dođu na svoje ali jedino Arsenal će uvijek biti prosjek. Ali zato imaju navijače koji su ponosni na njih toliko da pljuju po klubovima koji imaju duplo bogatiju historiju. Najsmješnije mi je što je Inter uprkos tome što u zadnjih par godina proživljava najveću krizu u historiji ipak u zadnjih 5 godina (2009-2014) osvojio mnogo, mnogo više nego Arsenal u zadnjih 10 godina. Pa kako nakon ovog podatka vas nije stid da dođete na ovu Interovu temu i nama govorite da smo propali :facepalm:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 avg 2014, 16:10

Stranac je napisao/la:
Beppe je napisao/la:
:urnebes:

Sto se ti sada smijesh? To ti argument...Najlakse je bacit smajlija fol ti nekom sukno. :urnebes: :urnebes:

Pa jestel vas dvojica svjesni da ovo nije private chat da i drugi ovo citaju?

Primjer : Moja ekipa nije izbacena u drugu ligu koju nije htjelo igrati pola tima pa da smo morali prodavati.

Haj ti sad probaj pobiti ovo moje smislenom recenicom, nekim primjerom, bez znakova.

Eh cuj Ibra im primjer, uzus odanosti, a mi uzeli brdo love za njega i Eto-a.
Amar Osim selektor BiH

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2014, 16:17

Biscione je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:arsenal prosle god osvojio fa cup.a vi vidim jos niste izasli iz krize,propali ste ;)
Osvojili ste FA kup, zaslužili ste jedan veliki :clap:. Ovo kod nas nije velika kriza, 2-3 godine loših rezultata je nešto sa čime se svaki klub suoči nekad i to riješi i nastavi sa dobirm rezultatima (i Bayern je 2007. bio bez CL sve je to normalno), ali jedino će se Arsenal uvijek se boriti sa prosječnošću (uvijek 4.-ti), pa bolje je jednom osvojit tripletu (CL, Serija A i kup) pa makar 10 godina ne igrao u Evropi nego tako kao vi stalno ste tu negdje a nema vas nigdje :lol:. Vjerovatno vas mori kada vidite kako Atletico dođe osvoji ligu, umalo i CL a vi još ništa ne možete, svi klubovi nekad dođu na svoje ali jedino Arsenal će uvijek biti prosjek. Ali zato imaju navijače koji su ponosni na njih toliko da pljuju po klubovima koji imaju duplo bogatiju historiju. Najsmješnije mi je što je Inter uprkos tome što u zadnjih par godina proživljava najveću krizu u historiji ipak u zadnjih 5 godina (2009-2014) osvojio mnogo, mnogo više nego Arsenal u zadnjih 10 godina. Pa kako nakon ovog podatka vas nije stid da dođete na ovu Interovu temu i nama govorite da smo propali :facepalm:.
kad smo vec kod krize,vjerovatno neznas ali evo reci cu ti,i arsenal je osvajao fa kupove,engleku ligu,i bio odlican u ligi prvaka,a od kad su se uvalili u kredite za stadion,prodavali su se najbolji igraci kako bi klub moga vracati te pare,a dolazili dresevi,medjutim klub vise nije duzan ,najbolji ostaju u arsenalu i dovode se zvjezde poput ozila,alexsa,znaci arsenal je sada stabilan imaju pare,imaju renome i veliki igraci su voljni doci u klub,vidjet cemo arsenal u narednim godinama,po pravilu navijaci kluba kojem neide uvjek se pravdaju tradicijom,vidjet cemo inter u narednim godinama,gdje ce biti, ;) naravno nije mi mrzak klub i volio bi da grijesim,ali znamo svi da italijani po finansijama nemogu parirati engleskim kluboviama ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 06 avg 2014, 16:26

Hajde shabančino nepismena sjaši više sa teme. Ubi volju za životom oca mi. Čitam te i zaglupljujem.
Nama je Željo svetinja jedina.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2014, 16:28

Vasa Ladacki je napisao/la:Hajde shabančino nepismena sjaši više sa teme. Ubi volju za životom oca mi. Čitam te i zaglupljujem.
eh sad predje me ko papir guzicu :rol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 avg 2014, 16:30

Dobro vas je više, dosta prepucavanja.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 06 avg 2014, 18:21

slika

Hoće me ove slike danas.
Inače, otkupna cijena za Osvalda je 7 miliona, a otkupnu za Taidera smo postavili na 9 miliona. :opaopa:

:clap: za Ausilia

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 06 avg 2014, 18:33

Taider :thumbdown: :(
Osvaldo bi mogao procvjetati kod Waltera.. Icardi ce morati dobro se oznojiti ako misli igrati...

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 06 avg 2014, 19:49

Stranac je napisao/la:Jbg, Morata je bio igrač Madrida koji je evropski prvak, mali se odlično pokazao u mlađim reprezentativnim kategorijama i cjena mu je tolika. Ja se slažem da je precjenjen jbg, ali eto ti parametri koji vrijede danas.

Šta od ovoga ima Icardi. Igra u ligi koja je budimo realni tu gdje je, Interu koji je par godina bez Lige prvaka?

E tako se gradi tržišna vrijednost i on realno ne vrijedi više od ajde recimo 20 miliona i to sam max navukao.
Sumnjam da moze biti gluplje rezonovanje od ovog.
Ubuduce kad neko krene nesto da objasni, ovo mu treba pokazat, da zna kako ne treba.

O'Shea, Fletcher, Brown su vjerovatno u paketu vrijedili 250 mil. to sto su hadalji nema nikakve veze, ipak su igrali u takvom velikanu.

Ovaj topić ce sa ovim Fa kupom oprat JTS-ov i Lulicev kup.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 06 avg 2014, 20:30

Pupi04 je napisao/la:Sumnjam da moze biti gluplje rezonovanje od ovog.
Ubuduce kad neko krene nesto da objasni, ovo mu treba pokazat, da zna kako ne treba.

O'Shea, Fletcher, Brown su vjerovatno u paketu vrijedili 250 mil. to sto su hadalji nema nikakve veze, ipak su igrali u takvom velikanu.

Ovaj topić ce sa ovim Fa kupom oprat JTS-ov i Lulicev kup.
Jao. :facepalm:

Ja pričam šta diktira tržišnu vrijednost kod igrača koji su, kako ti ne kužiš, roba na tržištu. Morata je bio roba na tržištu sa svojih 20ak godina. Naravno da utiče na vrijednost igrača to što je igrao za ekipu koja je uzela klempu i što ga u takvoj ekipi smatraju za vrhunskog potencijala.

Koliko košta recimo jedan Arbeloa ili recimo, Nacho Fernandez u istoj toj ekipi? Sigurno ne toliko jer nije vruća roba na tržištu i igrač je kojeg Madrid vjerovatno želi da se riješi ili za kojeg nema ozbiljnijih ponuda. (igrači uzeti strogo kao primjeri). Tako da tvoja logika, koji si imbecilno pokušao imputirati meni sa ovim gore primjerima, je jednostavno smijurija.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 avg 2014, 20:38

Dodem ovdje da citam stvari vezane za Inter, a ne za Arsenal , Real ili hebenog Moratu :thumbdown: Ako nemate nista pametno za pisati , onda vam je bolje :shhh: :wave:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 06 avg 2014, 20:42

Imam ja pametno...Inter ce opet do bozica zaostajat 20 bodova za prvim...i tako ce sve biti dok bude za vas igro World Class Icardi i super talentovani 0 golova Kovacic.....zivi bili pa vidili ;)

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.